Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@salonka22 Aj to som chcel napísať či to nie je kanálik .Skôr by som vyskúšala iný test. Však počkaj a urob o 2dni
@mariska1989 dakujem 🙂 budem si davat pre istotu 3x2 tbl duphastonu
@salonka22 kanalik by bol do šeda a toto sa mi zda ,ze ma aj farbu do ružova 😘 aj vies kolko DPO si mozno si mala ovulku posunutu.
A veru treba brat do uvahy aj to mimomaternicove nechcem ta plasit no ja som mala riadne silne ciarky a aj napriek tomu mi neverili,ze som tehu vraj v maternici nic nevidno .A jeden vecer ma len manzel odviezol do nemocnice s tym ze som odpadla a zachrana bola v poslednej chvili.Mne nikto v tedy nebral krv tak ak nahodou trvaj na odbere aby sa videlo ci HCG stupa
@megica33 držím palce ✊až sa udrží a užívanie v takomto prípade ďalej bohužiaľ neviem tak už je to asi na teba ako ich užívať😬😊
Ahojte baby 🙂 4 dní mi mešká MS. Včera som mala troskilinku špinenie a dnes MS stále nikde. Stretli ste sa stým niekedy? ::
Ahojte, dúfam že ma hneď nepourážate ale mam otázočku , menštruáciu mi mešká jeden deň a keďže nemam tehotenský test tak som si urobila ovulačny test len tak so zvedavosti , nebol pozitívny ale približoval sa . Môže to nieco znamenať ?
@mirca85 máš foto?
V tehotenstve zvykne byt ovu test silno pozitívny.
@hennyinnsbruck bohužiaľ moj telefon nezaostri dobre , nie je uplne pozitívny ale silná ako den Pred ovuláciu
@mirca85 no tak ťažko povedať... Zvykla som mávať "takmer" pozitívny ovu test pred MS a aj tak prišla.... Kúp zajtra tehu test
Baby mam na vas otazku-citili ste pohyb criev?nemyslim škrkanie,ani ked plyny vychadzaju

@mariska1989 neviem, či to nie je kanálik. ešte počkám pár dní a skúsim lekára, trochu stresujem, či to nie mimomaternicové