icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lene27
1. dec 2013

@majka_3 máš oči ako rys ostrovid. 🙂 ja som tam nič nevidela. ale dúšik tam môže spokojne byť. 🙂

majka_3
1. dec 2013

@lene27 🙂 to mam po babke 😀 vidim az za roh 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lalinka323
1. dec 2013

@majka_3 niečo vidno ano 🙂 naživo je to tažko vidieť ale vidno taký tieň no a na fotke veľmi slabulinko 😅 nevadi ak tam niečo ma byť tak snáď sa na ďalšom teste dozviem viac,prsia ma bolia už týždeň,podbruško ma stále podpichuje,,,už dlhšie,myslela som že som prechladla,,ale prsia by ma neboleli,,lenaj to že som vysadila HAK robí svoje a celé telo mám naopak aj som podráždená dosť,tak uvidíme ..iának peknú nedeľú 🙂

lujzicka212
1. dec 2013

@valika1210 drzkam palceky nech mrcha nedojde

isabella22
1. dec 2013

@karmela no vska ja to zelam vsetkym aby sme boli tehulky a mali krajsie vianoce 😉

majka_3
1. dec 2013

@lalinka323 jasnee ked to tam bude mat byt zosilnie a zajtra uvidis ci silnie...peknu nedelu aj tebe 😉

karmela
1. dec 2013

@majka_3
@lene27
@valika1210 no co pre vas nespravim dievčatá moje 😉 no vijdem z vane a idem zobudiť drahého a trosku ho znasilnit nech nabudúce test ukaze obojsmerku 😀

isabella22
1. dec 2013

@karmela neboj sa este to bude mat stastny koniec 🙂

karmela
1. dec 2013

@isabella22 jasne ze bude a prenás všetky 🙂
@majka_3 na plese bolo super ked sme prišli domov drahy mi zahlasil no pod ideme vyskúšať spravit Maxa 😀 Radsej som sa otočila na druhu stranu lebo to by dopadlo v našom stave 😲 😀

lene27
1. dec 2013

@karmela také slabučičké... to máš teraz po ms, čo? 🙂 tak logicky som pre istotu obrátila aj obrazovku notebooku nabok...že nech to vidím z viacerých strán 🙂 a hlavne vodorovne, to je pre mňa dobrá poloha. A manžela treba znásilniť vo vhodné dni... najlepšie každý druhý deň týždeň pred ovu a týždeň po ... vieš ako sa poteší? len aby si potom na to nezvykol. 🙂

karmela
1. dec 2013

@majka_3 ze hláška to mam po babke vidím až za roh 😀 videla som,ze podla testov ovulujes,tak sup na drahého 🙂

lene27
1. dec 2013

@karmela mne minule známi, že možno bude problém práve v tom, že ja vôbec nepijem... a že oni tri, vlastne už 4 detičky splodili v spolupráci s tetou malinovicou a ujom vínkom... a všetky sú zdravé a zlaté... 🙂

majka_3
1. dec 2013

@karmela ved tam nieco jeee 🙂

majka_3
1. dec 2013

@karmela no som aj v inej skupine a tam mi lauritka co sa vyzna povedala ze nieje pozitivny... ze este mu chyba a ze ked mam viac tmavych testov v cykli ze to moze byt aj pco. 😖

karmela
1. dec 2013

@lene27 to priesvita tak blbo ten druhý pásik to nieje ciarka,tak prvy mesiac ho skúsim znasilnovat kazdy den, lebo šaunu nemam kedy ovulujem .Ano presne mam po ms

karmela
1. dec 2013

@majka_3 tak to uz ako?ovulacny test ukazuje dve čiarky a to znamená,ze máš blízko pred mrchou či ako?

majka_3
1. dec 2013

@karmela co? 😀 nooo ved ja som mala mat ovuu pred tyzdnom a teraz testy ukazuju taku palicku ale to bol ranny moc..teraz som robila a uz nieje taka tmavaa...cize ja som jelen asi uz nebudem nic testovat... pockam si na mrchu 😒

karmela
1. dec 2013

@lene27 ano viem ze aj vačšinou vtedy sa plodia detičky 😀

karmela
1. dec 2013

@majka_3 mozno ovulujes a máš ju na etapy skúšaj moja

majka_3
1. dec 2013

@karmela nooo 🙂 nieco poriesime etse dnes 🙂 😅

lalinka323
1. dec 2013

@karmela taak som sa pokúsila to odfotit znova a ztmavila som to,,tak skúste čo vidíte 🙂 ja od hladu už nič ,,tak dobrú chuť k obedu sa preje 😎

lene27
1. dec 2013

@karmela na etapy.. 😀 😀 😀 a potom bude tipovať, ktorá bola tá plodná etapa...č.1 alebo 2.

lalinka323
1. dec 2013
isabella22
1. dec 2013

@lalinka323 ja som videla uz nieoc aj predtym kolky den si testovala?

karmela
1. dec 2013

@lalinka323 no nieco sa mi mariii,Ze sa to pekne rysuje na druhu čiarku 😉 dobru chut aj tebe.
@lene27 potom ked bude mat // uz je jedno ktora etapa vyhrala prémiové kolo 😀

lene27
1. dec 2013

@lalinka323 a aká značka?

lalinka323
1. dec 2013

no posledna MS mi skončila 10.11. takže by som asi pravdepodobne dva dni pred MS

karmela
1. dec 2013

@lene27 a skús nejaky drink co ty vies co to spraví.Taky romanticky vecer s vinkom 🙂

lalinka323
1. dec 2013

@lene27 pepino 😀 ten čo robí čárky márky 😕

lene27
1. dec 2013

@lalinka323 keby jeden...mne ich urobilo 10...🙂 skús ešte iný. ale najlepšie zajtra