Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bubyy ked posledny ukazal // som si myslela.... Aha. Ok.. Som tehotna.. 🤔
@bubyy ja som sa radostou i strachom cela rozklepala 😏
@stratenanajdena
@hennyinnsbruck
@daniela2227
Ja som bola taka prekvapená s toho ja som tomu najprv ani neverila myslela som že šak je to len taky test nemusí to byť pravda išla som k doktorke a potvrdila mi to 🙂 trz som v 29 týždni už 🙂
@sonazitnanova
@butterfly333 Baby je to aj pre mna velmi cudne ten ano bol taky no potom som mala iba duchou teraz a skoro nic a boli 10 kove a teraz som kupila 25 kove a mam toto tak aj teraz som robila rano a je to tam poobede mam ale silnejsiu hcg sa ni zda.Toto co si aj dala fotku potom po case sa ani vidiet nedalo
@stratenanajdena praveze prsia brucho nie trocha krize no ja som ani pri Oliverkovy nemala sladke mi chuti trocha akoby tocenie hlavy
@stratenanajdena A ked pojdem k dr myslis ze s krvy ukaze ked dnes zajtra by som mala mat menzes?aj ultrazvuk on robi ked krv berie sa mi zda
@kacicka30 s krvi moze aj nemusi ale ak si ozaj tehu tak uz nieake hcg by malo byt v krvi
@butterfly333 ja uz som sa nato pytala davno l3bo mi pride divne zeby za dva tyzdne od 14teho nezosilnela piriadne ciarka druha
@kacicka30 malo by Ti ukázať hcg, to sú presné testy. Mne namerali 0,1 a doma po príchode z pohotovosti som mala biely test... Aj pred pohotovosťou už vlastne. Som tušila, že je zle, bolesti do brucha aj krížov, ale nie normálne.
Myslím si, že ak Ti už 25-kový test zachytil nejaké hcg, v krvi musí byť tiež. Dokonca viac ako v moči. To si myslím.
@kacicka30 je to tam urcite 😊✊
@kacicka30 zasa Ti zosilnela! Už máš fakt krásne čiarky. Bež radšej k doktorke, kvôli tým liekom minimálne a nech ti vezme krv na hcg.
@kacicka30 podla testov si tehotna tak radsej zober testy a chod ku gyn nech zobere krv a budes vediet viac
@boredka vyzera to dobreeee.... Len nech pekne silnie😉😉
@simonkazga zamna nic 😔
@hennyinnsbruck cely test je divny, je tam taka cudna ruzova machula

@simonkazga veru...
@sonazitnanova no akurat som volala ze mi zavola naspät a dohodneme sa
@stratenanajdena Volala som lebo prechadzam i ej a ze zavola dohodneme sa tak uz len vydrzim
@simonkazga len jedna čiarka, vpredu je rozpitá farba. Skús neskôr nový.

@bubyy Naposledy obrovská. Kričala som od radosti. Cítila som vo vnútri, v srdci obrovskú radosť.