icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ruzicccka
25. sep 2018

@kacicka30 ale ani ziadneho tusaka alebo co ja Viem 😀😀😀😀
Ja sa testujem kazdy mesiac ako sialena a potom som zbytocne sklamana

lenkaaninka
25. sep 2018

@val9 vidím držím silno prsty 🙂

val9
25. sep 2018

@lenkaaninka dakujem :*

stratenanajdena
25. sep 2018

@petra102 mne sa nezdá, ja tam ten citeľný (a krásny!) rozdiel vidím. Nech vám to vyjde!

stratenanajdena
25. sep 2018

@ruzicccka je fajn, že máš pevnú vôľu netestovať dopredu (ja som to minule nevydržala). Možno sa o pár dní prekvapíš, a ak nie, tak snáď v najbližších týždňoch sa vám zadarí 🙏👶

Ja nemám prečo skúšať test, mm už nechce, odvtedy, čo som potratila sme neboli spolu ani raz, už mám podľa mňa najskôr aj po plodných dňoch 😢
Takže ja už som dotestovala... 😔😢😕
Akurát mám silné bolesti naľavo v oblasti vaječníkov, tak neviem, už to začína byť dosť nepríjemné a neprestáva to, skôr naopak.

ruzicccka
25. sep 2018

@stratenanajdena
Nebud smutna osud to zariadi po svojom a ak mas mat ... este jedno budes mat 🙂
Ja dufam ze to vyslo ako kazdy mesiac no uvidime
Pridam sem test ked vyskusam 🙂

gabca295
25. sep 2018

@kacicka30 a aky dlhý mas cyklus?? Lebo ha som len 5 dpo. A ty už testujes

stratenanajdena
25. sep 2018

@ruzicccka teším sa na TO, čo budeš mať na teste! Ak TO tam bude 😉 🌞

Ja len neviem, veď je to "už" dva a pol týždňa, ako mám zmierniť tú bolesť v ❤ (každú chvíľu mi je do plaču). Netuším, kedy to prejde...

kacicka30
25. sep 2018

@gabca295 No ja mam.dost kratky ciklus ale mne skoro ukazalo aj pri Oliverkovy,s terajsim priatelom planujeme tak mi neda netestovat a tak 🤗🤔

gabca295
25. sep 2018

@kacicka30 kolko dňový cyklus máš? Ja 26. A kedy si mala ovulaciu?? Ktorý DC mas Teras?

kacicka30
25. sep 2018

@ruzicccka Vsak aj ja testujem ako dabel,akp myslis tusaka?

ruzicccka
25. sep 2018

@stratenanajdena
Ja do dnes ked si spomeniem
Na to ked sme prisli o nase babo mam slzi v ociach a aj keby som
Mala 10 deti stale mi ta bolest ostane v srdci
Da sa z tym zit
Zivot ide dalej , ale zabudnut sa bohuzial neda ber to aj z tej stranky ze tvoje deticky ti davaju kazdy den radost do zivota su zdrave a mozes sa z nich tesit anielika mas v nebi ten navas dava pozor z hora ❤️❤️

kacicka30
25. sep 2018

@gabca295 No ovulku neviem presne pretize mam.kratky ciklus a aj nie previdelny ale tak mala som teraz 6 ho septembra 1 pred sa rozbiehala mrcha tak teraz tsk 2,3 ho by mala prist

ruzicccka
25. sep 2018

@kacicka30 no niekto zeny proste vedie ze to vyslo pocituju aspon mininalne pichnutie v podbrusku alebo len
Ten divny “ iny “ pocit ze je Nieco inak

Ja kazdy mesiac dufam verim ze som v tom a stale to iste sklamanie dookola uz nevladzem vsetky moje kamosky
Naokolo su tehotne vsetci mojo bratranci cakaju deti
Sesternice tiez ...
Behom posledneho tyzdna
Su moje 3 kamosky tehotne
A ja som stale na tom istom to testovanie ma doslova nici ked stale dookola cumim
Na biely test a predstavujem si tam druhu ciarku ktora tam samozrejme nieje :(
Tento cyklus som si povedala. Ze vydrzim netestovat a mozno budem menej
Sklamana ak ms pride

gabca295
25. sep 2018

@kacicka30 tak ha som dostala MS 7 takze sme skoro rovnako. Tirz by som uz chcela skúsiť test ale zdá sa mi poriadne skoro

kacicka30
25. sep 2018

@ruzicccka Jaj no sem tam ma akoby pichalo okolo pupka a nalavo dole v podbrusku prsia sem tam tak neviem ja som Pri Oliverkovy nic az neskor

kacicka30
25. sep 2018

@gabca295 Tak vidis poobedne testy mi riadne davaju zabrat ukaze sa tam riadne ruzova az fialova no rano ledva tak neviem cakam uz len 🤔

gabca295
25. sep 2018

@kacicka30 skús počkať. Ja som 5 dpo. Viem kedy som mala ovulku lebo som akurát bola ba kontrole pri gynde. Lenže s priateľom sme boli spolu 3 dni pred obulku a 3 dni po ovulke tak nedávam tomu velku nádej

kacicka30
25. sep 2018

@gabca295 Preco praveze ja som s olkm otehu cez menzes inak alebo posledny den uz presne neviem no tak to vislo

kacicka30
25. sep 2018

@hennyinnsbruck
@stratenanajdena Baby teraz robeny co ste vravelize mam 24 hodin pockat

mima1
25. sep 2018

@kacicka30 moj nazor ze uz by si testovat nemala. Mne sa to zda uplne zbytocne nato ze mas dostat mrchu az 2 alebo 3. Je to este strasne vela. Vydrz aspon do prveho a potom testuj

stratenanajdena
25. sep 2018

@kacicka30 bolo to v limite? Veľmi slabunký ružovkastý náznak tam je. Ale myslím, že budeš ešte musieť pár dní vydržať (či s testovaním alebo bez), aby si si bola istá, na čom si. Ešte je to podľa mňa skoro, keďže nevieš, kedy boli plodné dni a boli ste často spolu. Mohlo to byť teda hocikedy.
A vedela by si odfotiť obidva testy pod sebou? Ten zo včera aj z dneška?

kacicka30
25. sep 2018

No vydrzat nevydrzim ale pokusim sa🤔🤗

sxx6615mx
25. sep 2018

Baby je tam niečo ?🤔

kacicka30
25. sep 2018

@stratenanajdena no mojka nssla ten horny bol vcera a spidny dnes poobede

kacicka30
25. sep 2018

@sxx6615mx Natom vrchnom sa nieco ukazuje

kacicka30
25. sep 2018

@gabca295 A ty kedy testneš?

hennyinnsbruck
25. sep 2018

@kacicka30 podla mna rovnake.akoby falosne 🤔🤔pockaj veru moja do ms.. Mal by byt vacsi rozdiel podla mna ak by to tam bolo
@sxx6615mx negativ

kacicka30
25. sep 2018

@hennyinnsbruck Obden je rozdiel nie?den za dnom nemusi byt rozdiel tak skor

kacicka30
25. sep 2018

@kacicka30 Preco myslis ze negativ?