icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hestia1
15. máj 2018

@simbatko ano mala a bola som

simbatko
15. máj 2018

@hestia1 a vedela si otom ze si tehu?

hestia1
16. máj 2018

@simbatko ano vedela robila som si test a nato asi tyzden neviem uz presne som dostala silne krami isli hrudky somna tak som sla doktorke nech ma pozre ci som nepotratila a bola tam stale mala teraz ma uz 4 rocky a zdrava

nivea93
16. máj 2018

Baby toto co?! Oba testy robene teraz ráno z jedného moču. Ten ktorý vyšiel pozitívny ten išiel prvý. Keď som to zbadala na ocitla som akože skúška správnosti aj druhý. Teraz som mimo😂 btw dnes by som mala dosť ms. Stalo sa to už niekomu? 😂

zuji
16. máj 2018

@nivea93 fuu...divné; neviem neporadim ja som tiež včera mala ducha a dnes ráno nič ...ale toto je zvlašte; škoda že si moč nerozdelila do dvoch poharikov

erickatt
16. máj 2018

@nivea93 aj na druhom niečo je

nivea93
16. máj 2018

@zuji ja som tiež v soku. A takže som na tom tak ako keby som si nespravila žiadny 😂
@erickatt ja na tom druhom nič nevidím duchovanie mi ale nikdy nešlo.

erickatt
16. máj 2018

@nivea93 urob po obede skús chvíľu nepiť a urob

nivea93
16. máj 2018

@erickatt keď tak ráno spravím bud zajtra alebo pozajtra určite pridám výsledok. A môže byť pokazený a správať sa pozitívne?

erickatt
16. máj 2018

@nivea93 určite to bude opačne a ten negatívny bude zlý 😀

nivea93
16. máj 2018

@erickatt no bohvie 😂 q možno ten jeden zcucol všetko hcg z pohárika a na druhého neostalo😂

erickatt
16. máj 2018

@nivea93 asi. Uz bol odstaty a HCG vyprchal. Ved nevieš?? To se silno prchave 😂😂

dasaa
16. máj 2018

@nivea93 fu ha divne. Prvý pekne vidno. Skus spraviť neskôr poobede alebo až zajtra.

zuzannaaa
16. máj 2018

@nivea93 ahoj aj ja som to tak mala kolko so dpo.... este testuj poobede urcite bude ciarka ale odporucam iny test inu znacku

zuzannaaa
16. máj 2018

@nivea93 mozno ze v tom prvon testiku bolo viac farbiva a viac zafarbilo.... ale aj tak mas na obydvoch 2 palicky

nivea93
16. máj 2018

@zuzannaaa neviem koľko som dpo nemeriam teplotu ani ovu testy ale dnes som už mala dostať cyklus mam 28 dňový. No vyskúšam teda uvidím ak nič ani zajtra tak možno si srpavim aj digi

judit_ka
16. máj 2018

Babulky prosiim vidite tam nieco? Ms ma prist az cez vikend no mne je uz tri dni stale zle

biba12
16. máj 2018

@judit_ka ľutujem, ja nie.

ruzicccka
16. máj 2018

@judit_ka
Mozno sa len skoro testujes .. niekomu
Ukaze tehu test az par dni po vymeskani ms ... Drzim
Palce

zuzka1120
16. máj 2018

@judit_ka ani ja nevidím:(
Koľký deň cyklu?

bibih
Autor odpoveď zmazal
lolita555
Autor odpoveď zmazal
eny81
17. máj 2018

@bibih no ja som hned na zaciatku tehu mala chripku. Tak som lezala naparovala citrony jedla kloktala morsku sol vo vode rozpustenej a tak isto kvapky do nosa z morskej vody. Mala som horucky a na to paralen. Urcite vela vela lezat. Hlavne sa neboj a setri sa 😊.

ruzicccka
17. máj 2018

Z ranneho moču
Vidite tam nieco ci nic ? 🙄🙄

bibih
17. máj 2018

@eny81 dakujem 🙂 len mam taku zivu malu, ze to lezanie, je velmi otazne, no asi budem spavat vzdy, ked ona, aby som dobila baterky 🙂

eny81
17. máj 2018

@bibih urcite to snaz tak urobit. 😊Drzim palce.

trisha321
17. máj 2018

@ruzicccka negativne

ruzicccka
17. máj 2018

Baby konecneeee som nasla sposob ako odfotit tehu test aby ste ..videli to co ja na dennom svetle
Dva dni mi to trvalo vam ukazat co vidim na teste a neviem ci to je ... kanalik alebo ciarka ...
Snad uz na tejto fotke nieco konecnee uvidite
🤦‍♀️😁😁

biba12
17. máj 2018

@ruzicccka vidím ;) nech silnie.

nivea93
17. máj 2018

@ruzicccka aj ja vidím držím palce mojaaaa 😘