Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vavrovaeva ahoj ja bych řekla že to bude v pořádku, ja jsem na tom časovo skoro jako ty poslední ms jsem měla 15.2 a mam 26 denni cyklus takže ms měla přijit 12.3 v ten den jsem si udělala i tehutest kde bylo 2-3tt a 13.3 jsem byla na sonu a na krev kde mi těhu potvrdili ale na sonu byla jen vysoka sliznice a hcg v krvi 190 tak řekli at přijdu 22.3 znovu na sono a to taky šel vidět teprve zloutkovy váček a to jsem měla ovu 12DC takže myslím že neni čeho se bát, pokud nemáš nějaké jiné těhu těžkosti... jinak mě předepsali duphaston na udrženi plodu tak pokud máš starosti tak si to nechej taky napsat udajně to neškodí naopak vyživuje a upravuje prostredí v okoli vajíčka-embrya
@ceklis 🤣🤣🤣😉😉😉
Chýbali ste mi baby ❤️
Dnes ráno že teda netestujem a spravila som asi pred dvoma hodinami a tam ledva čiarka 😕 tak začínam mat z toho nie dobrý pocit
Žiadne príznaky nemám a aj to mi vraví, že nebude všetko ok 😫
@ceklis moja ja som bola minulý rok presne tak isto na teste slabá čiarka no bola pekne vidieť spravila som digi tam 1-2 no skúšala som test na ďalší deň a tam už skoro nič nechápem tomu. No a od vtedy sa nedarí.
@butterfly333 :( a kedy si potom dostala ms? Za koľko dni?
@ceklis asi o týždeň. No držím ti palčeky aby to nebol tak u teba.
@butterfly333 nemám dobrý pocit :( fakt necítim vôbec nič a to mi príde úplne divne. Na tých testoch sú len duchovia a ten digi, tak to bola asi náhoda. Už to malo zosilnieť určite. Nič, veď napíšem ako to dopadlo. Ďakujem moc za podporu 🌹
@ceklis to snáď nie 😞 možno ešte nič nie je stratené.. priznaky nemá každá.. tak tym by som sa neriadila...DRZIM TI PALCE .strašne moc ❤
@ceklis co som zmeškala 🤔prečo stresujes?? Lebo nemáš príznaky? Mne kolo 6tt narástli prsia inak mi nič nebolo... Kliiiidek😘
@ceklis zajtra urob testik keď tak... 😉
@hennyinnsbruck aj to a aj tie testy, dnes úplne že slabý duch. Zajtra spravím určite. Hej :( hrozne stresujem. Človek tak po tom túži, že mu to potom udrie do hlavy 😤 hanbím sa za to, no ozaj stresujem
@ceklis 😱hod ho sem potom...
Ja ta chápem.. 😔😔A určite sa hanbiť nemusíš.
@hennyinnsbruck toto sú všetky dokopy :( ten včerajší vyzeral na začiatku celkom pekne. Ten dnešný uplna slabota 😖
@ceklis oje 😱😱😱😱😔😔😔no za 3dni naozaj nič moc 😔😔aaaah.... No dúfajme ze to bude OK 😔✊
@hennyinnsbruck moc tomu neverím :( fakt tri dni by mali vyzerať inak. Čo už, s týmto nenarobím nič 😞
@ceklis veruže nie... Necitis sa na MS?, kríze brucho neboli?
@hennyinnsbruck nič, vôbec nič. Prsia nič, kŕče žiadne. Proste nič. Úplne divne. Naposledy som mala kŕče v nedeľu, cely deň a odvtedy nič. Tak aj keď to nestúpa, nemala by som nejako aspoň špiniť alebo niečo cítiť? :( fakt divne. Ozaj a sliznicu som mala obrovsku 🙈 mimomaternicove to nemôže byt, že? Skôr biochemické
@ceklis podľa mňa skôr biochemicke.. Ja som mala 2x a zakaždým najprv bolesť krížov, potom brucho a bum, MS.. Stále pár dní po termíne ms... Nespinila som, nič... U každej je to asi inak 🤷♀️😔
@hennyinnsbruck ja tiež pri biochemickom nič,dokonca presnena den ako mala prist ms.len som mala vacsie kŕče.A na ďalší mesiac sa už udržalo.
@hennyinnsbruck čo myslíš? 😫 neviem či mám brat ďalej ten duphaston 🙈 keď je biochemické, tak ta čiarka je stále tam a nesilnie? Nemala by blednúť? Či to až keď sa pusti ms?
Fotka je zla, lebo som ju robila pri slabom svetle v kúpeľni :( nie je to denne svetlo
@ceklis mne osobne pri biochemickom nesilnela. Čiarka bola ale. Ideš lekárovi že?
Vieš čo ja by som duphaston brala, lebo mne ms vtedy prisla aj napriek Duphiku. Lebo keď to nemá byť Duphik to nezachráni. Ach ťažko povedať...čiarka je fajná ale Mohla by byť silnejšia..
@hennyinnsbruck cosi, nejdem k doktorovi. Kašlem na to, nijako mi nepomôže. Oki, tak duphaston teda nevysadim a uvidím či prídu. Celé je to divne. Jasne že by mala byt tmavšia :( keď vybledne, bude taká istá ako tie predošlé 😫😤 čo už, nejako som s tým zmierena a snáď teda ms príde čím skôr.
@ceklis to mi je ľúto... 😔 S tým duphikom no ťažko povedať. Kolkaty deň berieš? Keď tak urob o 2dni zas test a keď nebude silnejší ozaj vysadiť. Od 2. 4 by tam mali byt krásne // keby si 8.4 test spravila. MS máš mat kedy? Ci už si po termíne?
@ceklis mohla by si skúsiť inú značku testu. Držím palce nech je to v poriadku✊

@ceklis dakujem za podporu mam ist teraz v pondelok len najhorsie je ze ani neviem v kolkom tt som kedze 18/3 nebolo vidiet tehu vobec a 31/3 zltkovy vak a ovulka posunuta. Hrozne cakanie a strach