icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lowndes
21. júl 2019

@lienkaam16 dakujem za odpoved....snad mas pravdu...🙏

diaalex
21. júl 2019

@lowndes mne meškala ms 3 dni a 2. čiarka bola slabo viditeľná na pepino 🙂 skús radšej niečo z lekárne

naty1987
21. júl 2019

@lowndes urcite skus mamatesty pepino ukazuje duchov kym mamatesty krasne ciarky takze hore hlavu a sup do lekarne 😉 kym neni ms je to dobre 😊

lowndes
21. júl 2019

@naty1987 dakujem..zajtra kupim v lekarni..som nedockawa..

c_est_la_vie
22. júl 2019

Vidite toho miniducha aj vy? 12 dpo, 27 dc bezne 30-32 dnoveho cyklu. Uz by sa mi po biochem. a MA mohlo postastit

simbatko
22. júl 2019

@c_est_la_vie No vidiet jeee...je ruzova ta ciarka??Ako hej Gratulujem❤...nejde ti lepsie odfotit?

00kvetinka00
22. júl 2019

@c_est_la_vie .... ja tam nic nevidim 😔

c_est_la_vie
22. júl 2019

@00kvetinka00 nazivo je to lepsie vidiet, este sa len risuje. No uvidime v stredu na progres. Ale klesla mi bazalka z 37 na 36,9 tak nie je vyhrate

c_est_la_vie
22. júl 2019

@simbatko o 2 dni snad odfotim lepsie 🙏🏻

00kvetinka00
22. júl 2019

@c_est_la_vie ..... za par dni spravit novy a pockat na visledok .... drzim palce

lowndes
22. júl 2019

@c_est_la_vie jeeejj drzim prsteky moc moc...😘🙏

lowndes
22. júl 2019

no baby..ja dnes som zacala spinit...hnede..zatial bez krvy..ale aj tak..asi s toho nic nebude a ms sa spusti... :( :(

simbatko
22. júl 2019

Ahojte dievčatá..Jedna otázočka:Stalo sa vam že ste mali. Normal menštruáciu....potom ked ste mali dostať dalsi MS..tak už vám neprišla a zistili ste že ste tehu?Nejakeee priznaky-nepriznaky diiiiik 😃

lowndes
22. júl 2019

@simbatko no ja momentalne mam svoje dni resp. uz spinim cise asi sa mi to spusti..a pritom mam test uz slabo pozivny..cize dalsi cyklus uz asi ma nedostanem..takze je to mozne...

00kvetinka00
22. júl 2019

@simbatko .... no trosku u mna to bolo ine mala som tabletky a po mrche som dalsie nezacala brat .... a dalsia nedosla uz prisli ciarky 2 rovno

diaalex
22. júl 2019

@lowndes to že mas slabo pozitívny este neznamená že si tehu... možno sa neujalo a telo sa práve takto s tým vysporiadava

lowndes
22. júl 2019

@diaalex spinim...iba hnede...a mam krce akoby...asi to nie je uhniezdenie ze... :(

diaalex
22. júl 2019

@lowndes uvidis zajtra či este špiníš alebo príde ms 😕 len ti pisem na základe skúsenosti iných dievčat čo som citala že mali to iste a prišla ms 😕

lowndes
22. júl 2019

@diaalex mne takto ms nezacina..ja bum a dostanem...a nestiham tampony menit..toto nie je ms urcite...cely den keby nemusim kvoli hygiene menit intimky tak mi kludne postaci aj jedna...zatial...hnedy vytok to je.. bojim sa....chcela by som baby...

lowndes
22. júl 2019

@diaalex do ms mam 3 dni...a som cca 10DPO...

naty1987
22. júl 2019

@lowndes ajaaaj no uvidis

naty1987
22. júl 2019

@lowndes ale zas este je moznost ze sa ti ms nerozbehne kedy ju mas mat???

lowndes
22. júl 2019

@naty1987 vo stvrtok by mala prist.... alebo toto spinenie je vlastne uz ms...ja neviem..zeby prisla skor a tak tym padom tehu nic...

naty1987
22. júl 2019

@lowndes skus este test

naty1987
22. júl 2019

Ja mam 6dni do ms skusala som testy na jednych je je tien a dnes som cez den skusila mamatesty a nic...tak ja tiez neviem...

diaalex
22. júl 2019

@lowndes môže ti prist ms aj skôr... stačí trosku viac stresu, prechladnutie o ktorom ani nemusíš vedieť ...

lela123
Autor odpoveď zmazal
lela123
23. júl 2019

@lowndes aj pri uhniezdovani je takéto spinenie,ale test by mal silnieť, skús ešte test.

lowndes
23. júl 2019

@naty1987 robila si si dalsi test? ako si na tom..

lowndes
23. júl 2019

@lela123 no spravim si..ale uz som prestala dufat...ale toto rozhodne nie je moja klasicka ms kedy nestiham striedat tampony a ide to zo mna ako z vodovodneho kohutika...ja mam take slabunke ze ani neviem ze mam...a cisto iba na intimne som..a sledujem sa..ci je to viac hnede spinenie alebo kolko krvy a ci svetla alebo tak....sama neviem..spravim si test asi az ked mi ,,skonci" toto spinenie alebo ms ak to.tak mam nazvat