Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trisha321 ja neviem. Pepino je 10 kovy .. cize tie duchov maju casto aj ked tvoj uz vypadal vwlmi pekne mozno ak by som dneska ale stym ze aspon 2 hodiny nepit necikat a z toho isteho mocu urobila oba testy co mas 🙂 uvidime co poradia baby
Ja som si skusila zo srandy ovulacny urobit teraz a su tam dve ciarky :D ale to asi neznamena nic :/
@polovnicka92 ak mas na ovulačnom 2 ciarky znamena to ze mas ovulaciu a mala by si sexovat dneska aj zajtra.. Aspon mne tak bolo povedane ked mi vysiel pozitivny testik ovulacny
@trisha321 lenze ja uzncakam menzes toto by uz bola moja deuha ovu :D
@polovnicka92 jaj tak potom neviem 😃
@domci1203 je to tam 🙂
@polovnicka92 v predoslom tehu som mala ducha na tehu teste a silno pozitivny ovu test .. ak ciarka bola rovnaka ako kontrolna alebo silnejsia .. tak
Je moznost ze ide o tehu
@domci1203 ano,je tam ciarka.Myslim,ze sa vam zadarilo.Drzim ti palce,aby ciarka silnela.
@karolina196 to je kamarátky mojej test 🙂
@domci1203 a vy sa nesnazite?
@karolina196 my sa snažíme už 3 roky a stále nič. Som po laparoskopii aj po liečbe ureoplazmi a teraz 23.4 nás čaká konzultácia v gin fiv a uvidíme co ďalej.
@domci1203 nahliadla som do tvojho profilu,tak preto sa pytam.Myslim si,ze je to tvoj test a nemala by si sa za to hanbit.😉
Aj tak ti drzim palce
@karolina196
Ďakujem pekne ale nie je to môj test 🙂 ja som momentálne 11dc a meriam si bt🙂 ale potešila by som sa po takej dobe na 10 dpo takému testu 🙂
@domci1203 oki,nebudem to nejak skumat,je to tvoja vec.Len som teda nepochopila preco si sa uz hodila do decembroviek 2018 a preco riesis cudzie testy,ked ty sama tuzis po takom teste.
Tak potom mate asi s kamoskou rovnaky osud..
@karolina196 prečo by sa nemohla opýtať na kamoskin test? Kamoška asi nie je na MK ;) a to v ktorej skupine je alebo nie je môže byť každému jedno,ja som vo veľa skupinách so so zvedavosti ..napr v januarovkach 2017 a pritom TP som mala na mare
@vyvka prepac ale myslim si carky by mali silniet nerob viac testikou zbytocne sa atresujes a chod radsej k dokimu a povedz ze mas dusika na testoch nech ta pozrie budes kludnejsia mbe duchovali 5 mesiacov a isla som k dokimu zobral mi krv pozriel ultrazvuk ake tehu som nebola dufam ze to tvoj pripad nebude 😏
@janamexico ahoj .. ja ziadneho dusika na tehu teste nemam .. pisala som ze uz cakam ms ... pondelok kedze mam take testiky ...

@vyvka tak som potom 20 dpo 😁😘