icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vevericka13
2. nov 2019

@kacenaaa ja mam rano tie testy slabsie tak skusim zase zajtra vecer ;)

katkaba1
2. nov 2019

@julianka007 Dnes som robila, dokonca až pred 16h a už boli takmer rovnako silné 🙂 Dnes som 28.DC a 14.deň po ovulácii.
Akurát som neskutočne hladná..stále som hladná, len by som spala a jedla. Týmto tempom budem ako hrošica a to začínam s 48kg 😕

julianka007
2. nov 2019

@katkaba1 To sa nemusíš báť... Buď rada, že ti nieje zle... 😉

anna1971
2. nov 2019

Zienky ja som
MS stále nedostala a toto je test dnes večer ... nechápem tomu 😫

enusamt
2. nov 2019

@kacenaaa uuu... aky adrenalin teraz... som si spravila teraz test a je tam duch ! Muz ho zbadal ako prvy a hned mi ukazoval, kde ho mam hladat 😀 tak dufam sa coskoro dockam solidnej ciarky a nie je to falosny poplach 🙂

kacenaaa
2. nov 2019

@anna1971 je tam duch

kacenaaa
2. nov 2019

@enusamt daj foto 😍

anna1971
2. nov 2019

@kacenaaa ale ten duch je už pridlho 🤷‍♀️

kacenaaa
2. nov 2019

@anna1971 aha.. Malo by to byt silnejšie ale to ty isto vieš

anna1971
2. nov 2019

@kacenaaa áno veď práve a už som z toho zufala v pondelok idem znova ku Dr.

marion30
2. nov 2019

@vevericka13 Vyzerá to veľmi dobre 😘

enusamt
2. nov 2019

@kacenaaa cez umele svetlo je to na figu

katkaba1
2. nov 2019

@anna1971 aj ja vidím slabulinkú čiarku ❤
Mohla si mať posunutú ovuláciu a tak je ešte skoro možno na silnejšiu. Možno Ťa nakoniec lekár prekvapí v pondelok 🤗 držim silno palce 😊

katkaba1
2. nov 2019

@julianka007 Jasné, som rada ale príde mi aj tak skoro na takýto extremny hlad.. snaď sa hormony trochu ukludnia za par dni 🙂 lebo sa muž nedoplati na stravu 😂😂

anna1971
2. nov 2019

@katkaba1 kiežby to tak bolo 🙏 to by bola ta lepšia možnosť ako nejaké problémy s tými polycystickymi vaječníkom

lela123
2. nov 2019

@enusamt vidno pekne

enusamt
2. nov 2019

@lela123 vdaka 🙂 uz aby bolo rano

monika0001
2. nov 2019

@katkaba1 ja som bola na zaciatku strasne hladna stale.. prve 2 tyzdne..potom to preslo.. poton prislo vracanie..cca 3 tyzdne.. a teraz ani netusim,ze som tehu..stale len papier na wc kontrolujem ci je "cisty"

kacenaaa
2. nov 2019

@enusamt jemine ved to je parádny duch zajtra bude silnejšia verím ze to vieš 😇

katkaba1
2. nov 2019

@monika0001 ja mam pocit, že sa najem a o 10 minut som zas hladná. To by až tak nevadilo ale len jem a som strašne zdutá, mám zduté brucho ako keby som bola v 4.-5.mesiaci, je to neprijemne, mam pocit, že ma aj zapeká😕 Keď sa nenajem tak mam pocit, že sa mi žaludok prederavi od hladu.
Včera som si spravila rascovy čaj ale nezabral.. 🤷‍♀️

soncita22
2. nov 2019

Ahojte, ospravedlnujem sa, ze nepisem priamo k teme, ale mam s vasimi radami velmi dobre skusenosti, tak by som si precitala vasu radu aj tentokrat - momentalne som 21 DC a rano a teraz vecer som po malej potrebe mala na papieri trosku krvi, no neboli ma ani podbrusko ako ked ma prist mrcha...😕
Stalo sa to uz niektorej z vas?
Vsade som sa docitala, ze to moze byt aj moznost tehotenstva, alebo nejakej skrytej choroby, no asi pred mesiacom som bola u dr a vsetko bolo v poriadku...😨
Dakujem velmi pekne kazdej za radu, velmi si to vazim! ❤

vevericka13
2. nov 2019

@katkaba1 nebudes, ja som tiez tiez bola stale hladna a bribrala som len 10kg a potom zhodila 14 a stale sa neviem dostat na svoju vahu, este mi chybaju 3 kg hore 🙂 a vyzera to ze mozno budem priberat zase ;)

vevericka13
2. nov 2019

@enusamt je tam krasne vidiet 🙂

vevericka13
2. nov 2019

@marion30 dakujem 🤗

katkaba1
2. nov 2019

@vevericka13 A aj si stále jedla keď si bola hladná? 😀 lebo ja som skúsila, že nepoddať sa tomu ale musím sa najesť a jem naozaj vela ( som inak chudá, 168cm a 48kg ). A brucho mam, že moje XS gate čo su mi velké nezapnem 😕 teda..zapnem ale tlačia 🙈 Ani neviem či je normálne mať take zduté, tvrdé velke brucho tak skoro..

vevericka13
2. nov 2019

@katkaba1 tiez som mala brucho hned, v tretom mesiaci som uz nosila tehu veci 🙂 jedla som stale ked som bola hladna a vela spala 🙂 pribrala som
z 50kg na 60kg a po porode som chudla kazdy mesiac 1 kg dole a za 14 mesiacov som mala dole 14 kg ale ja som dlho kojila tak isli kg rychlo dole

katkaba1
2. nov 2019

@vevericka13 Joj, tak to si ma trochu upokojila, ďakujem 🙂 dúfam, že pôjdem v Tvojich šlapajach 🙂 tych 60kg porodnu vahu by som brala. Tak už len prežiť deň po dni v zdraví 😍

monika0001
3. nov 2019

@katkaba1 pisem Ti IP aby nebolo zle,ze tu piseme 😉

monika0001
3. nov 2019

@katkaba1 a neboj. Ja som pribrala hmed prve 2 tyzdne 7 kil a zhodila som to..teraz mam naviac zatial stale len 3 kila

lela123
3. nov 2019

@katkaba1 jeezus,to si ozaj chuda,jedz kolko si pyta organizmus.U teba si myslim,ze neake extra priberanie nehrozi.😉