Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lalinka323 no pepino aj Rapid clear robi čiarky marky 😠 správne by podla mna nemala priesvitat ani ta druha ciarka.Lebo na teste je napísané,ze ma vijst jasný vysledok.Tak bud nech vijde s jednou čiarkou bez náznaku druhej alebo dve pruhy.S tými testami je to na nervy.Ale mne sa zdá,ze ty ju máš do ružová pekne.
tak baby robila som si teraz testik na obed a zase slaby duch ale zda sa mi byt silnejsi nez rnao moze byt? 😒
@karmela no ja ti poviem že na teste som nevidela zhora najprv vobec nic a potom som zbadala zbokov pekne ruzove bodky aj zhora aj zdola,akoby sa zafarbila dnu a navrch len presvita tak neviem,,,a ty testujes teraz tiez?
@isabella22 chceeeeme foto.Jasne ked silneje tak z toho nieco bude.Drzkam palceky
@karmela dakujem no zakazdym som sa musela prizerat z 1 strany z 2.strany a teraz si ho pekne polozim a nieco slabe ale je tam 🙂 jak baby tak by som sa tesila keby to vyslo 😉
@lalinka323 no ja som mala predtým duchov a potom som dostala skor mrchu 😒 teraz nemam kvoly čomu zatial testovať,este sa len chceme posnazit kedže mi mrcha skončila vcera 😉 ti ukazem moje testy .prvy je pred ms,druhý cez ms 😀 a tretí je dnešný a všetky presvitajú aj Duchuju 😠 Ale neboj to robía tie moje testy mne na nervy 😖
@valika1210 no ako Pokračuješ? Verim,ze bez mrchy a das nam sem koľajnice o paru dni
No tak to budeme sledovať,zase 5 dni nieje tak vela ale prenás je to čakanie nekonečne
@karmela nieco mi hovor...uz na druhy den po ovulke by som ocikavala tehotenske testy 🙂
@isabella22 tak to ti verim asi aj mna to bude čakať uvidíme no.Kocky ovulacne testy predávajú aj v dm?su dobre?a ako to funguje vlastne,ale asi nanich to bude napísané
@karmela hej predavaju ale zas len tie pepino...niekto vravel ze su dobre iny zas zle ale tak 100 ludi 100 nazorov...aj tu na koniku predavaju testy v bazare ja mam stadial a som spokojna....vyjdu ma o dost lacnejsie ked ich chcem vyse 🙂
@isabella22 no super tak to pozriem.Skusim kúpiť aj z dm aj z lekárne.Ale chcem zájsť aj k doktorke nech ma pozrie ci je všetko ok ako bolo a ideme nato. 🙂 mozno mi zase povie kedy budem mat plodné dni 😀
@karmela no to máš isto na nervy :D ja b som ani netestovala,,len tie prsia mi nedajú a podbruško že ma hnevá tak preto ..ale to a z toho vysadenia HAK možno,,,a má aj nejaké malé príznačíky či len tak testuješ všetky značky? 😎 ja si zajtra kupim pepino a ak bude zase haprovat tak skocim na mamatest a tam koncim 🙂
@isabella22 to sa robia kazdy den asi tie testy nie?zo zaciatku ci až od 10 dňa vrátane ms
@karmela no ja mam takeho odmeraneho doktora ze az...robil mi sono a ja ze co vsetko v poriadku? ano je...je tam aj folikul...ano 17 mm a taketo suche odpovede....cize 😒
@karmela zalezi od toho aky dlhe mavas cykly a odvtedy zacnes testovat ked 28 dnove tak staci ti 12 den od mrchy...
@lalinka323 no ja som si test spravila kvoly príznakom asi tyzden po ms ma začali bolieť prsia,blbo na žalúdok a nejako mi nechitila káva s cigou tak som to mala pri malej.Tak Som si spravila test ale prvy vyšiel blbo,Ale uz som mala pochyby ze asi som a potom to začalo,naháňanie duchov.Az ma tie testy tak nadchli,ze drahemu vravim:uz túžim po druhom babetku a mala by uz tiez prijala súrodenca. 🙂
Držím ti palceky nech ti vijdu //
@isabella22 ja svoju doktorku priam milujem strašne zlata žena.A to Som nanu náhodou natrafila ked som zistila,ze som tehotna a odvtedy Som pod jej krídlami.Mala Som rizikové tehotenstvo a ona mi velmi pomohla a starala sa.Cos v dnešnej dobe je to problém nájsť takého doktora.Som rada ze ju mam
@karmela hej naháňačka je nebezpečná závislosť 😀 ale mi sa nesnažíme ešte,mojej by sa tiež patril súrodenec už,ale tak ešte b sme chceli nejaké veci stihnuť a potom,,,ale keby aj hneď tak mi to nevadí a rada budem,,no tak si držme prsty nech to dopadne ako má 🙂
@karmela lauritka mala takú super tabuľku v albumoch, kde máš napísané v aký deň máš začať testovať ovu testy, podľa počtu dní cyklu. Musím si ju odkopčiť. https://www.modrykonik.sk/blog/lauritka/album/p...
@karmela tak to ti verim a ty si odkial?? ja uz mam toto druheho gynekologa a nic moc 😒
@karmela ahooj 🙂 veru ze bez mrchy.....nooo mam taky slaby biely vytok....naposledy som ho mala den pred ms....ale zatial nic nove 🙂 jaaaj testik doma no stale si hovorim ze az v strede tyzdna 🙂
@valika1210 taktiez budem musiet vydrzat s testikom nakolko stale len duchujem....dufma ze v strede tyzdna uz bude silnejsia 🙂
@valika1210 super to pokračuje tak len vydrzkaj.
@isabella22 ja som z Košíc
@lalinka323 tak ani mi sa nenahaname,ze teraz musíme len uz si nedáme pozor,
@lene27 dakujem tak spravím tak kuk na tu stránku.
@isabella22
@lalinka323
@karmela
@valika1210
@majka_3
idem na návštevu ku známej, tak pekne niečo popíšte, nech reč nestojí, nech mám večer, keď sa vrátim, čo čítať 🙂 ahojte 😲

@lene27 jj skúsim aj iný ale aj pepino,či sa niečo posúnulo ak nie kašlem na to ...ty si mala toľko duchov na pepine?? to teda dosť 😲