Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte potrebovala by som poradit ...
Nakolko mam nepravidelny cyklus tak tehotenske testy su u nas dost casto pouzivane. Minule som si spravila test a bola na nom uplne slabucka ciarka co ma zaskocilo lebo vacsinou nebyva nic .. tak som si na druhy den kupila druhy test a najskor na nom nebolo nic ... tak som ho nechala v izbe a ked som sa vratila bola tam tenucka ciarka :D ... tak som si spravila dalsi a tam nebolo nic ... ako to mam chapat :D ... menstruaciu samozrejme nemam ale u mna je to uplne bezne : 🙂
Chcem sa spytat,myslite ze je potrebne sa testovat tym istym testom?mate skusenost ze jedna znacka je pozitivna aa ina nie?dakujem za kazdu odpoved ;) ide o to,ze dva dnesne testy a jeden zo vcera vecera su s druhou slabo ruzovou ciarkou(pepino) no doma mam len woman secret a rano chcem testovat,ale mam obavu,ze je to ina znacka a neukaze nic a zaaasaaa budem sklamana...p.s. ja viem,sibe mi ;) 🙂
@mirka5607 ahoj mozem sa opytat ako si dopadla?
@simonnka2014 tiez som na nu zvedava ;) nedavno mi pisala spravy ;p
@simonnka2014 ahooj 🙂 podla krvi do vyzera, ze som v 5tt... zajtra idem ku Dr... lebo v pondelok videl len prazdnu dutinku...
a dakujem za opytanie 🙂
ahojte, je mozne ze test ukaže v 2.trimestri slabsiu druhu ciarku ako na zaciatku tehu?
babyyyy co poviete na tohto ducha...nayivo je ciarocka este silnejsia.....ako som odisla od dr yacalo som spinit chvilocku bolesti ako pred ms.....som si myslela ye pridu.....je nejaka moznost ze sa prave uhniezdovalo a dr nemohol nic vidiet alebo testik zase tak silno duchuje ☹
@ebi52 dakujem moja 🙂
ciarocka je normalna ruzova :-/
@emilia25 ahooj baby,test je dnes biely,aj woman secret aj pepino :(
@monicka2510
@jani255 jooj to ma mrziii , sak skus zbehnut lekarovi a hl. na to nemysli, ja idem dnes skusiiit..
@monicka2510 nie nie,k lekarovi nie..minuly mesiac sa mi dialo toto iste..islo o mikropotrat vraj...
@monicka2510 daj vediet ;)
@jani255 fuu tak to ma mrzííí naozaj , tak chvilku este vydrzz a potom test zopakuj , jj dam dam 🙂 teraz som v praci takze az navecer🙂

@s8 testuj s tou istou znackou a skus tak o 2 dni a to by uz mal silniet