Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 tak tu teraz slabú čiarku vidím. Čo to bolo za značku ten predtým desiatkový?
@val9 ahoj, tuto druhú čiarku pekne vidno 🙂
Len testuj vždy s tým istým, každý má iné množstvo farbiva. Kým som mala jeden biely, druhý ukázal peknú čiarku. Nie ducha, ale už čiarku. I keď slabšiu od kontrolnej. Používaj vždy ten istý, tu vidím peknú jemne sfarbenú čiarku. 👏👍
@val9
Ahoj tie testy sa rozoberať nemajú .... mala som tiez takéto čiarky a tehu som nebola .... vzdy ukazujú “3” čiarky ak ked nie si tehu .... aked si tak se silne
@anulka1944 áno viem ze stále ale čítala som na nete že výsledok záleží od intenzity farbiva ako na foto....preto sa pýtam či ma niekto s nimi skúsenosť že aj keď tam niečo bolo ukázal mínusko
@val9 ja sa v tomto nevyznám, ale aj som ho zvýraznila a teda tri čiarky tam vidím aj bez úprav.
@stratenanajdena na ňom su vzdy 3 čiarky...podstatná je tam intenzita ciarok podľa toho určuje výsledok
@alica65 Ďakujem za vysvetlenie, nevedela som. Ja som si robievala vždy desiatkové. A naučila som sa jednej veci - že ono je to skoré testovanie vlastne na nič, len na ukojenie našej zvedavosti - a na stresy. Ale tiež to bola cesta, dozrieť k takémuto postoju. A trpezlivosť, hoc je správna, nie je ľahká vlastnosť. Tiež zasa chápem hlavne dlhoročné túžiace snažilky. Nám sa nedarilo pol roka a trápilo ma to.
@val9 je to clearblue? Ak ano..je to shit..😕
@daniela2227 áno clear blue digi a cca 3 dní do ms mám
@val9 ja nemam s tymto testom dobre skusenosti..asi by som skusila iny 😕
@daniela2227 mala som mamatest ale duchoval lenže netmavne 😥 mám 3 dní do ms a bohužiaľ mi hrozia silné antibiotiká čiže zajtra mi budú brať tak či tak krv na hcg...
@val9 tak vydrz do zajtra...drzim palce aby to vyslo ✊😊
@val9 tak zajtra sa to dozvieš lepšie ako z toho najlepšieho či najdrahšieho testu. To budeš mať na istotu. Posielam objatie 🤗
@stratenanajdena asi ten s benu lekarne
@stratenanajdena aj ja mam zas ako ciarku a mam dostat zajtra pozajtra paralen som si musela dat koli horucke,neboj nejak bude uz nic nenarobime cakat len drzim päste mojka
@dominika_sk nič tam nie je
@mircalla takto v kontraste to vidno celkom dobre, neda sa to uplne odfotiť. Asi sa na to už vykašlem😅
@dominika_sk ozaj tam nič nie je ani duch

@ja17ay kupovala si priamo v kauflande 2v1 co je?nie v lekarni ze