icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzik5891
7. sep 2018

@stratenanajdena o bože...tak veľmi ma to mrzí... normálne mi prišlo tak úzko keď som to čítala😪😪😪...ja viem že teraz ti nič nezmierni to sklamanie ale prosím netráp sa...teraz to len vydrž...pekne budeme skúšať ďalej až pokým to obe nedotiahneme do šťastného konca... kedykoľvek sa budeš chcieť poradiť či vyrozprávať som tu pre teba... drž sa moja

olylili
7. sep 2018

@stratenanajdena čiarka slabla takže biochemické držím palce do budúcna

stratenanajdena
7. sep 2018

@zuzik5891 ďakujem Ti veľmi pekne! Nejde to, stále iba plačem. Nejde to zastaviť, presne ako tie bolesti do krížov. Tie poondiate bolesti!!! Veľmi si to od Teba ale vážim. My skúšať nebudeme, mm už nechce, neplánuje.

@olylili na pohotovosti sa tvárila, že to muselo byť falošné tehotenstvo. Že to musel byť falošne pozitívny test. Keď som jej povedala, že som mala viac dní pozitívne testy, len čiarka začala slabnúť, vyjadrila sa v tom zmysle, že bolo chybné celé balenie. To, že to bolo viac balení a rôzne značky, som jej nemala silu vysvetľovať.

olylili
7. sep 2018

@stratenanajdena lekárom ktorý ťa berú kus ako kus nevysvetlis oni majú svoju teóriu a tvoje pocity ich nezaujímajú ja keď som pri synovi začala silno krvácať čo mi po nohách tieklo urobili mi nervózne ultrazvuk že plod žije a či prežije to záleží či je života schopný dovidenia a tak som krvácala 12 týždňov nonstop ale som nemala bolesti a malý sa držal rástol ako mal dali mi potom ascorutin a duphaston no a teraz má 13 mesiacov 😊

zuzik5891
7. sep 2018

@stratenanajdena občas sa hanbím za to že tiež patrím do toho nášho zdravotníctva...lebo ten prístup je úplne neskutočný...empatia im nič nehovorí...len sa vyplač... uľaví sa ti...a moja...to že on neplánuje neznamená že sa nepodarí...ja ti želám len to aby si to teraz zvládla a do budúcnosti nech sa ti splní to počom tak túžiš...

dolynkag
7. sep 2018

@stratenanajdena treba tomu asi len pár dní nechať, aj tebe aj manželovi, ak ešte neťaháte na 45, tak ešte máte času dosť 🙂

dominika_sk
7. sep 2018

@stratenanajdena je mi to luto😕

kacicka30
8. sep 2018

@zuzik5891
@butterfly333 No aj ja mam trombofiliu a hned nasadil ze iba femibion vitaminy a pichat cele tehu...aby sa plod udrzal ale ze sa moze stat ze pri druhom dietati sa uz nemusi ale skor ze sa bude musiet

kacicka30
8. sep 2018

@zuzik5891 zato je pre nas dobre co si pichame aby sme co najskor zistitli teda mne povedal vtedy ze hned ako uvidim naznak slabu ciarku prist aby sa cim skor dal fraxik

kacicka30
8. sep 2018

Baby s ked mam dost kratky ciklus nepravidelny ako vsimam moze byt ze sa da aj vtedy otehu pocula som ze ano,a ja mam teraz menzes a sexikujeme

zuzik5891
8. sep 2018

@kacicka30 ženské telo je oveľa zložitejšie ako si niekto môže myslieť... čím väčšie odchýlky od normálu tým väčšia pravdepodobnosť že ovulácia bude v úplne inom období ako má byť...môj syn je splodený deň po ms...takže snažilkujte vždy keď vám napadne...😘

kacicka30
8. sep 2018

@zuzik5891 No ved lebo kamoska cez tyzden ze ona otehu cez menzes a mala tiez neprav.ciklus len ci aj to nezavazi ze v akej polohe🙂

kacicka30
8. sep 2018

@zuzik5891 a myslis ze ked som dostala stvrtok tak aj tak sa da ze nie na konci mrchy?

