Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte dievčatá. Mam 2 dni do MS. Pred 4 mesiacmi som mala biochemické tehotenstvo po 3 tyzdnoch som o to prišla a mala som velmi slabe čiarky, a dneska som si spravila test lebo sa dáko divne citim. Co si o tom myslite? Prosim..zacala som brat kyselinu listovu, pijem caje atď.. Som unavena, neviem spat na brusku co ma prsia bolia a bradavky ani nehovorim.. 😀🍀
@trisha321 supeeer gratulujem
@butterfly333 je to pozitivne ?
@trisha321 ja myslím že áno
@butterfly333 dva dni mám do MS dufam 🍀🍀🍀
@trisha321 držím palce nech pekne silnie
@archanjel008 nie :(
@archanjel008 negativne 😟
@trisha321 dakujem
@butterfly333 dakujem 💙🍀❤
@gabuliacik negativne
@gabuliacik no nieco sa tam crta drzim palce aby silnela
@trisha321 uz som aj ja pisala negat - ja nedavam falosne nadeje.. Ale fakt sa tam crta daco 😅
@gabuliacik ale na negat mi moc neukaze.. No uvidime co z toho bude testni zajtra...
@hennyinnsbruck slabo predsa slabo vidno aj na negat.. Kolko dpo si?
@butterfly333 ❤✨
O 3dni mam dostat. Ale mne cyklus skace niekedy 24dni inokedy 26dni. Dakujem,testnem zas
@gabuliacik supi.. Dobre som videla 😎😎 ale urob o 2 dni palickovy ci silnie.. Prajem pekne tehotenstvo😊
Ahojte baby v prvom rade gratulujem všetkým k //. Ja som mala min rok zápal potom z toho upchaty vajcovod zevraj nezvratne. Pred menštruáciou už 5 dni špinenie. malo progesteronu. Pred dvoma týždňami som bola na preventívnke a že vajcovod úplne zdravý telo to samo precistilo. Akurát mala cista. Ide o to ze viac ako pol rok sme išli naplno kopa vitamínov ovulacnych testov proste veľa eur som nato minula. Teraz som postúpila v práci tak sme si tento mesiac dávali pozor a dala som si predpísať antiku koli ciste. Lenže menštruácia mala prísť nedeľu. Zatiaľ nič ani to moje špinenie ani moja brutálna bolesť pŕs. Iba ako keby ovulacny hlien. Test som robila nedeľu večer a nič. Tak ak nedôjde tak vo štvrtok urobim.
@lenkaaninka dakujeme 🍀
@trisha321 waau super gratulujem

Vidíte tam prosím niečo, mešká mi päť dní, mám nepravidelné cykli...