icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 prečo na tých dvoch horných fotkách nie je po rozobratí vidno to mínusko, čo na spodnej fotke?

daniela2227
22. sep 2018

@danicabbb v prvom okienku plusko..ako je rozobraty..mala by to byt ta ciarka...co ju vidis/nevidis

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena to ja netusim 😏 tiez som kukala ze kde sa podelo...fakt neviem

danicabbb
22. sep 2018

@daniela2227 no tak skús ešte o dva dni bude lepšie vidieť ak je to tehotenstvo je ti na dobrej ceste koľko si pred

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 ja v tom okienku vidím iba mínusko 😕

daniela2227
22. sep 2018

@danicabbb mam 3dni do ms...zajtra skusim este ten co som mala vcera...a uvidime...😏

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena nevadi..v pohode 😏 zvykla som si..ze vidim veci..ktore ini nevidia 😏 a co na tejto? Mam fakt zly fotak 😕

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 prepáč, ale fakt ju tam nevidím. Myslím si, že ak tam je druhá čiarka, tak nezáleží od foťáku, skrátka tam skôr či neskôr bude. Ale sama viem, že niekedy som ja na svojich testoch voľným okom videla slabunkého dušíka, ale na foťák to zachytiť nie a nie ani zrkadlovkou.
Tu ostáva fakt len čakať, dva, tri dni, a budeš lepšie vedieť, na čom si. Držím palce. 🍀

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena dakujem 😊 no ved to..isto vam uz pridem ako cvok...ja to tam ale fakt vidim 😕 no ako vravis...mudrejsia budem mozno neskor..

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena hej a..zahada minuska vyriesena 😁

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 ty kokšoooo 😂😂😂😅
V živote by som to nekúpila!!!

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 a nie, neprídeš mi ako cvok. Akurát asi najskôr veľmi túžiš po bábätku. Takých nás tu je viac, tak sa, myslím, chápeme 😉

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena tak nekupuj clearblue 😂 fakt este vyskusam ten co vcera som mala...a kaslem na to...aj tak to nezmenim...co ma byt..bude 😏 a dakujem za pochopenie 😊😘

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena no ma picne...len tak..som isla kuk na test...no nechapacka...vtedy som asi urobila chybu..ze som ho dala na podklad...alebo co...neviem sama

hennyinnsbruck
22. sep 2018

@daniela2227 nevidim ani ja😔😔

daniela2227
22. sep 2018

@hennyinnsbruck a co povies na toto cudo hore..som skoro z noh spadla...a uz je to tak zretelne..ze to snad uvidi aj niekto iny 😏

boba82
22. sep 2018

Babule,myslite ze ak mi tento test vysiel po limite, pripadne nie je ta ciarka velmi na okraji? Je to podla vas chtbny test? je to pepino

boba82
22. sep 2018
stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 možno nejaký tieň áno, ale či to nie je kanálik, to neviem. Naozaj, dva dni, a budeme múdrejší 🙂A áno, viem, že sa ťažko čaká. Ale trpezlivosť... čiarky prináša 😉

stratenanajdena
22. sep 2018

@boba82 podľa mňa je moc pri kraji, takže negatívny test.

boba82
22. sep 2018

@stratenanajdena dakujem za nazor😉

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 len vytiahnutý kontrast a zvýraznené. Takže niečo tam je, ale čo...?

hennyinnsbruck
22. sep 2018

@daniela2227 uff moja tazko povedat veelmi je to slabe...

hennyinnsbruck
22. sep 2018

@daniela2227 tu je negativ... Ja nevieeeeem

@stratenanajdena co ty na jej negativ?

hennyinnsbruck
22. sep 2018

Mne sa zda ta ciarka taka nerovnomerna....

stratenanajdena
22. sep 2018

@hennyinnsbruck nedá ti to, čo? 😀😀😅

Ja na tom negatíve vidím ten svetlejší pásik, to by mohlo byť ONO. Takže ja už chcem od @daniela2227 vidieť fotku, ktorá bude o 48 hodín novšia 😉
Ale aj na tej predošlej fotke iného testu rozobraného, čo mal fialovú rúčku, bolo čosi vidno.
tak sa necháme prekvapiť 🌹

kikuska3567
22. sep 2018

@hennyinnsbruck prepáč ale prečo sa ti skoro každý test ktorý niekto pridá “nezdá”? Nič v zlom len často vidim pod testami tvoj koment že je to buď rozpyté (a pritom ešte test ani neuschol) že je to nerovnomerné, je to kanálik (a pritom to vyzerá na čiarku) mne sa práveže zdá, že na tom zvýšenom kontraste pekne vidno +

stratenanajdena
22. sep 2018

@kikuska3567 ja to plusko vidím aj na negatíve. Len ono toto skoré testovanie, sama viem... Mala som teraz biochem., neudržalo sa moje malilinké, stále iba plačem, každú chvíľu. A rátam. Dnes by sa mi začal siedmy týždeň. Idem sa z toho zblázniť. Som poučená, že pokiaľ mi nebude meškať ms, alebo nebudem mať jasné príznaky, tak testovať nebudem. Neoplatí sa skôr, za tie stresy ani peniaze to nestojí. Ja som pochopila, až som to (žiaľ) opäť zažila na vlastnej koži.

kikuska3567
22. sep 2018

@stratenanajdena to mi je ľúto prajem veľa síl

daniela2227
22. sep 2018

@hennyinnsbruck dakujem za negativ..ja ked urobim svojou apkou...vyzera trochu inak..ale nevadi..spravila som ten isty aj druhy...kedze to bolo dvojbalenie...a je tam to iste..fotky sa mi nechcelo riesit uz 😏