Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@naty1987 @janka_001 ja si skusim urobit zajtra rano novy testik....prsia ma strasne bolia, ani lezat neviem...zle mi je aj z cistej vody ked sa napijem..a vsimla som si ze neznesiem ked sedim v aute..ked soferujem ja, je to ok, ked som spolujazdec, ide mi zaludok poprevracat..toto som nemavala...mozno zoparkrat pri poslednom tehu sa mi to stalo, ktore neskor nedopadlo dovre...no uvidim co test.. ale uz by sa mi mohlo podarit nech uz som aj ja maminkou...🙏
@kacenaaa bohužiaľ nič
@kacenaaa ako vedľa tej čiarky sa niečo mari, ale neviem ci to ma byt tak blízko...
@kacenaaa ja vidím no či to je kanalik alebo tehu neviem. No držím palce
Skúsim zajtra možno bude niečo viac a možno nie.. Sú to testy z plus lekárne
Dobré ráno, dievčatá. Nesnažíme sa cielene, len sa nechránime a pri mojom nepravidelnom cykle neviem, kedy mám ovuláciu a či mám. Podľa hormonálneho profilu ovulujem. Dlho som už netestovala, ale necítim sa pár dní ok, tak som kúpila test, gs mamatest. V stredu bol snehobiely, v sobotu večer som skúsila druhý a do minúty mi tam vyskočila slabá druhá čiarka, hneď viditeľná, len odfotiť ju bolo horšie. Sú mamatesty spoľahlivé?

@janka_001 skus digitalny 😊krasne silneju 🤗