Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@piacere Dakujem,vcera som len tak sedela pri telke vecer ze ved spravim si test dlho som si nerobila.a skoro som odpadla! 🙂
@balinka gratulujem 🙂
@simonnka2014 dakujem☺
@balinka ake mas priznaky ? 🙂
@simonnka2014 neuveris,ale ziadne😊mozno trosku citlive prsia a sem tam pichne v bruchu☺a viac nic
@balinka tak to pichanie mam aj ja.az na tie prsia,ja ich mam neskutocne citlive,bolia ako nikdy.a mrcha ma prist druheho decembra.tak som zvedava ci pride alebo nie. :-/
@simonnka2014 tak priznaky mas☺tak drzim palce☺ja mam cca dnes-zajtra cas mrchy☺
@zuzanka2905 no tu je t ciarka tesovacia aspon tak hruba ako kontrolna a to je dobry zaklad, lebo povacsiou na testoch byva kanalik tensi ako kontrolna ciarka, drzim palce, snad je to to co si prajes 🙂
@siska765 ja jeviem uz mne sa zda ze na vsetkych testoch co som si spravila je len ten presvit.kanalik alebo ryha som sklamana uz druhy den som len nervozna podrazdna zacalo ka aj prehanat ako pred mrchou od ovulku presiep asi tyzden i ked ja sok testovalabskor lebo zke sa zafali snazit hned po kramoch a teraz mam do menstruac asi 3 mozno 4dnineviem kedze nemam ten cyklus ustaleny som z toho testovania a neustaleho myslenia ci som ci budem teh.strasne unavena
@zuzanka2905 poznam to ,je to na nervy,mysli na nieco ine,chod kupovat darceky ,upratuj,alebo nieco ine rob.Ono to isto pride 🙂
Baby ja by som spala! vcera ma presne takto isto o piatej odpalilo.ake mate priznaky vy? ja cakam do buduceho tyzdna a snad pojdem k doktorovi.
@zuzanka2905 no ako skušala si další testik či ti silnie čiarka ja zatial nezufam kedže bazalna je celkom vysoko aj ked testy nič neukazuju no nadej umiera posledna stále dúfam že sa to podarilo
@ladore myslím že máš 2čiarky je to vydieť hlavne na tom prvom
@monicka2510 ahoj no ako skusala si dalsi testik ci ciarka silnie?
Baby poradte my....na 4 testoch som mala ducha...dostala som menstruaciu...teraz som si robila test po 4 dnoch a duch na teste je stale...co si o tom myslite?
@baby2015 Ahoj. Ale ako tak čítam, tak si v 5 tt. 🙂 takže už ťa táto otázka asi netrápi 🙂
KOčky ja som tu pridávala foto testov a mojich duchov začiatkom oktobra.. tehu potvrdené. Ale veľmi rada sem zavítam a sledujem tie krásne testy s duchmi a teším sa s každou jednou z vás. Držím vám palce a ďakujem, že ma takto napínate a robíte radosť. Držte sa tehuľky a všetky snažilky. 😉
@baby2015 Asi by som išla k Dr. asi určite. Veru už by si mala mať // silnejšie. aj keď oplodnenie mohlo byť neskôr takže aj duch by bol reálny. ale najlepšiu a presnejšiu odpoveď ti dá Dr. 😉
@zuzanka2905 ahoj, este nie cez vikend toho bolo vela az dnes po praci budem skusaat..🙂
@balinka mozem otazku, co znamena to 2-3?takyto typ testu som si nerobila,dakujem.
@veronika_21 fiha, 2 dni meska a len takyto duch? to je fakt zaujimave ako kazde telo inak reaguje.
ale myslim, ze to moze byt.
@orieska325 cca 2-3 tyzden tehu
@veronika_21 v den ocakavanej mrchy sim mala taky,ale u kazdej je to ine a drzim palce☺

@simonnka2014 že si tehotná 😉 blahoželám
@perzefona podľa mňa je to kanálik, takto preráža, keď je test mokrý. Ak po uschnutí vidno seriózne ducha s ružovým nádychom, tak to môže byť duch. Na tejto fotke je to pre mňa na 100% kanálik.