Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27
@isabella22 tak baby ovu ranny 🙂 co hovorite? je to hadam poistene ak je to ovu 🙂
@lene27 poviem ti ze aj ja dominam tie co doma mam a uz si nekupim zatial dalsie ...neni mi luto tych penazi ale potom mam pocit ze sa privelmi obdivujem a to neni dobre....
@majka_3 sa mi naozaj zdá tmavšia ako tie tvoje ostatné... neposunula sa ti ovu? no normálne záhada pre sherlocka holmsa, že kedy ty máš ovu... 🙂 a ináč mne dnes vyletela bazálka o 0,3 C, takže asi som sa konečne dostala do luteálnej fázy.. . alebo mám nábeh na chorobu a zvýšenú teplotu 🙂
@isabella22 podľa mňa to nie je obdivovanie seba, skôr svojich výsledkov 🙂 a dobre sa na to pozerá... to je fakt. keď to mňa chytí, tak som schopná vybrať papierik hoci aj na ulici a obdivovať ho, keď nie sú naokolo ľudia. 🙂 však v takom svetle som to ešte neskúsila a môže to byť tmavšie 😉
@lene27 presne toto som zazila doma som si rano robila raz ovulacny test do roboty som si ho zobrala a kym som nemala pacientov tak som ho obdivovala 😀
@valika1210 ale dnes si si nerobila test?...a čože je to ten tvoj zvláštny pocit, skús ho popísať.
Ahojte dievcata.stale vas citam a cakam s vami na dobre spravy ja idem v utorok na kontrolu,tak som zvedava.
Ahojte babule tak dnes sme prišli s plesu až o 6:00 ráno 😒 😀
@majka_3 testik urobím skúsim zajtra ráno,dnes som ranajsi nestihla.
@lene27 tak uz o chvíľočku sa môžeš testovať uz nie?Ste mali dobru tému vcera s Majkou 😀
@valika1210 tak to je super nie.No očakávame testiky z // 😉
@isabella22 este budeme všetky tehulky 😵
@lalinka323 skús inac odfotiť,nieco sa mi tam marí ale slabo to vidiet
no mam tak domotany cyklus,že ani neviem 🙂 kedže som dostala MS po vysadeni HAK hned po 14 dnoch,tak vobec neviem kedy by mala byt ovu,ale posledna MS teda ta neocakavana v strede cyklu mi skončila 10.11. @isabella22
@lene27 keď moj foťák tak šeredne fotí a dušik vidno fakt slabunko,že tam s tym nič nevykúzlim,skusim v pondelok spraviť nový a uvidíme...inak všetkým babám držím pršteky ¨🙂

@isabella22 ja pre istotu žiadne doma nemám, ale majka ich má celú hŕbku 🙂 ináč by boli použité už všetky a to mám dostať ms až 10.12... u mňa je skoro. 🙂