Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte žienky, ja som nejakých 7-8 DPO, lebo asi nevydržím a zajtra skúsim tiež test, ktorý je taký naj....že by mohol najlepšie ukázať?
@snazilka2019 nemyslim ze ti uz takto skoro nejaky test ukaze :/ je to na nervy ale skor pockat... Odporuca sa az na nejaky 10 den od ovulacie vtedy je sanca ze ukaze
@simic ja viem, ešte vydržím veď čo iné mi ostáva 😅
@snazilka2019 sak toto... Ja som myslela ze ked sa mi potvrdi tehu tak sa zblaznim od stastia... Odkedy som tehotna len stresujem :D dnes som 8tt+6 a som nachladena takze....caka ta este vela obav :D toto je ta najmesia :D
@snazilka2019 najrychlejsie mi na 9dpo ukazal woman secret v tom plastovom obale.v ten den este mamatest nie.ale.na 10dpo uz bola ciarka aj na klasickkm bruzkovom palierovom mamma teste.kedse sme sa.dlho snazili tieto dva sa mi osvedcili ako najcitivejsie.
@snazilka2019 Tak to ťa obdivujem, ja by som nie 🙂 Ale to záleží či vieš presne kedy si ovulovala. Ak áno tak na 9dpo už ukáže. Ak nevieš tak radšej počkaj.
@nini1010 no v štvrtok ráno 21.3. som mala posledný pozitívny ovu test....
@dbs2014 ja tam teda nevidím nič, ale keď je slabá niekedy to nejde ani odfotiť
@snazilka2019 Vieš ja tým ovu testom neverím. Ale to je len môj pohľad samozrejme. Nevedela som sa z nich vysomáriť a stále som kukala či je už dosť silná, menej silná, viac silná čiarka. Oveľa jasnejšie mi to hovorila bazálna teplota, tam nie je o čom, keď klesne tak klesne a tiež folikulometria na ktorej som bola u môjho dr. Ale áno, teoreticky by ti už Woman secret tyčinkový alebo mamma test tyčinkový by ti už mohol ukázať.
@nini1010 ja mam este rok a pol rocneho syna, cize je u man nemozne si merat teplotu a tak....a mne zase tie ovu testy pekne ukazali....len od pozitivneho to je tusim 24-48h kedy ovu nastane...ale podla tohto cyklu uz cca dalsi budem vediet ak pride, ze kedy mam ovu, tak aspon nemusim robit testy
@nini1010 zajtra rano uz nieco vyskusam, nevydrzim do nedele :D
@nana134 //=tehotná 👍👍
@hennyinnsbruck takze prestanem s tymi ATB ... lebo uz teraz sa bojim ze by mohlo to zle ovplyvnit aj ked uz to nezmenim co sa stalo.... a myslis si ze je toto jasny test alebo take otazke este

@simic skúsila som..Mala som este 1test doma..