Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem za pomoc
@trisha321 gratulujem a veľmi držím palce
@lenkaaninka antiku by som si kvoli cyste nedavala... skor skus vyssie davky pyridoxinu a thiaminu...
@butterfly333 ďakujem ❤
@ikonica pyridoxin som užívala tri mesiace 120 mg denne a nič ešte rozmýšľam že na mesiac nasadim a uvidime. Menštruácia nikde. Cistu mám nejaký 4 cyklus a zatiaľ bola pravidelná. Ráno skúsim pre istotu test.
@lenkaaninka ahaja ze je o nejaka jednocyklova zalezitost... este aj enzymy pomahaju na taketo utvary....
@natalia11111 nevidim nic 😟
nemyslite si ze mi sibe ale mame koncom jula zaplatenu dovolenku a v novembri som mala mimo a pred rokom zonrelo v 20 tyzdni mi babatko ako by som mala byt tehu budem stastna ak nie nic sa nedeje ale strasiak je to mimo tak preto tie testy brucho ma boli taky tlak dole ako na menses no dufam ze sa sputi :(
@archanjel008 a kedy ma dôjsť mm zatiaľ nič nevidím ale som na mobile ťažko sa mi mrka
@archanjel008 Ja na tej poslednej vidim slabe ciarky. Nemas moznost zbehnut na krv zajtra?
@myskahryzka mam moznost uvazujem ze ak nepride do zajtra tak by som zbehla no neviem snad pride ovulku som mohla mat 28 az 29 jun sa mi kazdy 2 mesiac posuva jeden cykus mam 28 dnovy a druhy 30 az 31 brucho mam taky tlak tak uz zacinam byt aj nerovozna
@archanjel008 Ak sa bojis toho mimomaternicoveho, isla by som predsa len na tu krv. Nech mozu sledovat to pripadne stupanie hned od zaciatku.
@myskahryzka 😐
@archanjel008 nebuď smutná v prvom rade ešte nič nieje isté no je treba ísť
@danicabbb dakujem mozno si zbytocne namyslam ved vajickovod mi opravili ze nebol ani taky poskodeny a lavy mam v poriadku aj na kontrole bolo vsetko ok ziaden zapal ani baketrie ktore by mohli sposobit zuzenie vajickovodu abo zapal tak ale kedsi clovek prejde tym ze furt len zle tak ked sa nieco deje mysli iba na to zle
@archanjel008 úplne ťa chápem bude to dobré uvidíš
@danicabbb dakujem.si zlata
@archanjel008 je ich tam krasne vidno. Podla mna je toto tehotenstvo. ✊
@myskahryzka dam ti vediet ze ako😑toto cele dopadne
@archanjel008 A pojdes dnes na krv, resp bola si?
@myskahryzka nie dnes som nesla dnes som 32 dc pockam do pondelka ak nepride tak urcite idem

@butterfly333 ďakujem ✨