icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka1115
12. mar 2019

stale tomu nemůžu uvěřit včera jsem si dělala tehu test a uplne bily a dnes toto, važně je vidět druhá čárečka?

eliska1986
12. mar 2019

@lenka1115 hlavne klud,nadych vydych.Tesiky mas krasne,ano vidiet druhu ciarku.Kolko dni ti meska ms?

adria88
12. mar 2019

@lenka1115 áno, je to tam ☺️ ako dlho mešká?

daniela2227
12. mar 2019

@lenka1115 isteže je vidieť 😊 a digi to potvrdil..srdečne blahoželám 😘

evita1233
12. mar 2019

@dominika_sk tak ja už nechápem,slabú čiarku som videla hneď akurát potom test ostal naspodku takto ... Vyskúšam potom ešte raz lebo toto je už tretia značka,testov som robila habadej takže viem ako a koľko ich mám namočiť...ale aj tak ďakujem za odpoveď uvidíme potom ..

erickatt
12. mar 2019

@evita1233 mne sa na červenom niečo zda

butterfly333
12. mar 2019

@lenka1115 to vážne včera bol test biely a dnes toto? Tak to je super gratulujem a prajem veľa zdravia.

lenka1115
12. mar 2019

delala jsem vcera test ten tenky modry co i tady jde slabo videt no a zatim spozdeni nemam myslim ze jsem mela dostat ms dnes nebo zitra tak zitra jeste zajdu na krev at mam jistotu a dekuju vsem za gratulace

dbs2014
12. mar 2019

@evita1233 ja tam slabú čiarku vidím a to že je rozpitý nemá s čiarkou nič spoločne 😉

evita1233
12. mar 2019

@dbs2014 ďakujem,veď aj ja si myslím ,že by to nemalo mať nič spoločné s druhou čiarku a ako som uz písala takto rozpory ostal až potom

stratenanajdena
12. mar 2019

@evita1233 ja neviem, nevidím na tom kazetovom (rozpitom) teste farbu tej druhej čiarky, iba kontrolnej. Ale v každom prípade, ak si tehuľka, tak skôr či neskôr budeš mať druhú peknú čiarku aj bez rozpitia.
PS: skús testy možno namáčať kratšie, ako píšu v návode, alebo s nimi nehýbať, kým nevyschnú, a tieto kazetové - ak ho rozoberieš, tak vyschne na vzduchu a nebude v tej vlhkosti ako keď je uzavretý 🙂
Mne trvalo, kým som nato došla 😉
PS2: skúšala si mamatest klasiku iba namáčací papierik?

evita1233
12. mar 2019

@stratenanajdena skúsim zajtra ešte jeden a uvidím čo bude ...dám vedieť 😊

ucholacik
12. mar 2019

Ahojte baby.Den pred ms som si robila test 25kovy intimed a bol tam slaby duch.Druhy den mi vysiel test negativny a vecer uz aj prisla mrcha.Len problem je v tom ze mrcha je nejaka divna.trva uz 4ty den z toho len jeden den bola krv a zvysok slaby tmavohnedy vytok.Dneska mi bolo nejako divne od zaludka a boli mi aj na odpadnutie a musela som si lahnut.Stalo sa to nejakej z Vas a je tam aspon nejaka sanca byt tehotna?Velmi by som si to priala.dakujem☺☺

evita1233
13. mar 2019

@ucholacik skús spraviť kľudne ešte jeden test,poznám ženy,ktoré mali aj 4 mesiace menštruáciu....

evita1233
13. mar 2019

Ráno som spravila intimed ,ale ten je 25tkovy ,tak nvm...

ucholacik
13. mar 2019

@evita1233 ahoj ja ked som si pred tyzdnom robila tento isty test tak mi vysiel duch.No ale na druhy den ms prisla.Na tvojom sa mi tam nieco zda.MS ti ma kedy prist??

hennyinnsbruck
13. mar 2019

@evita1233 negatívny🤔

butterfly333
13. mar 2019

@evita1233 aj ja vidím druhu takú slabú držím palce

stratenanajdena
13. mar 2019

@evita1233 tento test, keď je mokrý, má takto viditeľný bezfarebný kanálik, ktorý po uschnutí úplne zmizne. vieš to odfotiť po uschnutí? Vieš aj koľký si DPO? a kedy máš mať ms?

paulimauli
14. mar 2019

Baby vidite tu nieco?

paulimauli
14. mar 2019

Som 4 dni pred mm

ala82
14. mar 2019

@paulimauli vidno tam dusika.skus iny test alebo v den ms

adria88
14. mar 2019

@paulimauli je tam, držím palce nech silnie a v deň ms si nájdeš krásne //☺️

stratenanajdena
14. mar 2019

@paulimauli niečo áno, ale čo to je, či kanálik alebo začínajúca čiarka... O dva dni Ti ukáže istejšie, ak je tam bábätko. Držím palce 🍀

paulimauli
14. mar 2019

@stratenanajdena vidim to v realite take ruzove , no ved nechcem sa tesit predcasne o prve sme sa dlhsie pokusali, a neverim ze druhe by vyslo na prvy pokus ,, za dva dni testujem znova 🙂

cvikla12
14. mar 2019

@paulimauli áno vidím tam slabého ducha

saskia00721
14. mar 2019

@evita1233 ja mám dnes ráno presne takýto istý výsledok. Neviem či mi šibe alebo či sa tam črtá čiarka... Ale ja som iba 8 dpo a spravila som si ho iba tak, necakala som kolajnice ale zas ani takýto neurčitý výsledok :D do tých troch minút sa mi zdalo, že sa mi tam črtá druhá farebná čiarka veľmi jemná ale možno som len slepá a bol to kanálik :D Tak asi otestujem až v sobotu znovu

saskia00721
14. mar 2019

@paulimauli kolko dpo si ?

evita1233
14. mar 2019

@saskia00721 pravdu ti poviem , ze vobec neviem kedy som mala ovu ani kolko som po ovu testla som len tak , mozno stohu nic nebude , ja so uz tolko testov za moj zivot spravila , ze nicomu sa neda verit ,kym tam niesu naozaj dve zretelne ciarky,ale zase na niektorych testoch je v navode napisane dokonca aj nakreslene ako vyzera poz.teh.test ,ze intenzita ciarky vobec nemusi byt silna a hlavne test odcitat do max.10min.potom uz nie....takze nechapem naco je niektorym babam tu ,ze ako vyzera test po zachnuti , ked vlastne to moze byt mylni vysledok....

saskia00721
14. mar 2019

@evita1233 ja som už tiež porobila xy testov a teraz keď už testujem tak pozerám iba do tých 3 minút a potom na to kašlem lebo tie testy si ukazujú tak či tak čo chcú a po zaschnutí sa presne ako si povedala menia a môžu byť buď falošne pozitívne alebo negatívne. Pokiaľ nie sú zreteľné kolajnice alebo snehovobiely výsledok je to tak či tak 50:50 Ja som dnes čakala prvýkrát naozaj snehovobiely test a buď som bola slepá alebo sa tam dačo črtalo alebo som mala zas nekvalitný test, ale tak pravdu zistím až o pár dní. Čiže test ma zas sklamal :D :D :D ako ovu tak aj tehotenský