Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika1015 pekny priklad ako maju testy silniet😊😉
Nech fazulka pekne rastie 👌👌👌
@hennyinnsbruck bodaj by si mala pravdu.... posledne to nedopadlo dobre uz v 6tom tyzdni
@monika1015 juuuj paráda gratulujem, ja som mala tiež MA v septembri, tak dúfam, že aj nás čoskoro navštívi bocian 😊
@evk_a drzim palce. ...my sme prijemne prekvapen.....len dufame ze toto vydrzi...inak si neviem predstavit co bude
@archanjel008 zatial druhy den...... takze velmi kratko.....preto mam aj strach
Vidíte niečo alebo je ten test nejaký porušený? Mám ešte 4 dni do "mojich dní", cca pred týždňom a pol - dvoma týždňami som mala tri dni špinenie, len tak vždy raz za deň. Bolia ma odvtedy občas ako keby vaječníky a ráno sa budím so strašnou bolesťou krížov. A gratulujem vám ženy, ktoré ste si našli pekné čiarky 😗
@stratenanajdena výborne silnie vidíš večer je silnejší skus opäť štvrtok piatok ráno ale najlepšie asi opäť večer držím palce
@hennyinnsbruck podla mňa je rozpity a potom budu kontrakcie, biochemicke, potrat a všetko diagnostikovane zo zle ocikaneho testu...

@hennyinnsbruck vravim na zivo nieco no niesom si ista ci dobre vidim tak cakam par dni a uvidime.Stale jemne krce ci co to mam sem tam no mrcha nikde ani len naznak proste niclenka a hoc co zjem miza ostane tazko na zaludok