icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lene27
1. dec 2013

@isabella22 ja pre istotu žiadne doma nemám, ale majka ich má celú hŕbku 🙂 ináč by boli použité už všetky a to mám dostať ms až 10.12... u mňa je skoro. 🙂

majka_3
1. dec 2013

@lene27
@isabella22 tak baby ovu ranny 🙂 co hovorite? je to hadam poistene ak je to ovu 🙂

isabella22
1. dec 2013

@lene27 poviem ti ze aj ja dominam tie co doma mam a uz si nekupim zatial dalsie ...neni mi luto tych penazi ale potom mam pocit ze sa privelmi obdivujem a to neni dobre....

valika1210
1. dec 2013

@lene27
@karmela
@majka_3 u mna pohode 🙂 mrcha nechodi....ale trosku zase bolesti....uz chodim kazdu chvilku na wc sledovat mam taky zvlastny pocit.....vcera zacali prsia citliviet🙂 tak bud je za dverami mrcha alebo sa mozno podarilo 🙂

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 no myslim ze este kusok chyba 😉

majka_3
1. dec 2013

@valika1210 a testiik ? 🙂 supeer tak snad to vyslo 😉

majka_3
1. dec 2013

@isabella22 je dost tmavyyy ale kusok chyba ale ved som len 7dpo 🙂

lalinka323
1. dec 2013

ahoj baby pridávam aj ja malého dušíka,mám len mesiac vysadenú HAK,ani sa nesnažíme ale predsa sa mi to nezdá...cyklus mám domotaný momentálne,z vysadenia,ale MS by mala dojsť asi tak utorok ...test bol robený včera,co poviete

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 tak to potom ano 🙂 nevedela som....

lene27
1. dec 2013

@majka_3 sa mi naozaj zdá tmavšia ako tie tvoje ostatné... neposunula sa ti ovu? no normálne záhada pre sherlocka holmsa, že kedy ty máš ovu... 🙂 a ináč mne dnes vyletela bazálka o 0,3 C, takže asi som sa konečne dostala do luteálnej fázy.. . alebo mám nábeh na chorobu a zvýšenú teplotu 🙂
@isabella22 podľa mňa to nie je obdivovanie seba, skôr svojich výsledkov 🙂 a dobre sa na to pozerá... to je fakt. keď to mňa chytí, tak som schopná vybrať papierik hoci aj na ulici a obdivovať ho, keď nie sú naokolo ľudia. 🙂 však v takom svetle som to ešte neskúsila a môže to byť tmavšie 😉

isabella22
1. dec 2013

@lene27 presne toto som zazila doma som si rano robila raz ovulacny test do roboty som si ho zobrala a kym som nemala pacientov tak som ho obdivovala 😀

lene27
1. dec 2013

@isabella22 takže nie som divná... 🙂)))

majka_3
1. dec 2013

@lene27 nooo vtedy vyzeral takto iny test... tak ja neviem 😖 😖 😖

isabella22
1. dec 2013

@lene27 urcite nie...inak ked uz o to ide zacali ma boliet prsia hrozne 😒

lene27
1. dec 2013

@valika1210 ale dnes si si nerobila test?...a čože je to ten tvoj zvláštny pocit, skús ho popísať.

lene27
1. dec 2013

@lalinka323 nemáš nejakú inú fotku, na tejto nič nevidím. Vidíte tam niečo baby?

lene27
1. dec 2013

@majka_3 už ti uschol ten dnešný? je tá čiarka silnejšia ako tá, čo si tu dala poslednú?

majka_3
1. dec 2013

@lene27 ked teraz porovnam vsetky suche testy tak je tento najtmavsi.....lenze je robeny raaano z ranneho...a to tam hra rolu..spravim si aj na obed a uz nebude taky tmavy....myslis ze by som mala az teraz ovu? som s toho jeleeeeeen 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

lubka1983
1. dec 2013

Ahojte dievcata.stale vas citam a cakam s vami na dobre spravy ja idem v utorok na kontrolu,tak som zvedava.

lene27
1. dec 2013

@majka_3 a koľkodňové cykly máš?

majka_3
1. dec 2013

@lene27 okolo 35 nemam pravidelne 😖

majka_3
1. dec 2013

@kika8259 no co testiky tmavnuu? 🙂

isabella22
1. dec 2013

@lalinka323 kolky den po si si robila testik?

lene27
1. dec 2013

@majka_3 mohla by byť aj neskôr a keď hovoríš, že máš také pocity, ako keď máš zvyčajne ovu. Tak sa teda posnažte ešte aspoň raz, dva-krát. Keď už nič, tak budete mať aspoň pekný deň alebo večer 🙂

majka_3
1. dec 2013

@lene27 😉 🙂 no uvidiime zasa mrcha priiide neskoro 😀 ked cul je ovu... 🙂

karmela
1. dec 2013

Ahojte babule tak dnes sme prišli s plesu až o 6:00 ráno 😒 😀
@majka_3 testik urobím skúsim zajtra ráno,dnes som ranajsi nestihla.
@lene27 tak uz o chvíľočku sa môžeš testovať uz nie?Ste mali dobru tému vcera s Majkou 😀
@valika1210 tak to je super nie.No očakávame testiky z // 😉
@isabella22 este budeme všetky tehulky 😵
@lalinka323 skús inac odfotiť,nieco sa mi tam marí ale slabo to vidiet

lalinka323
1. dec 2013

no mam tak domotany cyklus,že ani neviem 🙂 kedže som dostala MS po vysadeni HAK hned po 14 dnoch,tak vobec neviem kedy by mala byt ovu,ale posledna MS teda ta neocakavana v strede cyklu mi skončila 10.11. @isabella22

lalinka323
1. dec 2013

@lene27 keď moj foťák tak šeredne fotí a dušik vidno fakt slabunko,že tam s tym nič nevykúzlim,skusim v pondelok spraviť nový a uvidíme...inak všetkým babám držím pršteky ¨🙂

majka_3
1. dec 2013

@karmela Ahoooooooooj 🙂
ako bolo na plese? 🙂 noooo tak zajtra 🙂 videla si foto? ja mam asi ovu... 😖 😖 😖 😖 nechaaaapem...

majka_3
1. dec 2013

@lalinka323 je tam nieco vidiet 🙂