Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@val9 vidím držím silno prsty 🙂
@lenkaaninka dakujem :*
@petra102 mne sa nezdá, ja tam ten citeľný (a krásny!) rozdiel vidím. Nech vám to vyjde!
@ruzicccka je fajn, že máš pevnú vôľu netestovať dopredu (ja som to minule nevydržala). Možno sa o pár dní prekvapíš, a ak nie, tak snáď v najbližších týždňoch sa vám zadarí 🙏👶
Ja nemám prečo skúšať test, mm už nechce, odvtedy, čo som potratila sme neboli spolu ani raz, už mám podľa mňa najskôr aj po plodných dňoch 😢
Takže ja už som dotestovala... 😔😢😕
Akurát mám silné bolesti naľavo v oblasti vaječníkov, tak neviem, už to začína byť dosť nepríjemné a neprestáva to, skôr naopak.
@stratenanajdena
Nebud smutna osud to zariadi po svojom a ak mas mat ... este jedno budes mat 🙂
Ja dufam ze to vyslo ako kazdy mesiac no uvidime
Pridam sem test ked vyskusam 🙂
@ruzicccka teším sa na TO, čo budeš mať na teste! Ak TO tam bude 😉 🌞
Ja len neviem, veď je to "už" dva a pol týždňa, ako mám zmierniť tú bolesť v ❤ (každú chvíľu mi je do plaču). Netuším, kedy to prejde...
@stratenanajdena
Ja do dnes ked si spomeniem
Na to ked sme prisli o nase babo mam slzi v ociach a aj keby som
Mala 10 deti stale mi ta bolest ostane v srdci
Da sa z tym zit
Zivot ide dalej , ale zabudnut sa bohuzial neda ber to aj z tej stranky ze tvoje deticky ti davaju kazdy den radost do zivota su zdrave a mozes sa z nich tesit anielika mas v nebi ten navas dava pozor z hora ❤️❤️
@kacicka30 no niekto zeny proste vedie ze to vyslo pocituju aspon mininalne pichnutie v podbrusku alebo len
Ten divny “ iny “ pocit ze je Nieco inak
Ja kazdy mesiac dufam verim ze som v tom a stale to iste sklamanie dookola uz nevladzem vsetky moje kamosky
Naokolo su tehotne vsetci mojo bratranci cakaju deti
Sesternice tiez ...
Behom posledneho tyzdna
Su moje 3 kamosky tehotne
A ja som stale na tom istom to testovanie ma doslova nici ked stale dookola cumim
Na biely test a predstavujem si tam druhu ciarku ktora tam samozrejme nieje :(
Tento cyklus som si povedala. Ze vydrzim netestovat a mozno budem menej
Sklamana ak ms pride
@hennyinnsbruck
@stratenanajdena Baby teraz robeny co ste vravelize mam 24 hodin pockat
@kacicka30 bolo to v limite? Veľmi slabunký ružovkastý náznak tam je. Ale myslím, že budeš ešte musieť pár dní vydržať (či s testovaním alebo bez), aby si si bola istá, na čom si. Ešte je to podľa mňa skoro, keďže nevieš, kedy boli plodné dni a boli ste často spolu. Mohlo to byť teda hocikedy.
A vedela by si odfotiť obidva testy pod sebou? Ten zo včera aj z dneška?
No vydrzat nevydrzim ale pokusim sa🤔🤗
@stratenanajdena no mojka nssla ten horny bol vcera a spidny dnes poobede
@hennyinnsbruck Obden je rozdiel nie?den za dnom nemusi byt rozdiel tak skor

@kacicka30 ale ani ziadneho tusaka alebo co ja Viem 😀😀😀😀
Ja sa testujem kazdy mesiac ako sialena a potom som zbytocne sklamana