Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@natalia_r ...že ak zajtra ms nepríde, skús test znova. 🌷
Ahojte dievčence.
Zazvonil zvonec a rozprávke je koniec (?)... 🤒
Dnes poobede som mala takmer biely test (ani fotku sem nedám, bolo by to zbytočné), stále používam rovnaký druh. Potom o necelé tri hodiny som na ďalšom mala slabunkú čiarku, ale slabšiu, ako včera. Môže to byť aj tým, že som chodila cca každé dve hodiny na záchod a ten test o deň skôr robený bol po vyše 4 a pol hod od posledného močenia? Alebo zasa slabne čiarka a budem mať to biochem.?
Nečakám diagnózu, len aspoň názory či skúsenosť, či niektorej zoslabla čiarka a potom zasa zosilnela a donosili ste zdravé bábätko, alebo sa mám zmieriť s ďalším prijdúcim mikropotratom? Viem, že musím čakať na príchod alebo NEpríchod ms.
Kúpila som si potom ešte dnes večer iný test, 25-kový, ale ten bol biely, len taký mini dušík, že nič, nefotím ho ani.
Stále mám tie zimnice aj niekoľko hodín, ale zasa paradoxne, mám oveľa bolestivejšie a napnutejšie prsia, mám pocit, že pomaly každou hodinou ich cítim stále viac a viac. A chodím dnes na záchod cca každé dve hod.
Tak a mám zmätok už aj ja, ale blednúce testy ma držia pri smutnej zemi.
@stratenanajdena testy nesilneju 😕
@stratenanajdena dnes rano prisla...:( som total smutna dalsi mesiac cakat...:( 9ty pokus uz bol toto
@stratenanajdena isla by som k dr na krvny test,.. Ci skuticne mas zvysene hcg akebo ti len falosne duchuju testy.. Mozno nejde o mikropotrat a ty sa zbytocbe trapis... .
@konica2 ja tiež tomu nerozumiem. Teda ja som asi zle spravila test, že som ho veľa ocikala. Ale nechápem, nakolko už nejaké tie testy som ocikala za život a toto mi nikdy nevyšlo. Vždy boli úplne čisto biele, dokonca ani duchov som nikdy nemala a ta som tento dako vážne zobrala že som hneď k lekárovi utekala, kvôli tabletkám a injekciam, ktoré potrebujem brat v prípade tehu. Čo už :( smutná som z toho, no asi je všetko tak ako ma byt
@ikonica v takych prípadoch je to ozaj asi najlepšia možnosť. Ja som hrozne rada že som hneď zašla na krv, inak by som sa už ako tešila že sa podarilo :( každou hodinou by sa ta radosť znasobovala. Aj tak nechápem ako takto falošné pozitívny môže byt. A pritom na sone doktor videl dva obrovské foliky 17 a 19mm a sliznica 9mm a ja mám o dva dni dostať ms! A pritom ovu ff apka vyhodnotila pred 11dnami!!! To čo?
@natalia_r mrzí ma to za Teba, ale o pár dní môžete zasa skúšať. Mne ešte neprišla, ale budem mať zasa biochem., čiarky mi zmizli. Tak sme na tom takmer rovnako, ja očakávam cca o tri až päť dní.
@ikonica no a potom prečo mám také bolestivé prsia, vadia mi pachy a mám nafúknuté bruško? Nebyť tých príznakov, ani by ma nenapadlo si urobiť test. Ale rozmýšľam už aj nad tým, či to nemôže byť nejaká pliaga, tumor, alebo zápal obličiek, kedy môže byť zvýšené hcg, a to by mi spôsobovalo aj tie príznaky? Tesne pred vianocami som si našla bolestivú hrčku pod pazucou, a teda nie jednu. Zhoršuje sa mi to, je ich viac, sú väčšie a bolestivejšie, už ledva hýbem rukou. Bola som u dr a povedala, že to mám z chrbtice krčnej, presilené. Som teda objednaná k fyzioterapeutke, ale až o mesiac, skôr termín nemala. Aj tak sa mi to ale nepozdáva 🙄😨😖
@ikonica Ešte som chcela, že ak by mi falošne duchovali testy, čiarka by nevybledla a ostala by taká, duchovatá, lebo šak testy duchujú.
Neprišli by mi tiež pravidelné silnejúce kontrakcie a nemala by som lochie ako po pôrode len v menšom vydaní. Zažila som si pôrody aj sedem skorých potratov, takže viem, o čom hovorím, žiaľ.
@stratenanajdena ja som mala niekolko mesiacov odlozeny dr max s falosnym duchom... Minuly mesiac som to v navale hnevu vsetko vyhadzala... Cize ciarka moze ostat... A k priznakom? Ja som mala od ovu prsia o cislo vascsie bolestive dva tyzdne do ms... Az kym mi nezistili zvyseny prolaktin... Nechceli s tym nic robit... Nasadila som vitex a? Bolesti zmizli... Prolaktin sa zrovnal... A ostatne priznaky? Psychika je silna.... Ja netvrdim, ze ti tvoji duchovia su falosni, ale na tvojom mieste si zistim, ci fakt ide o biochemko a idem za tym aby som zistila kde je chyba, preco sa nechce vajko uchytit.... Ale kekar s tym asi nic nebude robit, kym naozaj neuvudi vysledky z krvi, ze fakt bolo opakovane zvysene hcg v roznych cykloch a babo sa neuchytilo... Potrebujes mat nejaky rukolapny dokaz, na zaklade ktoreho sa bude dat preukazat, ze tam to zvysene hcg bolo, lebo duch na teste je pre vacsinu lekarov nic...
@natalia_r to ma mrzí ale nezúfaj príde to chce to čas :-*

@kudusko Ahoj, asi používaš ten istý test ako ja 😉
Na prvej fotke vidím začínajúcu čiarku. Ale nedám Ti tu istotu ja ani nikto, ako to celé dopadne. U mňa to vyzerá možno na biochemické zasa, dnes som mala slabšiu čiarku ako včera :(
Pokiaľ som nebola tehu, tento test mi nikdy neduchoval.
Vyskúšaj ho o dva dni alebo zajtra ten istý, mala by byť silnejšia, slabšia určite nie, ak to je zdravé tehotenstvo.
🙏👶🍀