Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@saskia00721 "priznaky " aj ja na sebe badam..tri dni mi je tak vselijak..občas pocit že už už zvracat pôjdem.. ale furt to nejak predycham..podbrusko sem tam pobolieva...a len čo sa najem..do hodiny som hladná.. až mi skvrka v žalúdku...ibaže dnes už aj hlava ma boli..čo mňa stále deň pred ms. Takže možno sa oneskori o 1 Deň.. ale príde.. mrcha jedna 😁
@daniela2227 nepamätám aký je to test..ale žijem v Uk..
@saskia00721 no teda..až som si to musela stiahnuť.. lebo ja tam niečo vidím.. inú foto nemáš?
@daniela2227 skusila som to odfotit fotakom . To je uz po zaschnuti
@saskia00721 Tak to nepovazuj za stratené..Ja tam niečo vidim
@saskia00721 aj ja vidím 🙂✊
@stratenanajdena jeej..anooooo..na teste vidiet..gratulujem
@saskia00721 ano
.vidno
@lowndes @ludka0611 @daniela2227 na základe tohto mama testu som to vzdala. 😒 Ten neduchuje a môžete vidieť že je biely bez druhej čiarky. Ten prvý test to bol test z DM, baby top test. Mama test mám z lekárne.
@saskia00721 ahoj kedy máš mať ms a koľký dpo si?
@saskia00721 Ešte nezúfaj.. máš ešte pár dni do ms. .ale falošné nádeje tiez nechcem dávať..
@stratenanajdena ahoj ms mám mať o 6dni a tie testy su robené 10dpo. Po tom prvom pozitívnom na 8dpo (ten som sem nepridávala ) som čakala že na 10 dpo budú tiež pozitívne testy a ako vidíte nič. Možno jemný náznak ale žiadna silnejšia druhá čiarka nikde neni.
@saskia00721 nemusí to byť vždy ako pri prvom, ešte máš 6dni do ms...možno budeš ešte milo prekvapená....a keď nie vyjde nabudúce
@simbatko žiaľ nie
@saskia00721 a ten 8dpo už nemáš? alebo fotku? Ale aj tak ono to môže byť aj biochem., v jednej zo značiek testov v príbalovom letáku písali, že biochem. tehotenstvá bývajú časté, až 31%. A ešte v inom zasa písali, že pri hodnote až do 50ml/IU (asi mysleli v krvi), po uhniezdení embria, ak vyjde z moču slabo pozit. test, treba ho zopakovať po 48 hodinách. Podľa mňa najskôr asi práve kvôli tej častosti skorých potratov.
To je prvýkrát, čo som sa aj takéto informácie dočítala z príbalových letákov. Schválne som si ich kvôli tomu nechala.
Šak uvidíš, kým ti dôjde termín na ms. A čo sa týka mamtestov, neduchujú, ale sú z jedných, ktoré ukážu čiarku neskôr. Tak ešte nemusíš hádzať flintu do žita.
@simbatko ahoj, je negatívny.
@stratenanajdena A ty si ako na tom?
@daniela2227 za mňa negatívny 😔
@saskia00721takto na začiatku treba stále testovať tým istým testom.
Ten prvý test bol v limite?
@simbatko ahoj Simbatko bohužiaľ nie😔
Robila som si naraz aj rapi aj pepino a pepino bol slabsi, ci rapiclear duchuju?? Som zmatanaaaaaa
@paulimauli nebuď zmätená...je to na dobrej ceste 😊
@paulimauli ja tam vidím pekné čiarky, na pepine dokonca ružovú
@daniela2227 Ďakujem za opýtanie, ja som "na čakačke". Ani jeden z tých testov, čo som použila, nemajú ani v jednej lekárni, zajtra skúsim zbehnúť zas. Skúsila som Lady max, či ako sa to volá a mám na ňom tiež ducha ale ešte slabšieho ako na tom woman secret, čo som sem dala, tak ani nefotím. Ani neporovnávam, lebo iná značka ;)
Takže čakám. Bolí ma brucho aj kríže (aj prsia), uvidím...
@stratenanajdena ochh ked neviem na com som pri prvom mi meskala ms 1 den a bolo tak krajsie vidiet ale vtedy som mala mamatest a nemozem ho u nas teraz zohnat😶😶😶😶

Ja ho mám dnes 10 dpo takýto ani náznak druhej paličky. Pozerala som pri upravenom kontraste. Nechcem loviť duchov ale musela som sa uistit že ozaj nič nevidím... ☹️