Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 vrchný - starší mi príde silnejší, neviem, či už je ten spodný úplne uschnutý. Ináč som nad Tebou včera rozmýšľala, nad tými testami. V súvislosti s tým, že ja som mala najskôr slabunkú čiarku, potom niekoľko dní nič, aj počiatočné príznaky vymizli, potom o pár dní zasa príznaky, pomaly silnejúca, ale nakoniec krásna silná čiarka. A nakoniec to u mňa nedopadlo dobre - biochemické. Preto si myslím, že najlepšie, čo pre to dieťatko, ktoré tam môže byť, čo môžeš spraviť, je ostať v kľude. Ak tam je, stresuješ aj jeho. Ak spravíš test o dva dni, mala by byť silnejšia, ak si tehotná. Tuto rozdiel nebadám. 😕
@stratenanajdena No neviem,neviem čudne inak zilnateju mi prsia
@stratenanajdena Ale ja som robila den za dnom teraz nie obden a aj tak asi ukaze teda neskor ak by
@kacicka30 áno, asi až neskôr. No mne sa ten vrchný zdal silnejší, aj keď som to vytiahla do kontrastu. Skús si nájsť niečo, čo Ťa bude tešiť a nebude to testovanie 😉 Niečo, čo Ti (a možno aj drobcovi?) spraví radosť.
@kacicka30
článok pre Tebaaaaa 😉 akurát dnes ho dali.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/234754/naoz....
@kacicka30 neviem.... Podla mna aj za 24hod by malo rozdiel vidiet aspon trosku. Ked tak urob zajtra.. Alebo pozajtra. Ako chces 😊😊😉😉
@stratenanajdena som si ho precitala..ale vacsina tych "znakov" plati aj pre obdobie pred ms 😏 takze z toho clovek nie je nejak mudry...ja.ich na sebe zopar pozorujem...a test negat 😏
@kacicka30 inak zase na druhej strane uz 14teho si nasla slabu ciarku a uz vtedy si pisala ze dr povedal ze ak objavis aj slabu mas prist aby si mohla zacas s fraxiparinom. Dnes mas 25 co je 11dni po prvom teste. Myslim si ze ciarka uz po 10dnoch by bola naozaj silna a ni3 len takto. Aj ked ja na tych testoch nevidim asi nic.
@petra102 ano moze byt.. Zato je naj testovat rovnakym testom...jeden ma viac farbiva, druhy menej....
@petra102 pozri dve rozne znacky.. A cely cas mi modre Slabsie ukazovali ako zelene... Takze klidek 😉😉😉
@sxx6615mx no nieco tam je..mas aj original?
@hennyinnsbruck No teda, takze ten modry ti dlhsi cas ulazoval len slabucku ciarku. A bola si tehu? 🙂 dopadlo to dobre? 🙂
@daniela2227 hej mám aj originál ale ja naňom nič nevidím
@sxx6615mx ja vidim ale slabo...avsak ja velakrat vidim to co druhi nie 😏 skus zajtra pozajtra..snad nieco vyskoci
@daniela2227 hej počkám do zajtra, pozajtra a uvidíme potom .. ale teraz sa mi zdá že už tam vidím aj ja niečo 😶

@kacicka30 ja skusim jeden o 3 dni alebo 4. To budem mať 8-9 DC