Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dimitra tiez mi meskali 10 dni ked som bola v celkovej anesteze....ale pre klud som bola aj u lekara
@tine345678 no tak toto neviem ako ti napadlo fotiť z tohto uhla😁 odfoť to normalne na bielom podklade
@tine345678 bohužial nič🙄
Asi tam nič není to si len domišlam😏😁
@tine345678 však maš v profile že 38tt
@danikol ziadnu druhu ciarku tam nevidim,mozno lepsie neskor testovat...
@danikol nieco tam je 😀😊
Baby ake mate skusenosti s women secret baby? Robili vam duchov?..
@dolce_principessa dosť často ukáže kanalik
@mikimi ja som mala tie pruzkove ale tie ukazuju asi tiez..predvcerom boli cisto biele vcera aj dnes slaba druha ciarka asi teda kanalik..vadne testy su to.🤣
@dolce_principessa presne tak 😊 ukazujú ten kanalik a žena už si mysli že je v tom a tak príde sklamanie 🤔
@mikimi Ja som mala jeden mesiac rozhadzany cyklus po vyvolavacke a predpokladam ze v case ovulacie to bolo mi ukazal slabu ciarku 🤣 ale neukazuje kazdy jeden..predvcerom asi tri nic a vcera aj dnes slaba ciarka...toto sa mi teda za cely zivot nestalo..vzdy ked som mala ducha som tehotna bola a ked cisto biely nebola,ziadny duchovia falosny..nekupim ho uz..🤣
Ahojte 🙂 mam otázku ako ti vidíte či to je možné tehu 🙂 posledná ms 14.6 bola teraz mala prísť v utorok ale však prišlo to o deň skôr (vždy som mala bolesti brucha a aj prsia boleli a teraz sa len viditeľné zväčšily a mam pocit takého celkového naliatia tela bokov...) žiadna bolesť ani krče ale v pondelok po styku ružový výtok bez kúskov výstelky maternice pokračuje ešte dnes trošku bol aj ružový hnedý a včera aj trošku tmavšia krv ale veľmi málo na vložka ani kvapka... Občas ma aj napne.. Mam hrozne nálady chvíľa smiech potom plač. A vôbec mi nechutí sladké čo pred týmto hrozne,... Začínajú mi aj ľudia hovoriť či som není tehu... Ale momentálne som 36DC a na teste úplne mini duch takmer neviditeľný.. Bola u niekoho takáto skúsenosť a pripadne tehotenstvo k doktorke idem až 1.8.
A aj do tváre som iná vraj 🙂 a teplotka už cca týždeň okolo 36.9/37.2
@ja117 ak teplota neklesa, moze to byt tehotenstvo alebo biochemko. Ja by som sledovala ci ciarka silnie/slabne
@lowndes na jednom vidím..držím palce
@lowndes na vrchnom sa nieco risuje. Kolko dpo si?
@c_est_la_vie som 9dpo...moze to byt? ze sa mi nieco risuje...
@lowndes 9 dpo uz nieco velmi jemne moze byt, drzim palce
@lowndes ✊✊
@c_est_la_vie a @hennyinnsbruck a @daniela2227 urobim si dalai test a uvidim...ale dakujem baby ze mi drzite palce 🙏
takze som 10DPO a vo štvrtok je den kedy ma prist ms...testy vyssie ste videli....dnes som robila novy- z tesca pepino...a nic..mozno nejaky tien ale nic take zretelne ako na fotke...cize asi nic ze :( :( prsia pobolievaju, brusko tiez ale nie je to take intenzivne ako zvykne pred ms....skor to mam take miernejsie ze sem tam pocas dna ma zaboli prava ci lava strana..casto cikam....a vcera som mala zavraty a v aute ma naplo na vracanie.....juuj baby preco na tom teste nebola ciarka silnejsia? vcera taka a dnes nijaka :( mate skusenost a pepino testom ze neukazu tak skoro? dakujem Vam
@lowndes pepino test ma malo farbiva. Na skorsie testovanie su vhodnejsie testy z lekarne majubtusim vyssiu citlivost.
Držim prsty✊✊✊

Baby pride coskoro ovulka?