Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel008 A dnes si uz netestovala? Takze taky dlhsi mas len vyjnimocne.
@myskahryzka dlhsi mam kazdy 2 mesiac hej dnesny test
@archanjel008 a po zaschnuti bol aky? nemas ich spolu odfotene, pre porovnanie? No iste je tmavsia ciarka, ako bola vcera.
@archanjel008 no daj pre porovnanie
@myskahryzka horny dnes spodne vcera jeden dnesny podla mna nic
@archanjel008 Dost tmava je ta foto. Dnes si uz netestovala?
@archanjel008 ja nic nevidim 🤷🏻
@trisha321
@myskahryzka menses prisiel vcera vecer po 32 dcpresne jak to mam kazdy 2 mesiac takze mpzem ist v klude n dovolenku🙂
@archanjel008 Tak si ju poriadne uzi. 😉
@trisha321 moja ako sa máš všetko v poriadku?
@butterfly333 ahoj áno vsetko ok. Som si robila asi 4 dni dozadu test tak krasne sme zosilneli.. Len ma pobolieva občas podbrusko, hlavne maternica ako keby sa mi to tam roztahovalo vsetko hlavne v noci, začínam 6 tt tak sa obcas bojim ci je to ok 😐🤷🏻
Ahojte baby, co myslite je tam nieco?
Strasne sa bojim 😫 Som po druhej IUI a dneska je 12 den po. Aj vcera som si robila testik, ale to bolo skoro biele. A dneska toto..
Pamatam si pri prvej IUI som mala tak isto ducha,tak som sa tesila. potom to zacalo silniet len bohuzial pomalicky, mala som nizky HCG a som potratila😞
Tak dufam ze ta ciarka bude silniet a teraz budem mat vacsie stastie.
@trisha321 supeeer moja držkaj sa nech ste obaja v poriadku
@19940711
@butterfly333 dakujem Vam 🙂
@petka9 ty to vidis lepsie na zivo. Ked je to sive je to kanalik. Skus o 2 dni a uvidis
@hennyinnsbruck uz po vyschnuti nevidim nic ☹
@petka9 tak pravdepododne negativny
@pipinulkaa este rozmazanejsie Foto nemas? Sak si oci znicime.... Zamna neplatny test -negat
@pipinulkaa je to rozpiteee, zle sfotene... pockaj kym trosku uschne a sfot znovu

@myskahryzka takto mam cyklus