Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katkaba1 naj sa porovnáva tou istou značkou lebo intenzita farbiva býva rôzna....
@hennyinnsbruck dobre, ďakujem 🙂
@katkaba1 To by bolo nádherné ak po neúspešnom IVF, by to vyšlo prirodzene... Naozaj sú príroda a Boh silnejší ako medicína... Držím silno palce nech je zajtra silnejšia... 🙏🙏🙏 Úplne sa teším a trasiem s tebou, lebo ja som sa svoje // bála prežívať, ale už kašlem na to a verím dieťatku, ktoré vo mne rastie, že je silné a že to zvládneme... Užívaj si to každým dňom... 🙏♥️♥️♥️♥️🙏
@julianka007 To by veru bolo nádherné, ani sa mi veriť tomu nechce..nikdy som nič takéto nevidela, nevedela som si ani predstaviť už po 4 rokoch, že uvidím dve čiarky niekedy..❤
Bojím sa ale snažim sa myslieť pozitivne, možno to bola len skúška či to naozaj chcem a teraz prišiel správny čas ❤ Dúfam, že mi to malé dá šancu ❤❤❤ Prajem aj Tebe aby to dopadlo na výbornú, zaslúžime si to 😍
Ahojte, neslo mi to odoslat s textom, je tam pidi dusik, ale niekedy mi tie one step duchuju...ale mate vy skusenosti?
@kikusha2212 určite to nie je kanálik si myslím 😇🤭
@kikusha2212 mne to pride na čiarku
@vevericka13 myslím ze takýto falošný duch by to nebol je to dosť silné 😊
@kacenaaa to dúfam 😊 ty máš tiež veľmi sľubne testy 😊
@lela123 kiež by 😊
@kikusha2212 tak dnes to uz ma daleko od kanalika 😉
@katkaba1 moja kamoska mesiac po neuspesnom ivf tiez otehu prirpdzene.. a slecna ma 8 a pol roka uz 😉
Drzim palceky
@monika0001 Neblááázni 😍 Takže ono je to naozaj reálne 😍 Dala si mi nádej, že to môže dobre dopadnúť, ďakujem 🙂 Ja som mala 8/2019 posledny vklad a nič a teraz z ničoho nič 2 čiarky 😍😍😁 stále pozerám test ci sa mi to nezdá 😂

@kacenaaa vidim 😚