stratenanajdena
8. sep 2018

@kacicka30 snáď nevadí, keď odpíšem aj ja. Isto sa dá aj tak. Držím palce! Ja som otehotnela s posledným (donoseným) bábätkom dva dni pred ms. Niekto tesne po ms, niekto počas ms. Skúšajte, užívajte si. Len buď Ty v pohode. Raz to vyjde!

kacicka30
8. sep 2018

@stratenanajdena Dik no potom aj tak musim stepovat🙂lebo hned ak je tam slaba ciara musim ist k dr,no kazdopadne bude tak stale v akcii😉

myskahryzka
8. sep 2018

@stratenanajdena Ja som po potrate v 10. tyzdni isla na pohotovost a ta debilna doktorka sa ma pyta este medzi dverami "Vy ste ako prisli na to, ze ste tehotna. Mali ste uz vobec aspon pozitivny test?" Pozerala som na nu s otvorenymi ustami. Druhy den zase lekar pocas citania mojej spravy obvolal cele oddelenie, ze co chcu na obed. 😨 Nechapem, co su to za ludia a co na takych miestach hladaju?

stratenanajdena
8. sep 2018

@myskahryzka ďakujem Ti. Mrzí ma, že si si niečím takým musela prejsť. Bolo mi to nepríjemné, ešte sa ma doktorka spýtala, že koľko mám rokov, a keď som jej povedala vek, tak sa tvárila, že to ešte nič, to je ešte dobre. Radšej som jej ani nepovedala, koľko už mám detí, a že vôbec...
Ja mám stále vkuse bolesti, čakám na najhoršie. Ako mi bolo dobre v noci, keď som spala a nevedela o sebe. Už nech to je za mnou.
Keď som sa doktorky spýtala, či mohlo ísť o biochemické tehotenstvo, že jednoducho sa bábätko neudržalo, tvárila sa, že hcg je 0,1, a že to je falošné tehotenstvo a falošne pozitívne tehu testy. No comment.

myskahryzka
8. sep 2018

@stratenanajdena Tolko zien im prejde rukami a nechapu, ze musime vediet co sa stalo, aby sme to vedeli zacat spracovat aj psychicky a zmierili sa s tym. Tebe zelam vela sil. Viem, ake velke je tvoje sklamanie..
Pozitivne tesy nie su z hcg 0.1 ...mimochodom. Ked to hcg stuplo a kleslo, tehotenstvo tam urcite bolo. Ale im sa asi nechce riesit, pre nich su to zbytocnosti. 😷😷😤

zuzik5891
8. sep 2018

@kacicka30 určite sa to dá...vysvetľovala mi to moja doktorka...aj tu keď sa začítaš do starších diskusií nájdeš viacero báb ktoré takto otehotneli po rokoch snaženia...a čo sa polôch týka myslím si že dôležitejšie ako poloha je to ostať v kľude aspoň pol hodinku .. hodinku a nebežať hneď do sprchy

nella15228
8. sep 2018

@stratenanajdena to má strašne mrzi😔 Viem ako ti je podobne som prežila na začiatku roka

archanjel008
8. sep 2018

@myskahryzka
@stratenanajdena baby je mi luto co sa stalo no len ja si myslim ze priroda je ovela zlozitejsia ako cele nase zdravotnictvo mozno niekedy sa nieco zachrani lebo to tak ma byt a niekedy sa uz neda pretoze uz je to tak dane a vsetko je o ludoch mozno motivacia ak by zarabali 2000eur zmenili by postoj k ludom?len ja vravim co vidis na 2 cakaj na sebe a matka matku pochopi iba vtedy ked zazije to co ona a vy ste zazili velku stratu ja tiez 2 Krat ale netreba upadat treba verit a vsade robia len ludia (kazdy ma svoje trapenie aj sestricka aj doktor aj ta pani na urade ..a potom sa to vsetko to prenasa na ludi

polovnicka92
9. sep 2018

Ahojte, mate skusenost s testami lekaren plus?? Robia duchov? Dakujem

stratenanajdena
9. sep 2018

@polovnicka92 mne nerobili a ukázali mi čiarku skôr ako ostatné, sú citlivejšie. Ale tie tyčinkové do prúdu.

