Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mattuliatko30 áno môže byť že si tehotná. Sprav si test o 3 dní
@dasaa baby ale ja nemám menzes už od mája...nakoľko som nemala rok. A potom od októbra do apríla som mala..🤔🤔
@val9 a to na fotke vyzerá byť Tvoj ešte mokrý, zasucha mne tú čiarku ukazuje viac. Odfotíš ho zasucha? Som zvedavá 🙂 Ale ja ju tam vidím slabunkú u Teba a máme rovnaké testy 💃👍
@stratenanajdena No skus este urcite jeden
@stratenanajdena tebe som chcela pisat zd skus este jeden😊
@kacicka30 to nevadí, no aj ja skúsim a asi nie iba jeden, lebo teraz mám pepino a iný z drogérie biele. Pepino rozpitý ružový, to nerátam. Tebe držím palce, snáď uvidíme čoskoro aj Tvoj test s II ! 🙂
@stratenanajdena nemam foto za sucha 🙂 lebo ich po 15 min. hned vyhadzujem, kedze aj na obale sa pise, aby sa nevycitaval vysledok po 10 minutach 🙂 utorok by som mala dufam nedostat tak skusim test az vtedy 🙂
Zajtra aj tak planujem ist k lekarke, kvoli tomu vytoku 🙂😒
Prosím vás, ako silné bolesti do krížov je normálne mať v čase pred ms, ak pár dní predtým vyjde pozit. teh. test? Môžu byť aj také fest silné ako pred ms? Alebo to môže značiť biochem. tehotenstvo?
@stratenanajdena ahoj... keď som čakala syna mala som do štvrtého mesiaca tehotenstva bolesti ako pred menštruáciou...dokonca som v tom období špinila a na začiatku 4 mesiaca som silno krvácala 4 dni...a drobec sa držal a dnes má 11 rokov...no ja som nič nenechala na náhodu...šla som k lekárke a už v 5 ty som bola v nemocnici až pokým malému začalo byť ❤️
@stratenanajdena No tak to uvidim teda fakt uz testy vidim vsade😊
@mattuliatko30 skus neskor
@val9
@mattuliatko30 Tebe to tmavlo lebo mbe dbes teraz takto a piatok sobotu mam mat menzes
Hned sa robila ta testovacia
@stratenanajdena ano aj som mala silne bolesti v krizoch, je to v poriadku👍 a aj zimnice a hroznu unavu...
A baby ked neni ovulka tak ukazuje aj tak testovaciu ciarku?