Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonnka2014 mne len pozrel so sonom maternicu aj vzal krv a bolo ;) a poslal ma aj na sono prs...len koli preventivke ;)
@slonicatko26 noo tie prsia ta mozno este potrapia ;) ale je to mile trapenie a ked o chvilku uvidis srdiecko drobceka a v tedy si to vsetko uvedomis 🙂))
@veronikax teším sa na prvé sono vyšetrenie, keď tam už niečo uvidím 🙂 už sa teším na to , keď budem mať bruško 🙂 je to zlaté 🙂 🙂 🙂 🙂
@isabella22
@veronikax no baby robila som si digi co vy nato ale palickove strasne pomaly silneju
@angels882 no ze gratulujem☺..u mna zacina naplno mrcha😞
@isabella22 no ja tiez spinim brucho stale popichava ☹ isto ? To mi je fakt luto
caute snazilky... no ja som dnes 10alebo 11DPO, test biely zatial, vcera som mala take pichanie v bruchu a dnes ma pobolieva uz len...ale nespinila som...myslite ze to mohlo byt uhniezdovanie? a prsia ma neskutocne bolia...ale to mam stale pred menzesom...
@simonnka2014 ahoj, bola si dnes na krv ? lebo ja som mala ist v stredu, no nevydrzala som a isla som dnes, tak za pol hodky zavolam o vysledok, tak som zvedava.
@angels882 nooo je to ina mrcha ale podla mna je...nevadi idrm dalej a tebe drzim prsty☺
@veronikax
@isabella22 no baby bola som pozrel ma povedal ze maternica sa pripravuje ale ze zatial nevidi nic vajecnik mi pozrel ze nic tam neni vzal mi hcg v stredu mam volat o vysledky len neviem nemam dobry pocit stych testov aj bradavky ma uy skoro vobec nebolia a o tyzden mam prist
@angels882 neboj sa moja dopadne to dobre... 😉 verim tomu...keby som mala taky testik ako ty sa vytesujem....teraz by si mala byt hlavne v klude...
@slonicatko26 ahoj bola som,ja mam take stresy z brania krvi ze som sa vlastne ani neopytala kedy budu vysledky,29 mam poradnu,a povedal mi ze to vyzera na 5-6 tyzden ale ked pridem na poradnu uvidim uz miminko.skusim tam zavolat,mozno mi povie vysledky.
@slonicatko26 no ake je hcg? 🙂
@isabella22 dakujem moja si zlata drzim palce nech aj tebe taky ukaze na mesiac 😉
@angels882 to si este "malo tehotna" preto nevidel ;) ja ked som bola 1 den po meskani...tak povedal lekar ze este asi nic neuvidime....a nasiel uz plnu dutinku ;) asi som mala skor ovulaciu 🙂 mas krasny test 🙂 uz len pockat na krv 🙂 a pevne verim ze ti hcg bude krasne stupat 🙂 ja som to u lekara stale brala ze som jedna zo stoviek 🙂)) oni sa s tym nebabru 🙂))
ahojte snazilky a maminky,
myslite si, ze sa moze nieco z tohoto vyklut alebo je to len kanalik? je to vcerajsi ranny test.. dnesny bol volnym okom slabsi a na foto to takmer vidiet nebolo... ale to by teoreticky mohlo sposobit, ze som v noci stale pila nieco a noc pred tym nie..aj ked neviem, ci to ma vplyv na to
@liligreg ja tam vidím slabého dušika musíš urobiť o 2dni to by už malo byť vidno
@angels882 no uz som akurat vysla z bazena a ledva som dosla co som zacala tiect ako z krhly...cize co uz.... ☹
ahojte dievcata..
pripajam sa aj ja ... toto sa mi stalo dnes rano 🙂 fakt neviem co si mysliet.. jasne ze pojdem aj k doktorovi len nieje kedy momentalne a neviem ci mam dovod zatial...
nakolko moj cyklus je presny ako pocasie kedze mam nejake zdravotne komplikacie...
ale mohlo sa stat...
co myslite...
(dakujem za nozor)
@slonicatko26 srdečne blahoželám
🙂 🙂 🙂 🙂
@rybicka133 dakujem 🙂
@ebi52 ahoj, tak 11.12. bolo HCG 59,6 a dnes 15.12 som mala HCG 359,2 🙂 🙂 🙂
@simonnka2014 ahoj, tak ja som mala 11.12. HCG 59,6 a dnes 15.12 som mala HCG 359,2 , tak ti drzim palce potom daj vediet, lebo ja pojdem na prve sono az po novom roku tak to vyzera, lebo moj Doky nerobi 😒
@tinkafe
@nynyky
Dakujem ... ( ak bude k comu 🙂
najlepsie je ze ak sa to potvrdi ani neviem kedy sa to stalo... teda ktory mesiac pretoze ja mam MS tak cik cak ze sa to neda vypocitat.. o par dni skusim asi este test.. 🙂
a potom ako to oznamit ak ano... a celkovo co bude... 🙂
celkom az tak to nebolo v plane ... 😅
@slonicatko26 ahoj ani moj doky nerobi,zastupuje ho iny.volala som o vysledky,a maju tam mierny zhon,a len mi povedala ze ked pridem na poradnu tak mi povie.tebe krasne stúpa 🙂
@slonicatko26 supeeer kazde dva dni sa ma znasobit, takze to mas fajne 🙂 blahozelam ti

@veronikax ano som z PO 🙂 zatial len prsia ma neskutocne bolia, su napnute ani spat na bruchu nemozem, a mam chut vsetko papať, inak zatial v pohode 😉 😉 😉 😉 a dakujem 😎