Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@c_est_la_vie No vidiet jeee...je ruzova ta ciarka??Ako hej Gratulujem❤...nejde ti lepsie odfotit?
@c_est_la_vie .... ja tam nic nevidim 😔
@00kvetinka00 nazivo je to lepsie vidiet, este sa len risuje. No uvidime v stredu na progres. Ale klesla mi bazalka z 37 na 36,9 tak nie je vyhrate
@simbatko o 2 dni snad odfotim lepsie 🙏🏻
@c_est_la_vie ..... za par dni spravit novy a pockat na visledok .... drzim palce
@c_est_la_vie jeeejj drzim prsteky moc moc...😘🙏
no baby..ja dnes som zacala spinit...hnede..zatial bez krvy..ale aj tak..asi s toho nic nebude a ms sa spusti... :( :(
Ahojte dievčatá..Jedna otázočka:Stalo sa vam že ste mali. Normal menštruáciu....potom ked ste mali dostať dalsi MS..tak už vám neprišla a zistili ste že ste tehu?Nejakeee priznaky-nepriznaky diiiiik 😃
@simbatko .... no trosku u mna to bolo ine mala som tabletky a po mrche som dalsie nezacala brat .... a dalsia nedosla uz prisli ciarky 2 rovno
Ja mam 6dni do ms skusala som testy na jednych je je tien a dnes som cez den skusila mamatesty a nic...tak ja tiez neviem...
@lela123 no spravim si..ale uz som prestala dufat...ale toto rozhodne nie je moja klasicka ms kedy nestiham striedat tampony a ide to zo mna ako z vodovodneho kohutika...ja mam take slabunke ze ani neviem ze mam...a cisto iba na intimne som..a sledujem sa..ci je to viac hnede spinenie alebo kolko krvy a ci svetla alebo tak....sama neviem..spravim si test asi az ked mi ,,skonci" toto spinenie alebo ms ak to.tak mam nazvat

@lienkaam16 dakujem za odpoved....snad mas pravdu...🙏