icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
6. apr 2019

@cvikla12 👍👍👍😊😊😊😊

cvikla12
6. apr 2019

@zuzu8511 keby boli rovnakej značky dali by sa porovnať. Takto môže mať jeden viac farbivá ako druhý

cvikla12
6. apr 2019

@mira1987 je pekne vidieť druhú čiarku len tak ďalej 😀

ceklis
6. apr 2019

@cvikla12 ďakujem veľmi veľmi pekne 😘

simic
6. apr 2019

@ceklis ja som mala takyto test estr v 6 tyzdni... Nezufaj 🙂 vsetko bude ok

ceklis
7. apr 2019

@simic to vážne? 😮 Ufff.
Ako je to možné, nevies? Ja už netestujem. V stredu mám kontrolu u doktora, tak počkám.
Moc moc ďakujem. Snažím sa myslieť stále pozitívne ❤️

simic
7. apr 2019

@ceklis neviem ti povedat ale v siestom tyzdni som bola aj na gyn a nic nevidel.. Ani len vak tak mi povedal ze bud mimomaternicove alebo len nejaka chyba... A predsa som tehotna 🙂 ale takuto slabu som mala a hcg len 73....potom sa to rozbehlo

ceklis
7. apr 2019

@simic akože nejdem pisat že je to super, ale takto aspoň môžem veriť že to môže dobre dopadnút. Pokym je nádej, tak sa teším aj tej malej šance 👍🏻😍 ďakujem

ceklis
7. apr 2019

@simic a veľa veľa zdravicka pre bábätko v brušku prajem ❤️ Nech ide už všetko ako po masle a užívaj každú chvíľku.

simic
7. apr 2019

@ceklis ked som prisla na pohotovost s krcmi v bruchu a to uz som bola tehotna len som si nebola ista lebo takuto slabu ciarku som mala tak do spravy mi napisal ze mam PMS... S placom som odisla z nemocnice a vidis, predsa... Takze nadej je vzdy dolezite je sa na to velmi nesustredit lebo ten stres moze malicke vyhnat

simic
7. apr 2019

@ceklis dakujem ❤️❤️❤️

ceklis
7. apr 2019

@simic naozaj veľmi veľmi pekne ďakujem za podporu 👍🏻 Každej z vás by som poslala aj tisíc ❤️ Ale nemám 😂🙈
Včera som si večer uvedomila veľa! Muža mám v dákej “prdeli” na chlapskej jazde v Kambodži a už sa mi tretí deň neozýval a celé to bolo take divne, že som mala hrozný strach o neho a tak som si uvedomila, že nič neni dôležitejšie ako on!! A naše akože už velke, ale stále pre mna malé 3rocne babo!!! Už nech to dopadne akokoĺvek, toto mi pomohlo sa odpútať od myšlienok na čiarky a tešiť sa z tej rodinky, ktorú mám. Ďakujem moc každej, určite napíšem ako to dopadlo u doktorka v stredu. ❤️❤️❤️❤️

simic
7. apr 2019

@ceklis ved samozrejme, nestoji cely svet na jednom teste.. Treba to brat tak ako to je nemysliet na to, ked si trhotna skor ci neskor sa to dozvies ja by som chcela neskor vediet ze som aspon by som sa usetrila tych stresov do 12tyzdna :D prajem ti aby vsetko bolo dobre a aby ti v brusku rastla fazulka 🙂

mims1520
8. apr 2019

Ahojte dievčatá.
Dnes som 13DPO. Deň cyklu 29. Do menštruácie ešte pár dni, keďže mám dlhšie cykly. Absolvovala som inseminaciu. Zajtra mám ísť na krvné testy, chcela som si preto spraviť test, aby som sa v hlave pripravila na možný výsledok. Kúpila som si “top test” taká fialová krabička. Prvá čiarka, ten duch naskočil hneď. Už neviem či som cvok, ale ja tam naozaj niečo vidím. Chcela by som sa opýtať na vás názor .
Prajem pekny deň

cvikla12
8. apr 2019

@mims1520 áno je tam niečo vidieť slab

mims1520
8. apr 2019

@cvikla12 už som myslela, že som cvok. Tak uvidíme,
Čo mi povedia zajtra

hennyinnsbruck
8. apr 2019

@ceklis ako?

butterfly333
8. apr 2019

@mims1520 ja vidím niečo slabé no skúsila by som inú značku testu. Držím palce

ceklis
8. apr 2019

@hennyinnsbruck netestujem :( včera zase nič na teste, tak už len čakám ms. Fakt naprd pocit. Ms stále nikde, tak nechápem čo sa tam deje. Akože ok, teraz je “len” 29dc, ale ja mávam max 24dnove cykly a nikdy mi nemeškali. Asi fakt to biochemické. Na krv idem v stredu, tak hneď pisem keď sa dozviem. Ďakujem že na mna myslíš 🌹

ceklis
8. apr 2019

@mims1520 ja tiež vidím ✊🏻✊🏻✊🏻

mims1520
8. apr 2019

@butterfly333 je to veľmi čudná značka tento top test. Extrémne pomaličky sa nasiakaval. Ten duch naskočil hneď preto som urobila fotku ešte predtým ako kontrololna čiarka bola úplne výrazná. Ale aj po uschnuti duch ostal. Tak uvidíme

mims1520
8. apr 2019

@ceklis len sa bojim že to je chybný test :/

lela123
8. apr 2019

@mims1520 u mna najlepšie testy,ale volaka slaba aj ta testovacia,byva silnejšia🤔

siska01
8. apr 2019

@mims1520 aj ja tam vidím veľmi slabú druhú čiarku =)

hennyinnsbruck
8. apr 2019

@ceklis nic na teste? 😱😪To ma mrzí... Tak mohla by sa ta ms spustiť 😔😔❤️

lela123
8. apr 2019

@mims1520 ale inak vidim slabu čiarku

mims1520
8. apr 2019

@lela123 ona aj bola ... len neskôr ... ale nasiakaval sa extrémne dlho . Naozaj zvlástne. Preto neviem čo si myslieť

mims1520
8. apr 2019

@siska01 tak zvláštne dlho sa nasiakaval, že mám obavu či to proste len nebol nejaký blby test. Kúpila som si balenie 2 testov a pri oboch totálne rovnaký postup. Prvý som testovala asi 5 dni po aby som vedela či ešte mám v tele pregnyl. Tak isto sa extrémne extrémne dlho nasiakaval. Ostatne testy vidím ako sa vpijavaju tento nie. Takze neviem :/

siska01
8. apr 2019

@mims1520 budem držať moc palčeky aby test len silnel

sticker
mims1520
8. apr 2019

@siska01 ja už zajtra idem na krv takze budem vedieť nacom som. Ja som doteraz mala brutálne bolesti pŕs, kríze, brucho. Bazalka sa drží hore 37.4 konkrétne ale už asi dva dni proste nič. Ani brucho ani bolesti pŕs. Total nič všetko ustúpilo preto tomu na 99% neverim a myslela som že test si robí srandu 😁