Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby mozem brat Inofolic a wobenzyn ?
Spolu ?
@ruzicccka Ahoj moja,no ako?už si si dala tie tabletky na spustenie MS?
@monika1791 ahoj este nie dnes mi ms meska 7 Dni volala som do centra odkial tabletky mam povedali mi nech pockam este par dni ..
Kedze neviem kedy som mala ovulaciu lebo
Tehotne tie tabletky poberat nesmu
Tak cakam mozno sa ms spusti sama .. aj ked zatial ziadne priznaky nemam
Skusim dnes este test nejaky lepsi ....
@ruzicccka Och😪 skús ešte test a uvidíš ale ja by som si tú tabletku už dala ak bude negatívny.Ja som bola včera u DR a spravila sa mi krvavá cysta na pravom vaječníku tak "super" dala mi clostil na 3 mesiace tak uvudim
@kacicka30 negativny
@hennyinnsbruck tu je druhy aj tak asi by to este neukazalo
@kacicka30 ja bohuzial nic nevidim
@hennyinnsbruck Ja vidim riadne,len sa mi to nezda no nic skusim neskor
@kacicka30 tak nejaky flak tam je ale nie pekna ciarka..... Ja verim testu ked je pekna ciarka (duch,) skus drzim palce
@hennyinnsbruck no skusim neboj aj pribprvom som skusala ako drak 😊
@kacicka30 ty ešte stále robíš testy nemala si mat už ms? Boli sme na to rovnako rozdiel dva dni ja dnes 4dc a ty už robíš tehu testy?
@butterfly333 No mam taky vytok po menzese ako ovulka ja som dostala 12 ho a skusali sme od 16 ho
@kacicka30 no to je ešte skoro na tehu test ved ešte si nemala ovu.
@butterfly333 No mne sa zda ze ju mam po kramoch posunutu uplne priesv.vytok pichanie
@kacicka30 to 12.8 si mala už ms? Véd sme boli dva dni rozdiel po sebe to by si mala veľmi krátky cyklus 23dc.
@butterfly333 ved prave ze som cakala na 15 ho a ja som dostala v nedelu uz 12 ho
@kacicka30 no to si ale mala veľmi krátky cyklus 23 nie? Asi mávaš ovu veľmi skoro. Ovu testy nerobíš?
@butterfly333 Ano to sa mi zda ze skoro,vzdy ked som vupocitala tak podla mna vzdy o tyzden skor,,,,robim no aj to vcera ukazalo silnejsiu ako dnes a asi aj od mocu zalezi no preto sme skusali uz od toho ako mi hned skoncili stvrtok
@kacicka30 no tak držím teda palce ja dnes 4dc ovu mávam na 12dc tak uvidíme čo bude. No je mi jedno či sa zadari rozmýšľam že si dáme pár mesiacov pauzu lebo v septembri nás čaká reprodukčna imunológia potom čakáš asi mesiac na výsledky tak asi počkáme.
Baby, prosím vás, viete mi poradiť, kedy je pozitívny ovulačný test? Ak som to dobre pochopila z príbalového letáku, tak deň pred ovuláciou a potom počas ovulácie zasa klesne ten luteinizačný hormón dolu? A potom je ešte test pozitívny - v prípade tehotenstva - tesne pred menzesom? Alebo ak počas plodných dní žena otehotnie, tak už ostane stále pozitívny? Alebo v prípade tehu až pred ms vyskočí pozitívny?
Lebo som aj čítala ten príbalový leták, aj som googlila, a som z toho jeleň 😕
A ešte prosím, ako dlho prežijú dievčenské spermie v tele? Niekde píšu dva dni, niekde päť. Je možné, že aj tri a viac, ak bol PS jedeň deň pred ovuláciou?
Ďakujem veľmi za vaše rady aj odpovede, to čakanie je ťažké...

@evita1233 inac aj mne tie krizikove docela
Duchovali