icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

naty1987
8. sep 2019

@janka_001 skus digitalny 😊krasne silneju 🤗

lela123
8. sep 2019

@janka_001 super,po tolkom case.Drźim palce este raz😊

lowndes
8. sep 2019

@janka_001 krasne zosilnel..velikanska gratulacia...uz len nech doktor potvrdi ze je vsetko v poriadku a to tak aj bude😍🤗 a ked sa smiem spytat, uplne prvy testik z naznakom ciarocky si si kolko dni od styku robila??

lowndes
8. sep 2019

@naty1987 @janka_001 ja si skusim urobit zajtra rano novy testik....prsia ma strasne bolia, ani lezat neviem...zle mi je aj z cistej vody ked sa napijem..a vsimla som si ze neznesiem ked sedim v aute..ked soferujem ja, je to ok, ked som spolujazdec, ide mi zaludok poprevracat..toto som nemavala...mozno zoparkrat pri poslednom tehu sa mi to stalo, ktore neskor nedopadlo dovre...no uvidim co test.. ale uz by sa mi mohlo podarit nech uz som aj ja maminkou...🙏

evita1233
8. sep 2019

@janka_001 kraaasne... Drzim palce...

kacenaaa
8. sep 2019

Ahoj baby tak po včerajšom výtoku som skúsila tehu test vidíte niečo vôbec trocha som pridala jas 🙂

hennyinnsbruck
8. sep 2019

@kacenaaa bohužiaľ nič

hennyinnsbruck
8. sep 2019

@kacenaaa ako vedľa tej čiarky sa niečo mari, ale neviem ci to ma byt tak blízko...

butterfly333
8. sep 2019

@kacenaaa ja vidím no či to je kanalik alebo tehu neviem. No držím palce

lowndes
8. sep 2019

@kacenaaa aj ja vidim...🤗

kacenaaa
8. sep 2019

Skúsim zajtra možno bude niečo viac a možno nie.. Sú to testy z plus lekárne

naty1987
8. sep 2019

@kacenaaa ja vidim tiez nieco slabunkee drzim palce nech silnie kolko si dpo???a skus mamatesty tam by mohla byt ciarka silnejsia 😉😉😉

kacenaaa
8. sep 2019

@naty1987 netuším koľko dpo som ale včera som mala výtok a sa mi tocilo v hlave výtok s zilkou krvy ako pri prvom a preto rozmýšľam ci reku :D snažili sme sa

kacenaaa
Autor odpoveď zmazal
kacenaaa
8. sep 2019

Tak a už po zaschnutí.. Nemôžem si pomôcť ja tam niečo vidím no 🙂

enusamt
8. sep 2019

@kacenaaa ked nakloním notas a obraz mi tým stmavne, tak druhá čiarka je parádne vidieť... ale tiež ma prekvapuje, že až tak blizko je ... každopádne držím palce 😉

kacenaaa
8. sep 2019

@enusamt asi to tak tie testy majú neviem no zajtra ráno skúsim ďalší a ešte inú značku 🙂 bolo by to divne a prekvapivé lebo ovu testy som mala negatívne

kacenaaa
8. sep 2019

Ešte negatív a naozaj uvidíme 🙂

saska.j
8. sep 2019

Ahojte, dnes mala dorazit ms ale nedosla, tak som skusila test a vysiel taky duch, na fotke tu ciarku nie je dobre vidno ale na zivo ano

federicca
9. sep 2019

Dobré ráno, dievčatá. Nesnažíme sa cielene, len sa nechránime a pri mojom nepravidelnom cykle neviem, kedy mám ovuláciu a či mám. Podľa hormonálneho profilu ovulujem. Dlho som už netestovala, ale necítim sa pár dní ok, tak som kúpila test, gs mamatest. V stredu bol snehobiely, v sobotu večer som skúsila druhý a do minúty mi tam vyskočila slabá druhá čiarka, hneď viditeľná, len odfotiť ju bolo horšie. Sú mamatesty spoľahlivé?

erickatt
9. sep 2019

@federicca toto vyzerá nádejne

federicca
9. sep 2019

@erickatt ďakujem Ti. Nerobím si nádeje, beriem to už tak nejak s pokojom, len som zostala trochu zaskočená.

lela123
9. sep 2019

@kacenaaa vidim slabe

lela123
9. sep 2019

@federicca vidim aj tu

lela123
9. sep 2019

@saska.j nieco slabunke sa mi tam mari

federicca
9. sep 2019

@lela123 je to viditeľné aj bez filtra? Lebo každému asi displej ukazuje inak

lela123
9. sep 2019

@federicca ano ja vidim aj tak

federicca
9. sep 2019

@lela123 Ďakujem. Otestovala by som aj ráno, ale nemala som test. Len neviem, či tie mamatesty sú spoľahlivé, načítala som tu kadečo.

saska.j
9. sep 2019

@lela123 sak toto ze je to uplne slabe

janka_001
9. sep 2019

@naty1987 ďakujem za radu, vyskúšam 😍😊