Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 niečo vidno ano 🙂 naživo je to tažko vidieť ale vidno taký tieň no a na fotke veľmi slabulinko 😅 nevadi ak tam niečo ma byť tak snáď sa na ďalšom teste dozviem viac,prsia ma bolia už týždeň,podbruško ma stále podpichuje,,,už dlhšie,myslela som že som prechladla,,ale prsia by ma neboleli,,lenaj to že som vysadila HAK robí svoje a celé telo mám naopak aj som podráždená dosť,tak uvidíme ..iának peknú nedeľú 🙂
@karmela no vska ja to zelam vsetkym aby sme boli tehulky a mali krajsie vianoce 😉
@lalinka323 jasnee ked to tam bude mat byt zosilnie a zajtra uvidis ci silnie...peknu nedelu aj tebe 😉
@majka_3
@lene27
@valika1210 no co pre vas nespravim dievčatá moje 😉 no vijdem z vane a idem zobudiť drahého a trosku ho znasilnit nech nabudúce test ukaze obojsmerku 😀
@isabella22 jasne ze bude a prenás všetky 🙂
@majka_3 na plese bolo super ked sme prišli domov drahy mi zahlasil no pod ideme vyskúšať spravit Maxa 😀 Radsej som sa otočila na druhu stranu lebo to by dopadlo v našom stave 😲 😀
@karmela také slabučičké... to máš teraz po ms, čo? 🙂 tak logicky som pre istotu obrátila aj obrazovku notebooku nabok...že nech to vidím z viacerých strán 🙂 a hlavne vodorovne, to je pre mňa dobrá poloha. A manžela treba znásilniť vo vhodné dni... najlepšie každý druhý deň týždeň pred ovu a týždeň po ... vieš ako sa poteší? len aby si potom na to nezvykol. 🙂
@karmela taak som sa pokúsila to odfotit znova a ztmavila som to,,tak skúste čo vidíte 🙂 ja od hladu už nič ,,tak dobrú chuť k obedu sa preje 😎
@lalinka323 no nieco sa mi mariii,Ze sa to pekne rysuje na druhu čiarku 😉 dobru chut aj tebe.
@lene27 potom ked bude mat // uz je jedno ktora etapa vyhrala prémiové kolo 😀
no posledna MS mi skončila 10.11. takže by som asi pravdepodobne dva dni pred MS
@lalinka323 keby jeden...mne ich urobilo 10...🙂 skús ešte iný. ale najlepšie zajtra

@majka_3 máš oči ako rys ostrovid. 🙂 ja som tam nič nevidela. ale dúšik tam môže spokojne byť. 🙂