icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
2. apr 2019

@ceklis aj ja čosi vidím držím palce

ikonica
2. apr 2019

@ceklis mas aj graf?

evita1233
2. apr 2019

@ceklis ale veď je tam čiarka ..určite si tehu...

rebecca999
2. apr 2019

@ceklis moc drzim palce! Ja som 11dpo ale už mi meškajú. Celé som to mala nejake posunuté teraz a teplota vysoká a len biely výtok. Test ale biely uplne🙁

ceklis
2. apr 2019

@butterfly333 ďakujem najviac ❤️🌹

ceklis
2. apr 2019

@rebecca999 no inak, ten biely výtok je podľa mna dobre znamenie. Pri prvom tehu som ho mala tiež a teraz vôbec nič. Tak preto sa celkom bojím čo i len trosku tomu veriť :( no vravím si, že snáď bude dobre a keď nie, tak to tak ma byt a hotovo. Je to ozaj ťažké tak veľmi túžiť a čakať a dúfať že sa to splní. Tak veľmi by si každá čo túži po miminku ho aj zaslúžila mat.

ceklis
2. apr 2019

@rebecca999 a inak, veď 11dpo nie je ešte nič stratené. Ja som videla prvých mini duchov aj na 14dpo. Aj ten môj 13dpo a jeden sex!! Mi príde celé neuveriteľne :( muž je odcestovany na mesiac preč a toto sme stihli ani neviem ako. Snáď keď príde, bude velke prekvapko 🙄🙏🏻
Tebe držím palce, merias aj bt?

rebecca999
2. apr 2019

@ceklis áno každá si zaslúži aby sa jej to splnilo ak po tom naozaj túži. A v dnešnej dobe je toľko matiek ktoré vlastne ani nechceli a nemajú záujem že má to až niekedy zamrzí keď tu vidim baby čo sa snažia roky a nič. Ale dúfajme že bude všetko tak ako má byt a pozitívne. A áno ten biely výtok je zvláštne, pre mna nové ale môže to byt aj vďaka Vitex ktorý som začala užívať prvý cyklus. Tak uvidime.

rebecca999
2. apr 2019

@ceklis aj mne vravia kamošky že mám pockat. Že je skoro ešte. A meriam aj Bt a neklesá. Drží sa nezvyčajne hore. Tak uvidime. Možno to je tým vitexom že mi celkovo predĺžil všetko a pridal ten biely výtok. Neviem, beriem to prvý krát.

rebecca999
2. apr 2019

@ceklis a snáď muža prekvapíš veľkým prekvapkom. To by bolo krásne a aké boli začiatky prvého tehotenstva? Tiež si testovala relatívne skoro?

snazilka2019
2. apr 2019

Strašne sa tesiiiim, posledný je dnes teraz večer 😀 je to moje druhé ale som neskutočne šťastná a prajem aby všetci duchovia sa premenili na krásne kolajnice

cica1650
2. apr 2019

@snazilka2019 nadhera ako silnie zo dna na den gratulujem😘

butterfly333
2. apr 2019

@snazilka2019 krása ako testy krásne silneju držím palce

simbatko
2. apr 2019

@snazilka2019 supeeeeeeer🙏🍀❤Teším sa s tebou❤❤❤❤❤

ceklis
2. apr 2019

@rebecca999 pri prvom tehu som mala neviem ktorý deň take zvláštne ruzovkaste spinenie, take vlasocnice a tom bielom výroku a odvtedy stále len ten výtok a to mi prišlo divne. Jeden deň som mala hrozne kŕče a chodila som stále ma záchod že kedy sa pusti ms a nič. Tak na další deň som večer až neviem z akého dôvodu spravila test a boli úplne krásne čiarky, to bol 26dc a netuším koľko bolo dni po ovu, vtedy som to vôbec nesledovala.

ceklis
2. apr 2019

@snazilka2019 gratulujem z celého ❤️ užívaj 😊 je to krásny pocit 👍🏻

simic
2. apr 2019

Ahojte som v 9tt+4 len sa chcem opytat mali ste pri svojich tehu biely vytok? Ale ze dost vela? :D

rebecca999
2. apr 2019

@ceklis 26DC a už vyšiel? Celkom skoro. To si mala asi implantačné špinenie. Tak ti držím moc palce. Zajtra budem testovať ráno tak dám vedieť že čo😂

lowndes
2. apr 2019

@snazilka2019 gratulujem

ikonica
3. apr 2019

@simic je to v poriadku... Ked nesvrbi, nezapacha divne, je to ok.....

snazilka2019
3. apr 2019

@cica1650
@butterfly333
@simbatko
@ceklis
@lowndes ďakujem žienky, máte niektorá skúsenosti s digitálnym testom? Kedy je cca dobre ho.urobit?

hennyinnsbruck
3. apr 2019

@snazilka2019 kľudne môžeš digi spraviť pri tvojich ciarkach ukáže 2-3 hocikedy počas dňa... 😊😉

snazilka2019
3. apr 2019

@hennyinnsbruck áno? Tak vyskúšam teda dnes poobede 😀 dakujem

hennyinnsbruck
3. apr 2019

@snazilka2019
Mne ukazalo tuším 14-15 dpo 2-3tyzdne😊

snazilka2019
3. apr 2019

@hennyinnsbruck ja som dnes 13DPo, ale uvidím buď spravím dnes alebo cez víkend

hennyinnsbruck
3. apr 2019

@snazilka2019 takuto som mala... Urob dneeesss😍😍😍

snazilka2019
3. apr 2019

@hennyinnsbruck tak podľa tohto mi ukáže tak 1-2 😀 mám ešte o dosť slabšiu tu čiarku aj keď každý deň je silnejšia, v nedeľu mali dosť krámy tak si myslím, že v nedeľu už bude rovnako silná ako testovacia

ceklis
3. apr 2019

Nedycham ani 🙈❤️

ceklis
3. apr 2019

@snazilka2019 urob hneď, budes mat podľa mna 2-3 ✊🏻

cvikla12
3. apr 2019

@ceklis jeeeej krása gratulujem. Výťah medzi nami tehulkami