Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 vidíííím a ružovú, jujuj, tak už len nech silnie!
Pozri, upravila som ti to do kontrastu a negatívu a vidno slabo aj tam.
Tak už len veriť, že to dobre dopadne a že bude silnieť.
@kacicka30 uz je ususeny?
@kacicka30 hmmm..celkom pekna ciarka na to ze mas tyzden do ms.. Urob rano ale tu istu znacku!! Este sa nespoliehaj na tento test ale Drzim palceky aby silnel. Je citlivejsi ako ten co si predtym robila?
@hennyinnsbruck Ano no toto su riadne zahady ti poviem
@hennyinnsbruck Ano lenze taketo nieco som mala aj toho 14 ho foto ci ako tak nechapem
@stratenanajdena Bodaj by mojka len 14 ho bol podobny tak nechapem
@kacicka30 ano pozerala som teraz.. Zato vravim rano ked bude silnejsi da sa na to spoliehat...ale nejak nechapem.. Toho 14teho bolo minuly cyklus ci ako? Nejaka som stratena dnes je 24 teho
@kacicka30 uvidis zajtra ked testnes... Ja som si robila napr 10-11dpo 2 testy roznej znacky a na oboch boli // roznej intenzity.. A kazdym dnom silneli... Tak urob rano a ked to bude rovnake popr nic nebude ozaj pockaj aspon do vikendu inak sa zblaznis
@kacicka30 ja som mala 24.8. tiež viditeľného "ducha", aj som začala pociťovať nejaké príznaky a potom to prešlo. A testy boli biele. A potom som mala 29.8. zasa ducha a ten pomaličky silnel, až z toho bola krásna silná čiarka, a zasa príznaky, ale nakoniec sa to skončilo zle...
Niektoré baby napadlo, či som neovulovala dvakrát. Ale čo som čítala na nete, tak to zvykne byť do 24 hodín. Tak neviem... No na niektoré veci na tejto zemi asi nedostaneme skrátka odpoveď 🙂
Za ozajstnú čiarku považuj tú, až keď Ti bude silnieť. Súhlasím s hennyinnsbruck, akurát si myslím, že máš vyššiu koncentráciu hcg poobede v moči. Tak by som skúsila najskôr o 24 hod od posledného testu a potom počkala aspoň dva - tri dni, ako Ti poradila.
Držím palce! 🍀🙏
@stratenanajdena Tak myslis ze mam zad testnut takto podvecer?
@petra102 Myslim,ze ano...
@petra102 vyzera to velmi nadejne... Drzim silno palceky aby kraaasne silnela😉😊😊
@kacicka30 ano testni zajtra o takomto case.. Drzim palceky
@kukurica77 No ja som mala uz aj poobede ciarku pri Olinovy,s terajsim priatelom sa pokusame a tak to by bol gol keby to vislo a poobede by mi ukazovalo takto
@kukurica77
@kacicka30
@hennyinnsbruck baby, ja to nejak nemozem vstrebat. Ty brdo, sedem rokov snazenia, ivf neuspesne, 2x inseminacia a druhy ket :D zeby ten druhy ket vysiel? No tedaaa.. :P
@petra102 anooo! Je to tam Petkaa 😘 moja palička asi tri dni do zadu vyzerala takto, a dnes mi lekár potvrdil ze môžem byt tak v 2-3 týždni 👌 vyskúšaj sa testnut rano, a daj nám vedieť ♥️
@labutienka333 a toto bolo ktorý dPO robené? blahoželám super
@labutienka333 jeeej blahozelam moja :* :* ja som len siesty den po KET, tak tomu nejako nemozem uverit 🙂 testnem zajtra z ranneho mocu a poslem foto. Sama som zvedavaa :*
@dolynkag toto asi 8-10 deň maximálne 👌
@petra102 ja som mala veľké bolesti ohľadom, úplne ako pri menštruácii povedala by som qj väčšie, a napadlo ma otestovať sa a pozri, a toto nebol ani ranný moč. Človek nesmie prestať veriť ♥️
@labutienka333 aj ja mam take tlaky v podbrusku, ale nic hrozne, da sa to vydrzat 🙂 a divaj, toto je testik po zaschnuti
@petra102 musíš byť veľmi trpezlivá žena. Tvoj test - to je úžasné! Nech len čiaročka (aj bábätko) silnie! Veľmi Ti to prajem 🍀🙏🌹
@petra102 drzim palce,aby sa babatko pekne uhniezdilo a aj mas priznaky,ze si robila takto skoro?
@petra102 je to tam Peťka 😘 ja ti ukážem čo mi ukázalo hneď na druhý deň aha... O podstatne silnejšia ☀️ preto skus ránko, a napíš. Budem čakať ♥️ každopádne mne to ide aj do takých tlakov ale skôr do takých krrcovitych stahov tak som sa dnes bola naschvál poradiť s lekarom, a povedal ze len maternica sa roztiahuje a preto sú tie bolesti. Mne mešká iba 6. Deň.. Práve dnes

@monika1015 Ak babo sa neudrzi,tak to znamena,ze asi nebolo vsetko o.k a priroda to takto zariadila....jedine svetielko nadeje je to,ze budci mesiac mozes rychlo otehotniet. Ako musis sa citit stasne,posielam vela pozitivnej energie ,vieru a nadej,ze to buduci mesiac vyjde a vsetko dopadne dobre. Myslim na teba,drz sa...