Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tmtm ja som mala septembri tiež také obdobie že som nič nerobila len chodila kupovať do lekárne testy asi 6 testov behom mesiaca a potom som to už nechala tak bola som nedočkava a zvedavá ale už najbližšie kým mi nebude meškať menštruácia tak test si už neurobím je to zbytočné ani na Sone nič nieje vidno kým menštruácia nemeska
No zvedavosť a nedočkavo st ale chápem vás držím palce nech to vynde len ja som mala 2 ciarocku a hneď som to oznámila priateľovi ale žiaľ netešil sme sa dlho
☹ tak ak aj budete mat oznámte to až po potvrdení od doktorky na Sone že je všetko v poriadku
@tmtm treba pozerat len do limitu ;)
@vevericka13 ja viem,som sa trochu nechala uniest
@enusamt krasne silnie
@tmtm ja som to tiez robila, ale su ro len falosne nadeje potom 🙂
@tmtm
@vevericka13 žeby biznis s testami? Ani by som sa nečudovala 🙃
A s woman secret máte aké skúsenosti ?
@adrianna23 kazdopadne tie ciarky boli slabe, keby boli pekne silne ruzove tak nie je o com 🙂 podla mna duchov treba nechat tak, nech si duchuju a nebrat ich vazne
Bambule, tak vecer budem mat vysledky hCG. Pozerl aj na sone aj ked mega skoro, videl len vysoku sliznicu a mini bodecku 🙂 Tak snáď bude všetko ako má. Už sa len modlit, aby bola krv OK🙏
@katkaba1 tak verim,ze tou minibodeckou Ti zacne krasny zacarovany kolotoc tehotenstva 😘
@monika0001 ďakujem, dufam, že sa k Tebe pripojim 😘🤗
Tak krv vyšla pozitívne neviem sa v tých hodnotách hcg vyznať že mám na uktrazvuk na budúci utorok 🙂

@tmtm písala som ti spravu