Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tatt282 Ahoj, presne takto som to mala aj ja. 5 a 4 dni pred MS slabucke, skoro rovnake (1, foto, a dva dni (druha foto) na to uz krasne jasne 🙂
Baby, kedy test ukazuje uz normalnu ciarku? Vzdy som sa testovala pred ms, nevedela som sa dockat, no ms prisla vzdy nacas. A teraz mi prvý krat MS meska 2 dni, no test negativny. Ja tam tych duchov nejak nikdy nevidim. Kedy uz testovat spolahlivo? Priznaky ms mam velmi slabe, pobolieva brucho, prsniky. No byva to horsie
Babulky nestraste. Ja viem ze ste tu vsetky co by ste velmi chceli. Patrila som k vam. Az dva krat. No tretie sme neplanovali. A davali sme si pozor ako roky pred detmi.ako ak byto bol ozaj fakt, predycham a isto aj tesit sa budem, no prave dnes som bola na pohovore a chcem sa vratit od sept.do prace.viem hentake davanie si pozor je nezodpovedne. No fuuuu, ste ma sokli. Ja ze napisete, sniva sa ti, nic tam neni. vy tri ze hej. Fuuu. No baby som 27. Priznaky vsetky mozne aj nemozne co existuju.uf
@tatt282 gratulujem😊
@nela1984 parádny duch😊
@mariska1989
@lela123
@eliska1986
@xivien
@natalia_r
Dostala som to baby... Takto bola asi len haluz.
@nela1984 škoda:(
@nela1984 ale tehu mozes byt aj s menzesom.Test si nechaj a pre istou ist na gyndu.Poznam babu co mala menzes do 3mesiaca.
@soncita22 na tom spodnom vidím aj ja // držím palce
@lela123
@butterfly333
Dakujem, no kiez by ste mali pravdu, uvidime co z toho bude. Skusim zajtra rano (ak sa podari, kedze ideme s manzelom na vikend prec). Urcite sa este ozvem! 💕
@soncita22 držím palce
@soncita22 pekný duch 😊Gratulujem🎉 ráno bude silnejší
@megica33 no neostava nic len cakat, pripadne skus pohotovost, ale tam ti asi ine ako duphaston a mozno ascorutin nedaju.... Skus sa dat do kludu, stres nicomu nepomoze... Ak by sa to nedajboze opakovalo, treba pochodit vysetrenia.... Boli tu baby ktore na zaciatku doslova krvacali, mali velke hematomy v brusku a napriek tomu maju uz doma svoje uzliky... Tak ziadna panika...

@nela1984 to bude krasna ciarka o den dva🙂supeeeer dalsia tehulkaaaa🙂<3