icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

stratenanajdena
1. okt 2018

@bubyy Naposledy obrovská. Kričala som od radosti. Cítila som vo vnútri, v srdci obrovskú radosť.

hennyinnsbruck
1. okt 2018

@bubyy ked posledny ukazal // som si myslela.... Aha. Ok.. Som tehotna.. 🤔

daniela2227
1. okt 2018

@bubyy ja som sa radostou i strachom cela rozklepala 😏

bubyy
1. okt 2018

@stratenanajdena
@hennyinnsbruck
@daniela2227
Ja som bola taka prekvapená s toho ja som tomu najprv ani neverila myslela som že šak je to len taky test nemusí to byť pravda išla som k doktorke a potvrdila mi to 🙂 trz som v 29 týždni už 🙂

kacicka30
2. okt 2018

@sonazitnanova
@butterfly333 Baby je to aj pre mna velmi cudne ten ano bol taky no potom som mala iba duchou teraz a skoro nic a boli 10 kove a teraz som kupila 25 kove a mam toto tak aj teraz som robila rano a je to tam poobede mam ale silnejsiu hcg sa ni zda.Toto co si aj dala fotku potom po case sa ani vidiet nedalo

kacicka30
2. okt 2018

@stratenanajdena praveze prsia brucho nie trocha krize no ja som ani pri Oliverkovy nemala sladke mi chuti trocha akoby tocenie hlavy

kacicka30
2. okt 2018

@stratenanajdena A ked pojdem k dr myslis ze s krvy ukaze ked dnes zajtra by som mala mat menzes?aj ultrazvuk on robi ked krv berie sa mi zda

sonazitnanova
2. okt 2018

@kacicka30 s krvi moze aj nemusi ale ak si ozaj tehu tak uz nieake hcg by malo byt v krvi

ja17ay
2. okt 2018

@kacicka30
Áno z krvi skôr zistí dr , ako z tehu testu. Zajdi tam nech máš istotu. A daj vediet ako si dopadla, verím, že dobre 😊

mima1
2. okt 2018

@butterfly333 ja uz som sa nato pytala davno l3bo mi pride divne zeby za dva tyzdne od 14teho nezosilnela piriadne ciarka druha

kacicka30
2. okt 2018

@mima1 ano lenze ten test potom uplne vyblrdol takze bol podla mna zly alebo co s tym bolo pizri teraz rano robeny 25 kovy ten sirsi a uzsi je 10 kovy

kacicka30
2. okt 2018
gabca295
2. okt 2018

@kacicka30 kedy máš mať ms?? Nechces uz aj zájsť ku gynde??

stratenanajdena
2. okt 2018

@kacicka30 malo by Ti ukázať hcg, to sú presné testy. Mne namerali 0,1 a doma po príchode z pohotovosti som mala biely test... Aj pred pohotovosťou už vlastne. Som tušila, že je zle, bolesti do brucha aj krížov, ale nie normálne.
Myslím si, že ak Ti už 25-kový test zachytil nejaké hcg, v krvi musí byť tiež. Dokonca viac ako v moči. To si myslím.

daniela2227
2. okt 2018

@kacicka30 je to tam urcite 😊✊

mima1
2. okt 2018

@kacicka30 ved ja verim len mi to neslo do hlavy ze robis testy od 14teho co mi pride fakt skoro a ze raz ukazali raz nie

stratenanajdena
2. okt 2018

@kacicka30 zasa Ti zosilnela! Už máš fakt krásne čiarky. Bež radšej k doktorke, kvôli tým liekom minimálne a nech ti vezme krv na hcg.

sonazitnanova
2. okt 2018

@kacicka30 podla testov si tehotna tak radsej zober testy a chod ku gyn nech zobere krv a budes vediet viac

boredka
2. okt 2018

kocky pridavam sem svoj testik, co poviete? 🙂 som asi 9 alebo 10 dpo

hennyinnsbruck
2. okt 2018

@boredka vyzera to dobreeee.... Len nech pekne silnie😉😉

maryah
2. okt 2018

@boredka a je to jasné 🙂

simonkazga
2. okt 2018

Baby, mozete kuk na tento test?

boredka
2. okt 2018

@maryah ak to vyslo tak to bude pecka 🙂 syncek bude mat teraz 1 rok ..ale uvidime este sa radsej nechcem predcasne radovat 🙂 treba prezit prvy trimester a potom aj ten zvysok 🙂

hennyinnsbruck
2. okt 2018

@simonkazga zamna nic 😔

simonkazga
2. okt 2018

@hennyinnsbruck cely test je divny, je tam taka cudna ruzova machula

sticker
hennyinnsbruck
2. okt 2018

@simonkazga veru...

kacicka30
2. okt 2018

@sonazitnanova no akurat som volala ze mi zavola naspät a dohodneme sa

kacicka30
2. okt 2018

@stratenanajdena Volala som lebo prechadzam i ej a ze zavola dohodneme sa tak uz len vydrzim

stratenanajdena
2. okt 2018

@simonkazga len jedna čiarka, vpredu je rozpitá farba. Skús neskôr nový.

daniela2227
2. okt 2018

No baby ..spravila som test...a zas viem prd 😠😟