Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck presne... Otras.. Poprosime lepsiu foto
@hennyinnsbruck
@ikonica dievčatá dnes ráno sa mi podarilo lepšie odfotiť. To je dnešný test čo si o Tom myslíte?
@pipinulkaa no ze si tehotna.... gratulujem ;)
Ja tam vidim // ✨
@pipinulkaa si tehuľka, gratulujem
@pipinulkaa no to je ooovela lepsie.. Gratulka pekne //
@hennyinnsbruck
@danicabbb
@trisha321
@ikonica ach kiežby ste mali pravdu. Posledné tehu skončilo anembryomolou ☹ tak je predčasné sa tešiť
@pipinulkaa musis mysliet pozitivne😉😉
@pipinulkaa krasne // ciarky, gratulujem 🙂
@pipinulkaa no viem co citis.. bola som 2x tehotna a nemam ziadne babo... 1xMA a 1xanembryomola.... ale nevzdavame to ;)
@ikonica
@pipinulkaa nesmiete sa vzdavat... Ja mala 2x biochemicke lekarka dala navrh na geneticke vysetrenie jaaze nie, tretiu sancu tomu dam. Som 22tt zatial vse 👌.
@ikonica
@hennyinnsbruck ja mám dve tehotenstva za sebou. Bezproblémové. Tretie anembryomola alebo missed sami nevedeli nechápem prečo.. v apríli kyret teraz dve čiarky. Spravila som si tri rôzne testy na všetkých sú //. Ale bojím sa veľmi dievčatá k dr pôjdem najskôr niekedy o mesiac nech ma zbytočne nevyplasi
@hennyinnsbruck a to PM bola 22.6. dosť skoro teda // podľa mňa nie
@pipinulkaa som zvedava ako sa to vyvynie😊
Slabo to vidno, dokelu...skúsim inú foto
@zora2018 za mna negativny alebo skus odfotit z blizsia 🙂
@zora2018 je tam dúšik, ms uz nepride 😉
@evita1233 podla mna neplatny rozmoceny... Cely je nejaky zlty mala si ho dlho namoceny?
@daniela2227 anoooo
@hennyinnsbruck ,nemala,môže to byť svetlom fotila som ho teraz večer pod lampou...zajtra testnem druhý ....
@evita1233 podľa mňa je pozitívny
@daniela2227 podla mna je tiež pozitivny, skus den pred ms 😗

@hennyinnsbruck
@ikonica skúsim zajtra a hodím sem foto 🙂