Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@danicabbb v prvom okienku plusko..ako je rozobraty..mala by to byt ta ciarka...co ju vidis/nevidis
@stratenanajdena to ja netusim 😏 tiez som kukala ze kde sa podelo...fakt neviem
@daniela2227 no tak skús ešte o dva dni bude lepšie vidieť ak je to tehotenstvo je ti na dobrej ceste koľko si pred
@daniela2227 ja v tom okienku vidím iba mínusko 😕
@danicabbb mam 3dni do ms...zajtra skusim este ten co som mala vcera...a uvidime...😏
@stratenanajdena nevadi..v pohode 😏 zvykla som si..ze vidim veci..ktore ini nevidia 😏 a co na tejto? Mam fakt zly fotak 😕
@daniela2227 prepáč, ale fakt ju tam nevidím. Myslím si, že ak tam je druhá čiarka, tak nezáleží od foťáku, skrátka tam skôr či neskôr bude. Ale sama viem, že niekedy som ja na svojich testoch voľným okom videla slabunkého dušíka, ale na foťák to zachytiť nie a nie ani zrkadlovkou.
Tu ostáva fakt len čakať, dva, tri dni, a budeš lepšie vedieť, na čom si. Držím palce. 🍀
@stratenanajdena dakujem 😊 no ved to..isto vam uz pridem ako cvok...ja to tam ale fakt vidim 😕 no ako vravis...mudrejsia budem mozno neskor..
@stratenanajdena hej a..zahada minuska vyriesena 😁
@daniela2227 ty kokšoooo 😂😂😂😅
V živote by som to nekúpila!!!
@daniela2227 a nie, neprídeš mi ako cvok. Akurát asi najskôr veľmi túžiš po bábätku. Takých nás tu je viac, tak sa, myslím, chápeme 😉
@stratenanajdena tak nekupuj clearblue 😂 fakt este vyskusam ten co vcera som mala...a kaslem na to...aj tak to nezmenim...co ma byt..bude 😏 a dakujem za pochopenie 😊😘
@stratenanajdena no ma picne...len tak..som isla kuk na test...no nechapacka...vtedy som asi urobila chybu..ze som ho dala na podklad...alebo co...neviem sama
@daniela2227 nevidim ani ja😔😔
@hennyinnsbruck a co povies na toto cudo hore..som skoro z noh spadla...a uz je to tak zretelne..ze to snad uvidi aj niekto iny 😏
@daniela2227 možno nejaký tieň áno, ale či to nie je kanálik, to neviem. Naozaj, dva dni, a budeme múdrejší 🙂A áno, viem, že sa ťažko čaká. Ale trpezlivosť... čiarky prináša 😉
@boba82 podľa mňa je moc pri kraji, takže negatívny test.
@stratenanajdena dakujem za nazor😉
@daniela2227 len vytiahnutý kontrast a zvýraznené. Takže niečo tam je, ale čo...?
@daniela2227 uff moja tazko povedat veelmi je to slabe...
@daniela2227 tu je negativ... Ja nevieeeeem
@stratenanajdena co ty na jej negativ?
Mne sa zda ta ciarka taka nerovnomerna....
@hennyinnsbruck nedá ti to, čo? 😀😀😅
Ja na tom negatíve vidím ten svetlejší pásik, to by mohlo byť ONO. Takže ja už chcem od @daniela2227 vidieť fotku, ktorá bude o 48 hodín novšia 😉
Ale aj na tej predošlej fotke iného testu rozobraného, čo mal fialovú rúčku, bolo čosi vidno.
tak sa necháme prekvapiť 🌹
@hennyinnsbruck prepáč ale prečo sa ti skoro každý test ktorý niekto pridá “nezdá”? Nič v zlom len často vidim pod testami tvoj koment že je to buď rozpyté (a pritom ešte test ani neuschol) že je to nerovnomerné, je to kanálik (a pritom to vyzerá na čiarku) mne sa práveže zdá, že na tom zvýšenom kontraste pekne vidno +
@kikuska3567 ja to plusko vidím aj na negatíve. Len ono toto skoré testovanie, sama viem... Mala som teraz biochem., neudržalo sa moje malilinké, stále iba plačem, každú chvíľu. A rátam. Dnes by sa mi začal siedmy týždeň. Idem sa z toho zblázniť. Som poučená, že pokiaľ mi nebude meškať ms, alebo nebudem mať jasné príznaky, tak testovať nebudem. Neoplatí sa skôr, za tie stresy ani peniaze to nestojí. Ja som pochopila, až som to (žiaľ) opäť zažila na vlastnej koži.
@stratenanajdena to mi je ľúto prajem veľa síl
@hennyinnsbruck dakujem za negativ..ja ked urobim svojou apkou...vyzera trochu inak..ale nevadi..spravila som ten isty aj druhy...kedze to bolo dvojbalenie...a je tam to iste..fotky sa mi nechcelo riesit uz 😏

@daniela2227 prečo na tých dvoch horných fotkách nie je po rozobratí vidno to mínusko, čo na spodnej fotke?