Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte žienky malo prispievam ale čítam vás stále.6 a 7 deň po ovulacii som mala ružový výtok a myslela som ze sa blíži ms ale už prestal a som 10 dpo nejako zajtra cca mám dostať.mavam dosť krátku lf tak vždy už 8 dpo začínam spinit len teraz to prestalo. Viem môže to byť teh a nemusí ale ako všetky viete keď je doma test tak svrbia prsty. Tento cyklus som užívala utrogestan tak preto som nerozumela tomu špinenie. Prikladám testik a asi nič len čakať 🙂
@lenkaaninka negativny. Treba pockat
Ahojte baby, chcem sa spýtať... po neúspešnom donoseni nášho bábätka (pôrod v 21tt) sa mi nevedel upraviť cyklus dva mesiace 26dni potom dva mesiace presne 20 dni... pred tehotenstvom som mala cyklus ako hodinky 26 dni... tento mesiac je 29dc a stále nič... robila som si test (mamatest) dnes ráno a ukázala sa druhá čiarka na pár sekúnd a potom zmizla.. ma s tým niektorá skúsenosť? Môžem byt aj tak tehotná alebo bol chybný test? Ďakujem ☺️
@katka101018 negativne podla mna
Za mňa tiež oba negatívne zatiaľ 😞
@katka101018 aj podla mna negativny 😏
@radka420 dufam ze to nebude tvoj pripad ale pred tehu mne duchovali no ciarka zmizla a mala som hor.cystu skus o par dni mozno mas este nizky hormon drzim.palceky
@katka101018
Podľa mňa je to skôr tieň, nie čiarka 😞... koľko dpo Si?
@ja17ay 11 dpo
@katka101018 mozes dat original?
@hope40 paci sa, na živo vidím niečo veľmi jemné.
@katka101018 no mari sa mi tam nieco tak slabucko zopakuj o 2dni 😊
@katka101018
Ešte počkaj na meškanie ms, ale zatiaľ nič 😞.
Baby neviete čo je s vyvkou? Pred nedávnom tu bola dosť aktívna. Dnes som jej skúšala písať správu ako sa ma a ako som zistila vymazala sa🤔
@nivea93 aj ja som Veeelmi rada
🙂
Aj som ..to sem chcela napisat ze to som ja
Ale ... ak by mi tu zeny pisali ze ktoo ??? 😁😁😁 bol by to trapas 🙄😂
Pozri mi sa snazime kazdy druhy den obcas aj 2-3 dni za sebou a ...ziaden zazrak sa zatial nekona
Takze je to asi Uplne jedno ci kazdy druhy den alebo raz do tyzdna ak to ma vyjs to vyjde 🤷♀️
Pisala som predvčerom menštruácia nikde a predvčerom večer som mala ukrutne bolesti na ľavej strane asi 5 minút. Dneska na toaletná trosilinku krvicky no uvidíme.... Snažíme sa necelý rok. Test ráno tento. Na živo sa mi niečo marí ale dokiaľ neuvidím koľajnice veď viete. Všetkým čo túžite po bábätku prajem nech sa Vám to splní. Ak nedorazil ďalší v nedeľu.

@ruzicccka mooze byt aj ja som zar mala slabi a ovu bola .. ale ani nemusi tasko povadat