Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 ano😒
@hennyinnsbruck Ano kanalik myslis?a je to skoro ze?ked mam dostat buduci tyzden utorok stredu
@kukurica77 tak a sme aj my na zaciatku.... hcg kleslo na 23....gestacny vacok je fuc....potratila som....
@kacicka30 hej kanalik... Ano skoro este na testik. Pockaj aspon do vikendu😊😊
@kacicka30 prsia nemusia boliet, ukazat ti testik moze/nemusi, zalezi kolko dpo si😉
@monika1015 co sa stalo? Je mi to luto...
@hennyinnsbruck No jedine mojka cakat,ale ja a netestovat🤔
@hennyinnsbruck a dole v podbrusku alebo na lavo dole moze boliet urcity cas??
@monika1015 No ja som tak bola 2x uplne na zaciatku potom s Olucerkom synom som si pichala a teraz s druhym priatelom chceme babo tak skudame stale ale urcite tiez by som si pichala zas nemas nahodou aj ty tak ze aby sa udrzalo musis mat nieci fraxiparin alebo daco
@kukurica77 zacala som krvacat a bolesti v podbrusku ako keby mala prist menstruacia.... dosla som na pohotovost kde ma este zjazdila ze toto nie je krvacanie... a ked som jej povedala ze tretia vlozka za dve hodiny... a naslednom vysetreni tak mi vravi... ze kyret.... alebo mozem pockat na svojho lekara....pojdem za svojou este... uvidime...ale kddze hcg kleslo tak je iste zr babo je fuc...
@kacicka30 mne dala hned femibion 1 tak neviem ci som mala brat aj nieco ine... len mi je to velmi luto.... manzel sa rozplakal... velmi chceme babo...
@kacicka30 mozu vajecniky boliet, alebo brucho ako na ms... Moze, nemusi, kazda ma ine priznaky. Mne nebolo vobec nic..
@monika1015 Femibion ti dala?Ja to beriem uz davno to sa moze skor aj ja myslim noe ako vitamin ci bemas zrazanlivost aby sa udrzalo vies injekcie
@hennyinnsbruck No pri Olinkovy ani mne nic vobec s novym priatelom chceme tak neviem ci budu pruznaky🤔😊
@kacicka30 myslim ze po tomto ma bude posielat na rozne vysetrenia... teraz je len otazne ci samocistenie alebo bude kyret... :(
@monika1015 No daj si urcite tie testy a kyret viem a samocistenie je ked ti ide samovolne s menzesom myslis ze
@hennyinnsbruck no pozrite kamoska mi doniesla plno testou co jej ostalo kedze vie ze ja ich pouzivam tak som len tak testla ze na podvecer a zas toto🤔
@hennyinnsbruck
@kejkej

Baby je to kanalik?nazivo ide viac do fialova no mam dostat mrchu 2,3 ho