polovnicka92
9. sep 2018

@stratenanajdena ja som tiez testovala velmi skoro cca 8. den a na pepine nic, potesila si ma 🙂

zuzik5891
9. sep 2018

@stratenanajdena ahoj...ako sa cítiš?

stratenanajdena
9. sep 2018

@zuzik5891 Ďakujem Ti, si veľmi milá! Ach jaj. Každú chvíľku revem. Piatok poobede som začala mať bolesti do krížov. Celú sobotu som ich mala tiež, ale silnejšie, a potom už aj do brucha. No a večer som začala špiniť. A dostala som kontrakcie, nepravidelné. Aj v noci. Ráno ešte horšie, už sa mi rozbehla "ms" - ak to tak vôbec mám nazvať, no stále to ešte nebolo všetko. Celý deň som mala silné kontrakcie, na konci dneška som už nevládala ani sedieť, tak som len v bolestiach ležala vypodložená veľkými vankúšmi. No a keď už to bolo fakt nad moje sily, mm mi natrel masážnym prehrievacím aloe vera gélom kríže, do pár sekúnd ma začal páliť chrbát a o niekoľko minút bolesti z krížov ustúpili. Ležala som asi hodinu. A asi len hodinu a pol dozadu som vstala, šla na wc...
... a už nemám také kontrakcie. 😢😢😢
Veľmi mi chýba!!! 👶😢❤.
A nedá mi na záver nespomenúť, že som dnes niekoľkokrát myslela na tú doktorku a nato, čo mi povedala na pohotovosti. Podľa mňa ešte asi nemá deti. Jej reakcia bola úplne mimo...

zuzik5891
9. sep 2018

@stratenanajdena viem si to predstaviť... žena ktorá má deti alebo si niečím podobným prešla by takto nereagovala...sama som to minulý mesiac prežila...len ja som popritom začala aj neskutočne silno krvácať... doslova kusy zo mňa šli... tiež mi to začalo presne v piatok a z tých kontrakcií ma podbruško bolelo ešte dva ďalšie dni...moja...treba sa vyplakať... žena jednoducho potrebuje niečo také aspoň skúsiť vstrebať a plač ti veľmi pomôže... keď sa všetky tie hormóny vyplavia uľaví sa ti... aspoň fyzicky...nezabudni že mi môžeš napísať kedykoľvek... či už tu alebo tak ako minule...

stratenanajdena
10. sep 2018

@zuzik5891 šak tie kusy mám tiež... aj leje zo mňa. Takto sa mi to stalo už tretí krát aj s kontrakciami. A ďalšie tri či štyri bez kontrakcií, i keď s bolesťami. To už ani nerátam...
Rozprávala som sa s mm, nechce ďalšie, určite nie. Takže už nedúfam.

ereska
10. sep 2018

@stratenanajdena ahoj tvojho manžela veľmi chápem mne sa to stalo 4x takže keď videl ako sa trápim hneď sme vypisovali papiere na adopciu a čakáme kým nám miminko príde 🙂 nezufafaj a možno to ešte príde ja aj tak stále verím 🙂 posielam veľa veľa síl sme silné ženy a keď nás to položí po čase nás zase nakopne a ideme ďalej lebo tá túžba je silnejšia držím vám všetkým paste

zuzik5891
10. sep 2018

@stratenanajdena no to vieš...to len podviazanie vaječníkov je 100% istota že už neotehotnieš...takže ak sa príroda rozhodne že ťa poteší tak sa tak stane...a keďže už neplánujete...teda aspoň tvoj manžel nie tak by to bolo si myslím pekné prekvapko...