icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

stratenanajdena
3. sep 2018

@whatever1 Ďakujem za odpoveď. Zimnice som mala vždy pred potratom, vždy! Akonáhle ma striasalo, hneď som vedela, že je zle. A zimnice som mávala aj tento mesiac, tak mám strach... 😨😰

stratenanajdena
3. sep 2018

Ak by ste si robili test poobede (s tým, že poobede mávate vyššie hcg), a potom ďalší o jeden a pol dňa neskôr (napr. pondelok poobede a stredu doobeda), bolo by podľa vás normálne, ak by ten najnovší test mal slabšiu čiarku? To už by malo stúpať nie?

Lebo mne sa to stalo. Sobotu poobede silnejšia čiarka a dnes pred obedom takmer nič, zoslabla 😢😰😭
Majú takéto výsledky testov podľa vás ešte šancu na normálne tehu alebo podľa vás to je biochem. a neprosperuje? Môže to takto kolísať a byť normálne?

kacicka30
3. sep 2018

@stratenanajdena Podla mna neni test ako test aj to hcg nemusi byt rovnake

whatever1
3. sep 2018

@stratenanajdena neboj zimnica je jeden z priznakov tehu, ak si to mala aj v minulom tehu tak to preto ze si bola tehu a nie ako priznak bliziaceho potratu. Jedine priznaky potratu su velmi silne krce v brusku, krvacanie,alebo ziadne. Neboj hlavne mysli pozitivne, papaj vitaminy a oddychuj. Zajdi k dr, po potratoch sa vacsinou davaju lieky na udrzanie..

whatever1
3. sep 2018

@stratenanajdena a testy sa robia z prveho ranneho mocu.

stratenanajdena
3. sep 2018

@kacicka30 to sú tie isté testy len na treťom som nestrhla ten papierik dolu.

stratenanajdena
3. sep 2018

@whatever1 ďakujem Ti pekne, ja som vždy navečer mala silnejšie čiarky už aj v predošlých tehotenstvách. Ešte skúsim teda večer, ale niečo mi vraví, že by nemala tak zoslabnúť, keď už tam bola 😞

kacicka30
3. sep 2018

@stratenanajdena No vsak vudis aj ja mam ake no ja len mam.dosrat menzes piatok stvrtok tak neviem

stratenanajdena
3. sep 2018

@kacicka30 ja ho mám tiež dostať štvrtok 6.9., ale my sme posledný PS mali 19.8., a odvtedy už nič. Takže je to už pätnásť dní. A aj keby som nejaké dva - tri dni odrátala, ak by plodné dni nastali teoreticky neskôr (neviem, kedy som ich mala), aj tak mi to nesedí, že to zoslablo už na toľký deň. Tak uvidím, ak odchádza a slabne hcg, už asi ani lieky nepomôžu. Alebo áno?

stratenanajdena
3. sep 2018

@kacicka30 zaujíma ma, ako dopadneš. Kiežby Ti to vyšlo! Snáď bude všetko v poriadku u vás.

kacicka30
3. sep 2018

@stratenanajdena No tak ja testujem ako diva kedze ovulku mam asi skor akoby som mala a sexikujeme casto tak cakam

trisha321
3. sep 2018

@kacicka30 ano pockaj aspon 3 dni

kacicka30
3. sep 2018

@trisha321 3 dni pred menzesom?

stratenanajdena
3. sep 2018

@kacicka30 @trisha321 asi myslela do štvrtku? V deň (ne)očakávanej ms?

whatever1
3. sep 2018

@stratenanajdena ak si 15dni po styku, ovu si mohla mat pred 12dnami. Mne prvy krat ukazalo ducha az po tom 12dni a veeelmi slabeho. A tiez sa mi zdalo jeden den ze je slabsi ako ten predosly den. HCG sa postupne zbiera v moci, ked sa hodinu pred testovanim vycuras tak sa za ten cas nestihne nazbierat. Tak isto ked pijes vela vody. Preto sa radi testovat z ranneho, lebo v noci sa vacsinou spi..

stratenanajdena
3. sep 2018

@whatever1 to všetko viem, ale ja som od rána do dnešného testovania nebola na záchode asi päť a pol hodiny. Lenže ide mi o to, že mne ho ukázalo už 29.8. ... ale skúsim teda ešte večer tak, ako som zvykla. No mám silné bolesti do krížov, ale bolí ma aj podbruško (no nie stále) a pichá ma dole napravo silno takmer týždeň. Tak sa obávam toho najhoršieho. A ďakujem Ti.

whatever1
3. sep 2018

@stratenanajdena drzim ti palce aby to vyslo!

archanjel008
3. sep 2018

8dpo je tam nieco?

hennyinnsbruck
3. sep 2018

@archanjel008 volaco sa tam risuje. Hadam oci neklamu...

archanjel008
3. sep 2018

moj graf

stratenanajdena
3. sep 2018

@archanjel008 niečo áno

kacicka30
3. sep 2018

@archanjel008 Aj ja vidim

trinka
3. sep 2018

@archanjel008 ahoj zlatíčko ! Ako sa mi máš? Som na teba myslela minule 😍

kacicka30
3. sep 2018

@stratenanajdena No tak len cakat

archanjel008
3. sep 2018

@trinka ahoj draha inak sa mam dobre tak kludme si zijeme s manzelikom potom.potrate som mala to mimomaternicove minuli rok v novembri ma.operovali tak sme si dali tak 7 mesacnu pauzu a teraz sa pokusame tak uvidim a ty ako sa mas moja?

butterfly333
3. sep 2018

@archanjel008 ahoj moja vyzerá to sľubne držím mooooc palčeky

archanjel008
3. sep 2018

@butterfly333 dakujem uvidime dam vediet🙂

val9
3. sep 2018

@archanjel008 ahoj prosím ťa kde si kupovala tento test? Neviem ho nikde zohnať

archanjel008
3. sep 2018

@val9 to mi kupil manzel u nas v lekarni len tieto maju

trinka
3. sep 2018

@archanjel008 ja som momentálne v šiestom týždni... Tak uvidíme ako bude pokračovať nas štvrtý pokus 😘