Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 zena ktora mi stale vycari usmev na tvari uz len vdaka tomu nicku a tym mojim stastnym cislam 😉 sa dockala krasnych dvoch // a ja sa teda pripajam a drzim prsty aby si to zlaticko dotiahla do uspesneho konca 😍 gratulujeeeeeeeem ❤
@antonia08karabin ďakujem ti veľmi pekne za krásne slová vieš aj moje sú to štastne čísla. Ešte raz veľmi ďakujem za slová vážim si to. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Baby ja som dnes mala dostat... tak som bezala do lekarne, prisla domkov... spravila test a uplne biely :(
@butterfly333 ja som dnes 10dpo a neviem ci sa tam nieco mari ci nie 🙏🏻🧐🤔😘
@monika2101 podľa mňa tam niečo je držím palce
@butterfly333 dakujem 🙂
Baby hlavne myslite pozitívne zázraky sa dejú (keď mi to pán dok potvrdí) niekedy sa už nedá ja viem ale keď je človek v strese a v smútku tak to ide oveľa horšie držte sa
Vôbec netuším v ktorom týždni môžem byť lebo menzes som mala hocijako ale posledný som mala ešte zač mája takže min. Tri týždne mi už meska
@sasa46 supeeer testik gratulujem

@monika2101 ani.neviem presne lebo neviem kedy bola ovu lebo posledné mesiace som mala cyklus 26,28 36 no podľa toho digi som ostala tehu asi na 21dc tak neviem