icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
27. jún 2019

@sandyka90 waaaaau..Gratulka😉❤

sandyka90
27. jún 2019

@simbatko 🙏🍀😊

butterfly333
27. jún 2019

@sandyka90 gratulujem krásne //

timina22_09
27. jún 2019

@sandyka90 fuuu no to su teda kolajnice ♥️

timina22_09
27. jún 2019

@simbatko ty co teta? 🤗 Nieco nove?

sandyka90
27. jún 2019

@butterfly333
@timina22_09
Ďakujem 🙏🍀len od obeda ma trápi nádcha, určite z klímy v robote 😏

timina22_09
27. jún 2019

@sandyka90 a momentálne asi aj trosku oslabena imunita.. 🙂 Daj sa co najskor dokopy mamko ♥️

simbatko
28. jún 2019

@timina22_09 ahoj moja..Uz mam aj po menzese 😂😇a ty ako?

kristina6014
28. jún 2019

@sandyka90 gratulujem 😊😊

sandyka90
28. jún 2019

@kristina6014 Ďakujem, ešte sa len tak opatrne teším🙏😊

nella15228
28. jún 2019

Baby je možné mať na 15d po styku takéto čiarky? cyklus mám nepravidelný ale týždeň cca mi už mešká. Dnes som robila pepino A čiarka rovnaká do toho od rána krvácanie,bolesti. Čakám na muža kým príde Z práce A pôjdeme na pohotovosť. Mám sa báť?☹

alexandra2468
28. jún 2019

@nella15228 bohuzial myslim, ze to bude biochemicke ked tyzden meska a ciarka je taka slaba a este aj krvacas 😟

nella15228
28. jún 2019

@alexandra2468 mám 2r dcérku tak čakám na muža A potom pôjdeme spolu na pohotovosť. Čo robia V takých prípadoch?

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
denda_em
28. jún 2019

@nella15228 ahoj
Už si bola u lekára?

nella15228
29. jún 2019

@denda_em digitálny mi ukazal + 1-2 doktor nič nevidel krvácanie už nieje tak silné. Povedal že je to vraj dosť časte. V pondelok idem K svojmu tak som zvedavá

timina22_09
29. jún 2019

@simbatko juuu to som necakalaaaa... My dobreee.... Akurat som v case plodnych dni, len teraz to radsej neriesime a davame pozor.. Ale vam drzim palce ♥️

sonicka1306
29. jún 2019

Ahojte, som tu vo vašej skupinke nová 🙂 no prišla som si po radu. Som celá hotová...od januára behám po vyšetreniach, gynekologicka, endokrinologicka, krv, magnetická ... Pomaly 2t beriem norprolac kvôli zvýšenému prolaktinu, pre istotu som si urobila test nakoľko mi dr povedala aby sme si dávali pozor a neotehotneli. Tieto testy som robila 26-27-28.6 je tam vidieť čiarka ale celý test je čudný...ako keby rozteceny, v moči bol 10s o nič viac a ani nad čiarku. Cyklus mám taký ako sa mu zachce 🙂 testy sú " one step" . Môže toto robiť norprolac? Ťažko povedať kedy mi menzes príde no od začiatku poslednej mám 22dniiiii 😉 prosím, ak viete poraďte dakujeeeeem 🙂

ereska
29. jún 2019

@sonicka1306 neviem či to môžu robiť tieto lieky ale ciarocky vidím ja som mala takú asi 10-11 dpo

hennyinnsbruck
29. jún 2019

@sonicka1306 to sú podľa mňa krasne rozmocene testy.. Čiže neplatné....

hennyinnsbruck
29. jún 2019

@sonicka1306 v návode píšu 10sek?
Urob inú značku, tieto sú fakt divne.

sonicka1306
29. jún 2019

@hennyinnsbruck a @ereska áno 10 s dala som urobiť synovcovej priateľke zo zúfalstva :D ...ona má úplne čistý...samozrejme s kontrolnou ciarkou , @ereska ak by som rátala dpo dnes to má byť 12 . deň. Len u mňa je ťažké zistiť kedy mám či nemám plodné dni, nakoľko mám úplne rozhádzané cyklus :( Počkám pár dní a uvidím čo sa stane, minulý mesiac mi livsane dve čiarky ukázal,no nakoniec to bola ovulka 🙂

ereska
30. jún 2019

@sonicka1306 áno aj ja mám také používam alebo používala som ovu testy lebo raz ovulka 44dc raz 24 DC takže tiež by sme sa bez nich netrafili držím päste skús o dva dni ďalší

eliska1986
30. jún 2019

@ereska ako sa mas ako sa dari?opatrne sa opytam myslim to v dobrom pokusate sa aj o dalsie babo?casto myslim na Teba🙂

ereska
30. jún 2019

@eliska1986 ahoj Eliška áno a aj sa podarilo v stredu idem na sono sama som zvedavá čo a ako bude dnes 6+1 TT Ja som sama ešte v šoku že to takto vyslo a tak sa bojím aj teším všetko dokopy a ty ako???

sonicka1306
30. jún 2019

@ereska si zlata ďakujem krásne, raz to už musí vyjsť 🙂 teraz si ja osobne nemyslím, že by som mohla byť, hlavne sa chcem v prvom rade dať dokopy a byť zdravotne v poriadku nakoľko mi nieje 2x naj posledný polrok ale už to bude verím v poriadku 🙂 ako čítam ty si na začiatku tehulkovania 🙂 zo srdiečka gratulujem a prajem zdravíčko, nech je všetko v poriadku a v pohode 😉

ereska
30. jún 2019

@sonicka1306 ďakujem krásne tiež sme si toho preskali 5 potratov mám za sebou 4x 5-6 TT a naposledy vo februári v 14 TT no tam bola aj chýba lekara vôbec neriešil že mám kontrakcie tak snáď už konečne to dotiahneme ten strach je fakt veľký po tých skúsenostiach

sonicka1306
30. jún 2019

@ereska och bože :( teraz si ma úplne šokovala až sa mi zimomriavky prehnali :( veľmi ma to mrzí ... Na toto niet ani slov :( no veľmi dúfam a verim , že všetko už bude dobre...že vám to malé klbko šťastíčka a lásky príde do života 🙂 myslím na vás 🙂 my sa snažíme asi rok aj štvrť no až teraz mám lieky, tak verím že iný problém nebude, mne sa ešte nikdy nepodarilo otehotnieť ( asi som prolaktin mala stále vyšší) tak uvidíme 🙂 síce teraz prerabame barak a robíme aj pristavbu ..nakoľko som stavebná Ing tak to dáva zabrať ...teraz by mi malý stuplik skomplikoval fungovanie na úradoch, v stavebninach , betonarke , na stavbe atď až by mi bolo zle :D no ajtak by som bola šťastná 🙂 ale najprv lieky, nedaj bože by kvôli našej blbosti , že si nedáme pozor bude znášať nejaké nežiaduce účinky...to mi nestojí zato 🙂

0laracroft0
1. júl 2019

Ženy, prosím. Plánovali sme, ale ešte nemám mimi, takže z tohto testu som, mierne povedané, nesvoja. Ducha som ešte nemala. Čo si myslíte? Som 10 DPO. Je to ten istý test, ale z dvoch fotiek. Na každej foto - zhora originál, pod tým pridaný kontrast a na spodku negatív.

alexandra2468
1. júl 2019

@0laracroft0 je tam duch a dufam, Ze bude silniet v najblizsich dnoch 🙂