Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maleziena ja som kavu nemohla tiez ani citit,byvalo mi veelmi zle a prelezala som cca 5 mesiacov. ale vse napokon dopadlo dobre. vsetko je tak jak ma byt,takze nebojky.ziadny zapal,len jedna mala fazulka 😉 som zvedava ci bude zajtra silnejsia.cvaknite obe a porovname 🙂 drzim palceky!
@zuzanasimona ak je cervena ta ciarocka tak si tehu ak je seda ci akoto nazvat tak to je kanalik ale hento mi pride cervena ciarocka
@sharlly toto je jasne tehu 🙂))))))))
@zuzanasimona ano je tam duch,,no ja by s dr este pockala,,,nech do teba zbytocne nesprta,,,,hhcg bude este nizke,,,,pockaj tyzden ,dva potom uz aj nieco uvidis🙂))) blahozelam
@marienka1703 snad ano 😵 😵 😵
@sharlly
@marienka1703
baby testla som dnes rano,,mam este 4-5 dni do MS...nieco tam vidim,,,zrobila som to v roznych profiloch,,,vidite tam nieco?alebo len bluznim
@lalinka323 Ja tam niečo vidím, skús o dva dni
@zuzanasimona Zuzka niečo tam vidím, len ťa nechcem strašiť, keď pôjdeš priskoro, tak ti povie že tam nič nevidí a podobne. Počkala by som do 6tt, kedy má prísť, alebo mala MS?
@denisakon je možne ze ten test tmavne ?čim dlhsie stoji tym je tmavsi mam pocit,to je aky znak,fake ci tehu nevies?
@lalinka323 no mne sa tam veru nieco mari 😉
@zuzanasimona
@sharlly gratulujem baby 😉
@sharlly aj mne sa mari neviem,,nesnazime sa,,len sme si nedavali potor tento mesiac vobec,takze mam taky zvlastny pocit
ahojte, menstruacia meska, snazime sa uz 7 mesiacov a test negativny. je mozne ze som tehotna? vdaka za nazory.
@lalinka323 áno, vidno 🙂 Skús v piatok ráno, bude výraznejší 😉 Držím palec.
Dievčatá som práve u Dr. Bojím sa že potracam. Mám veľké bolesti.
@rokkisu ďakujuem krásne no neviem uvidíme čo sa vykľuje...keď test vyschol tak je tam koľajnica riadna teda, a dnes som robila ten istý ale čiarku tam vidno len slabo :( prsia začali bolieť aj ma začína pekne napínať pri vôňach ráno som dávala riady do myčky a skoro som sa po......všimla som si že zimná bumda čo osím normálne sa mi dáko scvrkla a normálne ma začína obmedzovať okolo brucha...ale ten tes ma metie a pocit mám divný...
@zuzanasimona no bolesti brucha - maternice sú typické aj pre začiatky tehotenstva, pretože sa tam dejú zázračné veci 😉 Maternica sa rozťahuje, vajíčko sa stále viac a viac uhniezďuje.
Ale ja mám skôr obavu, že pri takom teste, aký si tu dala foto neuvidí lekár na utz (viac ako určite) nič, pretože tam hodnota hcg ešte určite nie je nad 1000 jednotiek, kedy už utz zachytáva aspoň dutinku. Ale držím palce. Pokiaľ nekrvácaš jasnou krvout, tak isto nepotrácaš 😉
@zuzanasimona Zuzka presne ti to napísala piacere, nestresuj sa. Ja som išla priskoro, mala som hcg len 480 a nič nevideli , potom som tŕpla ďalší týždeň. V mojom prípade to dobre nedopadlo, ale to nemá nič spoločné s tebou. Len ako vravím na začiatku to ešte nevidno a to že máš slabý pásik znamená aj že máš nízku hladinu ešte HCG. Teraz keď budem tehotná, tak ma tam do 6 tt nik nedostane. Držím palce Zuzka budem na teba myslieť. Daj vedieť
@lalinka323 este skoro, pockaj minimalne kym ti bude meskat mrcha 🙂)))

@veronikax tak zajtra to bude dva dni od toho čo som naposledy testla, tak skúsim zajtra ráno 🙂