Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja nic nevidim
@kvecinka321 ahoj..nechcem davat falosnu nadej..ale tiez sa mi tam nieco zda..dokonca aj v negative sa tam slabulinko ukazuje..vyckaj este..ja som na tom da sa povedat rovnako 😏
@kvecinka321 ja vidím držím palce
@kvecinka321 zamna tiez nic
@hennyinnsbruck vzdy sa nejak trafis tak co myslis 😏
@daniela2227 bohuzial nic nevidim 😔 tu je aj negativ
@ester177 chapem tak ani ja neviem presne kvoli comu ale zistili mi dedicnu zrazanlivost krvi cize berem injekcie teraz
@sonazitnanova aha, tak aspon mas velku sancu, ze sa to nebude opakovat.
@sonazitnanova ja som tiež prišla o bábo 7x. Mám trombofiliu. Aj ty máš trombofiliu keď si pichas inj?
@butterfly333 Ja mam a teraz lezim v nemocke zacala som krvacag a nevidia nic ze pockaju este do zajtra co picham si fragmin 0.2
@butterfly333 ano mam ale dedicnu pred otehu som brala tabletky a ked som otehu tak od 8 tt som brala injekcie
@kacicka30 tak dúfam že to dobre dopadne. Ja som tak tiež v júni tiež pichala inj od 10dpo no žiaľ neskončilo to dobre. Držím ti palce nech to dobre dopadne
@sonazitnanova aj ja mam dedičnu dúfam že sa mi podarí otehotnieť a hlavne to donosit do konca.
@butterfly333 No ja lezim v nemocke lebo krvacam akoby ma menzes a davaju mi lieky injekciu a aj moju a na sone nevideli plod tak pockali fo dnes zobrali krv a pockam na velku vyzitu
@evita1233 no dnes tam je veru nieco vidiet 🤩 Drzim palce aby silnela😊
Babule potrebujem pomoc. Som v 4 tt a 6 deň. Tak prečo mi tehu test slabne. Aspoň mne sa zdá. Testy su z ranného mocu ale mne sa zdá že slabnu
@katarina5194 daj Foto ak mas
@katarina5194 a napis ktory si kedy robila
@katarina5194 podla mna je to ok... 😊 Ked nemas bolesti, krce, krv vse je ok.. Ked urobis zajtra mala by si viac vidno rozdiel. Na porovnavanie je lepsie robit kazdy 2 den(viem to sa neda 😉)
@hennyinnsbruck ahojky..co povie tvoje bystre ocko na tento 😏
@daniela2227 nemam rada taketo testy 😂😂😂 Lebo volaco tam je a ani pan boh nevie co🙊🙊ale skor nic ako nieco 😕😔
@hennyinnsbruck ďakujem pekne. Mám bolesti ale skôr také akoby sa niečo naťahovalo alebo také niečo.zajtra idem k dr na potvrdenie tehu. Tak držkaj palce. Zajtra napíšem ako som dopadla.
@daniela2227 ak sa môžem pridať aj ja tak tam nič nevidím.
@butterfly333 urcite ano neboj teraz to ma kazda 2 zena a ani o tom nevie ja mam uz 2/deti a nikdo o tom nevedel dokonca 2 cisarske a som tu zistilo sa to az po potratoch ked sme sa snazili o 3..

Baby som 10dpo vidíte niečo? Niečo sa mi tam marí.. ale možno len falošný duch.. mamatesty duchuju?