Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ak by ste si robili test poobede (s tým, že poobede mávate vyššie hcg), a potom ďalší o jeden a pol dňa neskôr (napr. pondelok poobede a stredu doobeda), bolo by podľa vás normálne, ak by ten najnovší test mal slabšiu čiarku? To už by malo stúpať nie?
Lebo mne sa to stalo. Sobotu poobede silnejšia čiarka a dnes pred obedom takmer nič, zoslabla 😢😰😭
Majú takéto výsledky testov podľa vás ešte šancu na normálne tehu alebo podľa vás to je biochem. a neprosperuje? Môže to takto kolísať a byť normálne?
@stratenanajdena Podla mna neni test ako test aj to hcg nemusi byt rovnake
@stratenanajdena neboj zimnica je jeden z priznakov tehu, ak si to mala aj v minulom tehu tak to preto ze si bola tehu a nie ako priznak bliziaceho potratu. Jedine priznaky potratu su velmi silne krce v brusku, krvacanie,alebo ziadne. Neboj hlavne mysli pozitivne, papaj vitaminy a oddychuj. Zajdi k dr, po potratoch sa vacsinou davaju lieky na udrzanie..
@stratenanajdena a testy sa robia z prveho ranneho mocu.
@kacicka30 to sú tie isté testy len na treťom som nestrhla ten papierik dolu.
@whatever1 ďakujem Ti pekne, ja som vždy navečer mala silnejšie čiarky už aj v predošlých tehotenstvách. Ešte skúsim teda večer, ale niečo mi vraví, že by nemala tak zoslabnúť, keď už tam bola 😞
@stratenanajdena No vsak vudis aj ja mam ake no ja len mam.dosrat menzes piatok stvrtok tak neviem
@kacicka30 ja ho mám tiež dostať štvrtok 6.9., ale my sme posledný PS mali 19.8., a odvtedy už nič. Takže je to už pätnásť dní. A aj keby som nejaké dva - tri dni odrátala, ak by plodné dni nastali teoreticky neskôr (neviem, kedy som ich mala), aj tak mi to nesedí, že to zoslablo už na toľký deň. Tak uvidím, ak odchádza a slabne hcg, už asi ani lieky nepomôžu. Alebo áno?
@kacicka30 zaujíma ma, ako dopadneš. Kiežby Ti to vyšlo! Snáď bude všetko v poriadku u vás.
@stratenanajdena No tak ja testujem ako diva kedze ovulku mam asi skor akoby som mala a sexikujeme casto tak cakam
@stratenanajdena ak si 15dni po styku, ovu si mohla mat pred 12dnami. Mne prvy krat ukazalo ducha az po tom 12dni a veeelmi slabeho. A tiez sa mi zdalo jeden den ze je slabsi ako ten predosly den. HCG sa postupne zbiera v moci, ked sa hodinu pred testovanim vycuras tak sa za ten cas nestihne nazbierat. Tak isto ked pijes vela vody. Preto sa radi testovat z ranneho, lebo v noci sa vacsinou spi..
@whatever1 to všetko viem, ale ja som od rána do dnešného testovania nebola na záchode asi päť a pol hodiny. Lenže ide mi o to, že mne ho ukázalo už 29.8. ... ale skúsim teda ešte večer tak, ako som zvykla. No mám silné bolesti do krížov, ale bolí ma aj podbruško (no nie stále) a pichá ma dole napravo silno takmer týždeň. Tak sa obávam toho najhoršieho. A ďakujem Ti.
@stratenanajdena drzim ti palce aby to vyslo!
@archanjel008 volaco sa tam risuje. Hadam oci neklamu...
@archanjel008 niečo áno
@archanjel008 Aj ja vidim
@archanjel008 ahoj zlatíčko ! Ako sa mi máš? Som na teba myslela minule 😍
@stratenanajdena No tak len cakat
@trinka ahoj draha inak sa mam dobre tak kludme si zijeme s manzelikom potom.potrate som mala to mimomaternicove minuli rok v novembri ma.operovali tak sme si dali tak 7 mesacnu pauzu a teraz sa pokusame tak uvidim a ty ako sa mas moja?
@archanjel008 ahoj moja vyzerá to sľubne držím mooooc palčeky
@butterfly333 dakujem uvidime dam vediet🙂
@archanjel008 ahoj prosím ťa kde si kupovala tento test? Neviem ho nikde zohnať
@val9 to mi kupil manzel u nas v lekarni len tieto maju
@archanjel008 ja som momentálne v šiestom týždni... Tak uvidíme ako bude pokračovať nas štvrtý pokus 😘

@whatever1 Ďakujem za odpoveď. Zimnice som mala vždy pred potratom, vždy! Akonáhle ma striasalo, hneď som vedela, že je zle. A zimnice som mávala aj tento mesiac, tak mám strach... 😨😰