Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 ja tam nevidim nic🤔ty vidis na zivo?
@hennyinnsbruck nerozumiem. Od akej soboty? Ja som robila test včera a dnes. Predtým nie.
@hennyinnsbruck ako myslíš v limite?
@stratenanajdena myslela mňa asi 🙂
@stratenanajdena myslela som lupulu, oznacila som ta lebo si pisala ze ma rovnakym testovat☺️
@lulupulu test ked pozres ca po hodine mozem tam byt falosna ciarka... Ci ta ciarka sa tam zjavila do 5 min resp hned☺️
@stratenanajdena teba sledujem so zatajenym dychom a duuufam ze to tento x klapne🙏😉
@hennyinnsbruck hneď sa nezjavila a pozerala som po 3 hodinách a tiež tam nebola a potom som sa pozrela o 3 dní a bola tam takáto slaba
@hennyinnsbruck ahaaa haha tak pardón ;)
@lulupulu
Tak ak je po piatich dňoch iný biely, je to zvláštne. Skús si kúpiť takú istú značku, ale mohlo by ísť v tom prípade o biochem.
@stratenanajdena mám aj takú istú značku ale skúsim ju v sobotu... A dám vedieť 🙂
@lulupulu tak to je neplatny test moja. Ked sa do 5 min nezjavi je to neplatne... A nie to po 3 hod alebo dnoch.
@hennyinnsbruck jáááj Ty si zlatá, ďakujem! Ja si vravím, že tentokrát by mohlo vydržať aj s tými prekliatymi zimnicami 😢
Ale dnes v obchode niekto mal pánsku voňavku, ký čert to vymyslel? Strašne to smrdelo 😂😂😂
A už tri dni mám chuť na kofolu, šialenú, konečne dnes som si ju dopriala. To som mala v každom jednom tehotenstve, úspešnom i neúspešnom. Hneď kofolka 😉 Tak uvidíme.
@stratenanajdena prosli sme na to u lulupulu.. Neplatny vysledok po 3 hodinach - 3dnoch...
@stratenanajdena kurnik sopa raz to musi vyjst.. 😉😂😂 Mna by slahlo na tvojom mieste asi uz🤔🙄
@hennyinnsbruck ano vidiim a nie len pri natoceni ale z kazdeho uhla a aj z dialky. Je mi to ale take zvlasne po tom krvacani. Uz mam dve deti a nic taketo sa mi nestalo, no mohla to vsetko ovplyvnit ta antikoncepcia. Aj mam tehu priznaky, no to asi mozu byt hormony po tom vysadeni antiky.
@kikusha2212 hmmm.... No ked urobis dalsi test budes mudrejsia ☺️
@hennyinnsbruck
@lulupulu mala síce výsledok neskoro, ale čiarka to bola veruže pekná ukážková a ja ju vidím farebno. Podľa mňa pôjde o biochem. v tomto prípade. Ak,...
...ešte máš jeden test taký istý fialový, podľa mňa môžeš skúsiť aj hneď. Po štyroch dňoch by ukázal minimálne rovnakú a aj silnejšiu veruže. A budeš vedieť, na čom si.
🍀
@stratenanajdena
@lulupulu veru urob este jeden rovnaky ako pise stratenanajdena... A uvidime kto mal pravdu 🤣🤣
@vica90 urob si ráno test
@hennyinnsbruck no ved ano, pockam par dni. Len tieto mozne kanaliky a duchovia ma uplne matu. Predtym ked som testovala nic take nebolo, bud len jedna ciarka, ziadny zarez nic alebo dve. Aj ked bola druha slaba bolo jasne, ze tam nejake hcg je.
@stratenanajdena mne sa zdá silnejšia uvidíš teraz to dopadne tak že v septembri rodíme 😀
@konica2 zatiaľ sa tvári, že silnie. Tak nech sa len tak tvári ďalej! 🍀
@archanjel008 no, mne to hodilo 5.október :D :D :D
Tebe sa darí ako?
@julianka007 ďakujem 😘všetko je možné pri prvom tehu som ms mala do 4 mesiaca 🙂
@kikusha2212 chapem ta
@konica2 mohla si mať neskôr plodné dni, ja som jedného z našich otehotnela dva dni pred ms a dovtedy som mávala 12 rokov pravidelné ako hodinky. Nikdy sa mi takto neposunula ovulka dovtedy.
Nedajú sa porovnávať dve rôzne tehotenstvá. Vieš, kedy si mala ovuláciu?

@stratenanajdena
@lulupulu od soboty preslo 5 dni. Pri hentakej '' silnej'' ciarke by maly byt pekne ciarky na hocijakom teste (moj nazor).. Alebo je to kanalik slusny (na foto je to skor do siva).. Alebo sa nechytilo. Bolo to fotene v Limite ten s ciarkou?