Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby aky mate menstruacny kalendar v telefone ktory vam ukazuje aj ovulku ?? Moj sa vola flo a tusim mi ukazuje zle ovulku a stale mi vypocitava dlhe cykly
@vyvka vobec by som sa neriadila apkou co sa tyka vypoctu ovulacie... dava ju tam len na zaklade nejakej vseobecbej statistiky nie na zaklade tvojej osoby...napr pri 28 dnovom cykle ti ju da na 14. den.. pri26 ti ju da na 13. den... a to vobec nemusi byt pravda.. ja mam v priemere 26 dnove cykly a ovulu mavam az na 16-17dc (potvrdene ovutestami a bazalkou)
@ikonica
Chapem ale aj ked si znacim .. kedy mam ms
Tak Minuly mesiac som si to tam poznacila Mala som 29 dnovy ... a tento mesiac mi zase vypocitalo na 34 dnovy cize ms ma byt podla kelendara az o 6 dni.
Ale ja ju cakam zajtra alebo pozajtra nakolko som 28dc dnes ..nejako tej apke nerozumiem ako to vypocitava
@vyvka ja mám period calendar a ukazuje mi ju zhodne s ovulacnymi testami.
@majkaaaaaa
Najdem ju pod nazvom
Period calendar ?
Ahojte babi,kolko po ovulacii najskor si mozem urobit tehotensky test?
@vyvka period tracker period calendar
@bella1303 páči sa, ja si meriam aj BT a robím ovulacne testy
@majkaaaaaa dakujem
@majkaaaaaa ja viem kedy som mala obulaciu..nahodou som bola j gynekologa tak po edal ze mam a pre istotu mi pichol aj ovitrelle aby vserko islo ako ma.
@polovnicka92 Ahojj Ako si natom ??
@martinka666777 ak je to tehu test tak je pozitívny
@zuzana92521 ahoj, ja tam nič nevidím. Ale možno naživo to je iné.
Alebo sú to už moje vidiny😂 ja už neviem počkám do stredy potom spravím zas ak nedojdu

@trisha321 no uvidim teda